Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Bλέπω να φοράμε καμιά μοβ φανελα με τον ΟΦΗ...

Ετσι για να γουστάρουμε!! :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λες????
Πρώτος αγώνας της χρονιάς και θα βγουν με τα Πρωτοχρονιάτικα πουκάμισα!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

:) :) :) :) :)
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Μην το γελατε...Την μωβ θα βαλουμε μαγκες γιατι νομιζω οτι βγηκε για το συγκεκριμενο παιχνιδι αφου αλλη ομαδα με ασπρομαυρα δεν νομιζω να υπαρχει....
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Πέρσι είχαμε 3η φανέλα τη θαλασσί και την φορέσαμε με ΟΦΗ εντός, αυτοί φέρεσαν μαύρα. Φέτος δεν αποκλείεται να φορέσουμε εμείς την άσπρη στολή και ο ΟΦΗ πάλι τη μαύρη.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αντίστροφο του πρώτου γύρου, όπου εμείς είχαμε τις ολόμαυρες εμφανίσεις!!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

και ηταν οντως αυτη που βλεπαμε στη μπουτικ.

τελικα δειξαμε οτι δεν παιζει ρολο το χρωμα της φανελας αλλα η ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Κυρ 25 Ιαν 2009, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πραγματικά, εντυπωσιακό ντεμπούτο για την ασπρόμαυρη, ριγέ φανέλα..
Νομίζω ότι άρεσε σε όλους μας, αν και από μπροστινής άποψης, δε φαίνονται ουσιαστικές διαφορές συγκριτικά με την περσινή!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Επιτελους ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ φανελα ...
Πολυ καλη !!
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

εμενα ρε παιδια δε μου αρεσει η συγκεκριμενη ασπρομαυρη...μου βγαζει κατι ασχημο,ισως ειναι κ οι περσινες κακες αναμνησεις (ειναι ολοιδιες με τις περσυνες)...ελπιζω του χρονου να αλλαξουμε εταιρια,οι φανελες της γιουβε(nike) οι ριγε νομιζω πως ειναι φοβερες!

:P
johnisleo4paok

Δημοσίευση από johnisleo4paok »

παιδες ειμαι απο κοζανη μπορει να μου πει καποιος που θα βρω την ριγε του παοκ( απο ιντερνετ η οτιδηποτε αλλο) ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

:lol: :lol: :lol:
Kos έγραψες πάλι...!!
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη ριγέ φανέλα, μάλιστα την θεωρώ αισθητικά απαράδεκτη... :cry:
Θέλω να βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται με την ιστορική ριγέ φανέλα αλλά όχι με αυτό το έκτρωμα... Σαν κλόουν είναι το συγκεκριμένο σχέδιο της puma... Ευτυχώς που δεν είναι κόκκινες γιατί θα ήτανε για στολή τσίρκου... :lol:
Σαν τη στολή του επόμενου αντιπάλου μας στο κύπελλο δηλαδή... :wink:
Άβαταρ μέλους
lockg4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από lockg4 »

Παιδια πηγα προχθες σ'ενα καταστημα το οποιο πουλουσε φανελες απο αλλες ομαδες.Ετυχε να δω και την φανελα του θρυνου.Παρ'ολο που μας ντυνει η ιδια εταιρεια η ποιοτητα δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με τις δικες μας.Του θρυνου ειναι πολυ πιο καλυτερη....Ας φροντισουν του χρονου να αλλαξουν εταιρεια γιατι αυτο το χαλι δεν παλευεται.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Φίλε μου η ποιότητα είναι ίδια. Απλά λόγω των χρωμάτων και λόγω του διαφορετικού γιακά σου φαίνεται η δικιά μας χειρότερη. Όλες οι ομάδε που ντύνονται από την συγκεκριμένη εταιρία έχουν ανάλογης ποιότητας φανέλες(πολύ κακής δηλαδή). Θα πρέπει να γίνει κάτι με αυτό
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Φέτος η φανέλλα νομίζω είναι καλή αν εξαιρέσεις τις πάρα πολλές διαφημίσεις...Αλλά γενικά είναι ανώτερη από πέρσι..

:?
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Δεν ξερω ρε μαγκες αν ειμαι ο μονος που αισθανομαι ετσι αλλα η ριγε φανελα φετος , ειναι λες και την κλεψαμε απ την ντουλαπα του ταμτακου!!!

Προσωπικα πιστευω οτι αυτη η ολομαυρη που φοραμε φετος , ειναι η καλυτερη που ειδα ποτε.Ειδικα τα χρυσαφι νουμερα και γραμματα ειναι ολα τα λεφτα!!!

Οι ριγε φανελες γενικοτερα δεν κυκλοφορουν και πολυ στις μερες μας , κυριως γιατι τα νουμερα και οι σπονσορες δεν φαινονται καλα σ' αυτες τις φανελες.

Αν ηταν να διαλεξω καποιο στυλ απο ριγε , θα διαλεγα αυτο της Νιουκασλ.Πιστευω οτι αισθητικα ειναι το καλυτερο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”