Σουρμε, το ανοιξα για να συζηταμε τα περι ματς εκει για να μη χαλαμε αλλα τοπικ. Τεσπα εσεις ξερετεsourmenetes έγραψε:Dim θα ανοιξει το τοπικ του αγωνα σιγα σιγα.δεν εχει νοημα δευτερο τοπικ.Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
- sourmenetes
- Moderator
Υπαρχει τοπικ με τους κανονες.να το διαβασειςAnthimox έγραψε:Δικό μου λάθος. Εγώ ζήτησα να ανοίξει τόπικ για τον αγώνα. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω καλά τους κανόνες.sourmenetes έγραψε:Dim θα ανοιξει το τοπικ του αγωνα σιγα σιγα.δεν εχει νοημα δευτερο τοπικ.Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
- sourmenetes
- Moderator
Το καταλαβα αλλα σε λιγες μερες θα ανοιχθει το τοπικ με βασιλεια και θα τα λεμε εκει.Dimg4 έγραψε:Σουρμε, το ανοιξα για να συζηταμε τα περι ματς εκει για να μη χαλαμε αλλα τοπικ. Τεσπα εσεις ξερετεsourmenetes έγραψε:Dim θα ανοιξει το τοπικ του αγωνα σιγα σιγα.δεν εχει νοημα δευτερο τοπικ.Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι

ντιμ απαντησα στα προβληματα και λυσεις. μεσα στη βδομαδα θα ανοιξει το κανονικο τοπικ αγωνα 

α οκ νο προμπλεμsn0ufel4 έγραψε:ντιμ απαντησα στα προβληματα και λυσεις. μεσα στη βδομαδα θα ανοιξει το κανονικο τοπικ αγωνα
Eιναι προφανες πως εννοει τον Βερνμπλουμ (σκυλος) και το μηνυμα παει προς τη γυναικα του: σχίσε τη γατα ρε μλκα, αποφάσισε που να παρει, μ@υνόδουλε κλπ.kataramenos5 έγραψε:Λοιπον τετοια τεμπελια δεν εχω ξαναδει σε περιοδο μεταγραφων .Αντε στρωθειτε στη δουλεια.
Λοιπον πριν λιγο καιρο ο γιωργης ποσταρε ενα σκυλο που κραταγε μια επιγραφη brake the rules ,σπαστε του κανονες δηλαδη(FFP εννοει η παμε για κατι μεγαλο ,κατι που ξεφευγει?) .Σκυλος(χαφ?) που σπαει τους κανονες...και πριν λιγο καιρο ηφαιστειο.Ολων το μυαλο πηγε σε φινλανδιες κλπ ομως ηφαιστεια υπαρχουν και πολυ πιο κοντα ,στη γειτονικη μας Ιταλια πχ.Η Ναπολη βρισκεται διπλα σ ενα (βεζουβιος) ....Ψαξτε ρεεεε.
- ramolimendo
- Dimitris_L4
Η ομαδαρα μας ειναι η πιο πληρης στο ελλαντα..μας λειπει ενα κεντρικο χαφ κ εκει μονο εχω παραπονο απο την καθυστερηση της μεταγραφης..Γιατι να βιαστουμε να κανουμε μεταγραφη αριστερο μπακ αναπληρωματικο?προτιμω να περιμενω μεχρι τελευταια στιγμη τον σταφ..για επιθετικο τα ιδια..εχω πριγιο ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ...δε φοβαμαι τιποτα..
Ραζβαν δοκιμασε φορ το καντουρι σε παρακαλω...
Ραζβαν δοκιμασε φορ το καντουρι σε παρακαλω...
Καλά, αυτός, αν και αναγραμματισμένος πτερωτός, δεν πιάνει ούτε πουλί βαλσαμωμένο, όχι μεταγραφή...Hermann έγραψε:Ρε παιδιά, δε καταλαβαίνω. Αφού ο Κώστας ο πετρωτος είπε ότι μέχρι τη Κυριακή θα ανακοινωθεί παίκτης. Που είναι;

Άνετα παίρνει κάποιος τις προβλέψεις του, γράφει τον Καζαμία των μεταγραφών, τον εκδίδει και τα κονομάει...

ΜΑΝΙΑΚΕ
σορι για το οφ τοπικ, αλλα θυμησε μου, τι συμβολιζει η εικονα του προφιλ σου?
Κάτι με άστρα και ζώδια και έτσιmbison έγραψε:ΜΑΝΙΑΚΕ

- Sick Bastard
Καλημέρα, πέρασα να δω αν πήραμε κανα παίχτη, δεν πήραμε, πάω να ρίξω την κορμάρα μου στη θάλασσα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Καλημέρα και καλά μπάνια...Ξαναπέρνα καλύτερα κατά τις 30 Αυγούστου, μην αγχώνεσαι και τζάμπα... 

Κι εγώ το ίδιο.
Νομίζω το σενάριο που ανέφερα τον Ιούνιο, ότι δηλαδή αποφάσισαν να χτυπήσουν καλύτερους παίκτες από Πούκιδες και Μπλούμ, την περίοδο που πέφτουν οι τιμές (Ιουλιο,Αυγουστο) είναι αυτό που βιώνουμε. Για μένα καλά κάνουν. Αν είναι να φέρουν ποιοτικό παίκτη ας τον φέρουν όταν μπορούν, γιατί τον Ιούνιο ΚΑΙ ακριβότερος είναι ΚΑΙ δεν έρχεται.
Αυτό του Μάνι πρέπει να είναι "the face of God" ή κατι τέτοιο.
Νομίζω το σενάριο που ανέφερα τον Ιούνιο, ότι δηλαδή αποφάσισαν να χτυπήσουν καλύτερους παίκτες από Πούκιδες και Μπλούμ, την περίοδο που πέφτουν οι τιμές (Ιουλιο,Αυγουστο) είναι αυτό που βιώνουμε. Για μένα καλά κάνουν. Αν είναι να φέρουν ποιοτικό παίκτη ας τον φέρουν όταν μπορούν, γιατί τον Ιούνιο ΚΑΙ ακριβότερος είναι ΚΑΙ δεν έρχεται.
Αυτό του Μάνι πρέπει να είναι "the face of God" ή κατι τέτοιο.