Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
Dim θα ανοιξει το τοπικ του αγωνα σιγα σιγα.δεν εχει νοημα δευτερο τοπικ.
Σουρμε, το ανοιξα για να συζηταμε τα περι ματς εκει για να μη χαλαμε αλλα τοπικ. Τεσπα εσεις ξερετε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Anthimox έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ενδιαφερον το κλειδωμα του τοπικ ΠΑΟΚ βασιλεια χωρις καν εξηγηση, απλα ενημερωστε μας που θελετε να γραφουμε τι
Δικό μου λάθος. Εγώ ζήτησα να ανοίξει τόπικ για τον αγώνα. Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω καλά τους κανόνες.
Υπαρχει τοπικ με τους κανονες.να το διαβασεις
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Σουρμε, το ανοιξα για να συζηταμε τα περι ματς εκει για να μη χαλαμε αλλα τοπικ. Τεσπα εσεις ξερετε
Το καταλαβα αλλα σε λιγες μερες θα ανοιχθει το τοπικ με βασιλεια και θα τα λεμε εκει.;)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

ντιμ απαντησα στα προβληματα και λυσεις. μεσα στη βδομαδα θα ανοιξει το κανονικο τοπικ αγωνα ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sn0ufel4 έγραψε:ντιμ απαντησα στα προβληματα και λυσεις. μεσα στη βδομαδα θα ανοιξει το κανονικο τοπικ αγωνα ;)
α οκ νο προμπλεμ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

kataramenos5 έγραψε:Λοιπον τετοια τεμπελια δεν εχω ξαναδει σε περιοδο μεταγραφων .Αντε στρωθειτε στη δουλεια.
Λοιπον πριν λιγο καιρο ο γιωργης ποσταρε ενα σκυλο που κραταγε μια επιγραφη brake the rules ,σπαστε του κανονες δηλαδη(FFP εννοει η παμε για κατι μεγαλο ,κατι που ξεφευγει?) .Σκυλος(χαφ?) που σπαει τους κανονες...και πριν λιγο καιρο ηφαιστειο.Ολων το μυαλο πηγε σε φινλανδιες κλπ ομως ηφαιστεια υπαρχουν και πολυ πιο κοντα ,στη γειτονικη μας Ιταλια πχ.Η Ναπολη βρισκεται διπλα σ ενα (βεζουβιος) ....Ψαξτε ρεεεε.
Eιναι προφανες πως εννοει τον Βερνμπλουμ (σκυλος) και το μηνυμα παει προς τη γυναικα του: σχίσε τη γατα ρε μλκα, αποφάσισε που να παρει, μ@υνόδουλε κλπ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Obradovic keseru ξυπνάτε χωριανοιιιι
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

που ? πότε? ποιός ?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Η ομαδαρα μας ειναι η πιο πληρης στο ελλαντα..μας λειπει ενα κεντρικο χαφ κ εκει μονο εχω παραπονο απο την καθυστερηση της μεταγραφης..Γιατι να βιαστουμε να κανουμε μεταγραφη αριστερο μπακ αναπληρωματικο?προτιμω να περιμενω μεχρι τελευταια στιγμη τον σταφ..για επιθετικο τα ιδια..εχω πριγιο ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟ...δε φοβαμαι τιποτα..
Ραζβαν δοκιμασε φορ το καντουρι σε παρακαλω...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Hermann έγραψε:Ρε παιδιά, δε καταλαβαίνω. Αφού ο Κώστας ο πετρωτος είπε ότι μέχρι τη Κυριακή θα ανακοινωθεί παίκτης. Που είναι; :?
Καλά, αυτός, αν και αναγραμματισμένος πτερωτός, δεν πιάνει ούτε πουλί βαλσαμωμένο, όχι μεταγραφή... :P
Άνετα παίρνει κάποιος τις προβλέψεις του, γράφει τον Καζαμία των μεταγραφών, τον εκδίδει και τα κονομάει... ;)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

ΜΑΝΙΑΚΕ
σορι για το οφ τοπικ, αλλα θυμησε μου, τι συμβολιζει η εικονα του προφιλ σου?
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

mbison έγραψε:ΜΑΝΙΑΚΕ
σορι για το οφ τοπικ, αλλα θυμησε μου, τι συμβολιζει η εικονα του προφιλ σου?
Κάτι με άστρα και ζώδια και έτσι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλημέρα, πέρασα να δω αν πήραμε κανα παίχτη, δεν πήραμε, πάω να ρίξω την κορμάρα μου στη θάλασσα.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και καλά μπάνια...Ξαναπέρνα καλύτερα κατά τις 30 Αυγούστου, μην αγχώνεσαι και τζάμπα... 8-)
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι εγώ το ίδιο.

Νομίζω το σενάριο που ανέφερα τον Ιούνιο, ότι δηλαδή αποφάσισαν να χτυπήσουν καλύτερους παίκτες από Πούκιδες και Μπλούμ, την περίοδο που πέφτουν οι τιμές (Ιουλιο,Αυγουστο) είναι αυτό που βιώνουμε. Για μένα καλά κάνουν. Αν είναι να φέρουν ποιοτικό παίκτη ας τον φέρουν όταν μπορούν, γιατί τον Ιούνιο ΚΑΙ ακριβότερος είναι ΚΑΙ δεν έρχεται.

Αυτό του Μάνι πρέπει να είναι "the face of God" ή κατι τέτοιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”