goran 64 έγραψε:Αντε ρε βικινγκ ελα.. μας εσκασες...
εγω με βαση αυτο που βλεπς εδω κ 2 χρονια παιδια για να λεμε κ την αληθεια, ειναι οτι η ομαδα χρειαζοταν ενα χαφ για να παιρνει την μπαλα απο τα στοπερ και να την προωθει μπροστα. ο τσιμιροτ το εκανε αυτο, κουβαλουσε κ μπαλα αμα ελαχε, αλλα στα ντερμπι δεν τον εβλεπα καλα..
θυμηθειτε το γκολ στο 1΄που μας βαζει ο αραουζος περσυ στο ματς του πρωκταθληματος που χασαμε 3-0.. η φαση ξεκιναει απο λαθος μεταβιβαση στην αμυνα του τσιμι..
ειλικρινα ΔΕΝ ξερω εαν βοηθησει ο σουηδος σε αυτο καθως δεν τον εχω παρακολουθησει.. αυτο ομςσ που εβλεπα και ισχυει ειναι οτι και στα σεντερ μπακ αλλα και στα χαφ
ειχαμε σοφτ παιχτεσ, δλδ κρεσπο κ τσιμιροτ, οποτε στα ντερμπυ μας επαιρναν τον αερα και κατ επεκταση το κεντρο, και στα ντερπυ ο τσαμπουκας παιζει πολυ μεγαλο ρολο, κακα τα ψεμματα.. εκει σιγουρα θα βοηθησει ο σουηδος αλλα ολα θα τα δουμε στο χορτο

Με βάση αυτό το σχόλιο, ας καταθέσω κι εγώ την προσωπική μου άποψη επί του θέματος, η οποία είναι ότι καλοδεχούμενος και με το παραπάνω ο Βίκινγκ, εφ όσον διαθέτει τα στοιχεία του χαφ που ζήτησε ο κόουτς...
Όσο για τα (από μένα) τονισμένα και τα υπογραμμισμένα, έχω να σχολιάσω τα ακόλουθα, απ όσα θυμάμαι...
Σε όσα "ντέρμπι" με την κούλα (π.χ. στον τελικό του '17 και σε όλους τους περσινούς αγώνες, μαζί με τον τελικό) μας έπαιξε το κοράκι έστω 45-55 σε βάρος μας στον πειθαρχικό τομέα, εγώ δεν είδα να μας πάρουν το κέντρο...
Σε κείνο το 3-0 που αναφέρεις, τα δρεπανηφόρα Σιμόες, Γιόχανσον και Λαμπρόπουλος, δούλευαν στο φουλ πάνω στα πόδια των παιχτών μας, μπροστά στα ερμητικά κλειστά όμως μάτια του κόρακα, που σφύριζε αδιάφορα...
Αν έχουμε ανάλογες διαιτησίες και του χρόνου, έχοντας στην σύνθεση μας τον Βέρνμπλουμ και τον Χατσερίδη, παίχτες δυναμικούς, το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώνουμε αυτά τα "ντέρμπι" με παίχτη-ες λιγότερο/ους...
Θεωρώ λοιπόν, για το πρωΚτάθλημα μας, ότι η καλύτερη μεταγραφή θα είναι το "ξεκαθάρισμα των πινάκων"!!!!
Υ.Γ. Έσβησα το nickname του γράφοντος το παρατιθέμενο post, λόγω έλλειψης διάθεσης για αντιπαράθεση...
Ελα Γκοραν, κανενα προβλημα αδερφε, ορκιζομαι οτι δε θα μαλωσω ποτε με κανεναν δικο μου εκτος κ εαν προκληθω, και εαν προκληθω θα το κανω με πολυ κοσμιο τροπο. Γενικα ειμαι ανθρωπος που παρεξηγω πολλα πραγματα αλλα με συνοπαδους μου ποτε δεν θα το κανω τα 32 χρονια που ειμαι εν ζωη.
του δε ποιντ τωρα: εχεις μαλλον δικιο, μαλλον δεν το εγραψα σωστα, οποτε το επαναδιατυπωνω:
στο συγκεκριμενο ματς οντως τα δρεπανοφορα που εγραψες εμπόουβ οντως ειχανε την ανοχη του κορακα, αλλα εγω διεκρινα οτι χαναμε τον ποδοσφαιρικο μας τσαμπουκα στα ντερπι λογω του οτι δεν ειχαμε θρασσος(αν θυμαμαι καλα, αν οχι οκ και η αντιθετη γνωμη). Ασε που πρωτη φορα στην καριερα τους οι κκ Μπερμπα κ Μπισεσβαρ πηραν την 1η τους αποβολη στην καριερα τους!!! απιστευτο!! στο ιδιο γηπεδο με τον ιδιο αντιπαλο!! αρα, καταληγω στο συμπερασμα οτι τα δρεπανοφορα της κουλα ειχαν την ανοχη κ την κουτοπονηρια για τετοια παιχνιδια και παντα την πατουσαμε ετσι τα τελευταια χρονια με αυτους.
Αλλα ολα αυτα κατα πασα πιθανοτητα θα εξαληφθουν (οχι στο 100%, αλλα σιγουρα κατα 80-90) διοτι σε ολα τα ντρερμπι απ οτι ακουγεται, θα παιζουν ξενοι διαιτητες, οι οποιοι ομως μπορει να επηρεαστουν απο την εδρα, γι αυτο δινω ενα 10-20% πιο πανω.