Ετσι για να γουστάρουμε!!
Φανέλα ΠΑΟΚ
- costacurtaG4
-
teacher
- PAOKfanAthens
και ηταν οντως αυτη που βλεπαμε στη μπουτικ.
τελικα δειξαμε οτι δεν παιζει ρολο το χρωμα της φανελας αλλα η ομαδα
τελικα δειξαμε οτι δεν παιζει ρολο το χρωμα της φανελας αλλα η ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKfanAthens την Κυρ 25 Ιαν 2009, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
johnisleo4paok
Kos έγραψες πάλι...!!
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη ριγέ φανέλα, μάλιστα την θεωρώ αισθητικά απαράδεκτη...
Θέλω να βλέπω την ομάδα να αγωνίζεται με την ιστορική ριγέ φανέλα αλλά όχι με αυτό το έκτρωμα... Σαν κλόουν είναι το συγκεκριμένο σχέδιο της puma... Ευτυχώς που δεν είναι κόκκινες γιατί θα ήτανε για στολή τσίρκου...
Σαν τη στολή του επόμενου αντιπάλου μας στο κύπελλο δηλαδή...
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Παιδια πηγα προχθες σ'ενα καταστημα το οποιο πουλουσε φανελες απο αλλες ομαδες.Ετυχε να δω και την φανελα του θρυνου.Παρ'ολο που μας ντυνει η ιδια εταιρεια η ποιοτητα δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με τις δικες μας.Του θρυνου ειναι πολυ πιο καλυτερη....Ας φροντισουν του χρονου να αλλαξουν εταιρεια γιατι αυτο το χαλι δεν παλευεται.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Φίλε μου η ποιότητα είναι ίδια. Απλά λόγω των χρωμάτων και λόγω του διαφορετικού γιακά σου φαίνεται η δικιά μας χειρότερη. Όλες οι ομάδε που ντύνονται από την συγκεκριμένη εταιρία έχουν ανάλογης ποιότητας φανέλες(πολύ κακής δηλαδή). Θα πρέπει να γίνει κάτι με αυτό
Thx, Admin Team
Φίλε μου η ποιότητα είναι ίδια. Απλά λόγω των χρωμάτων και λόγω του διαφορετικού γιακά σου φαίνεται η δικιά μας χειρότερη. Όλες οι ομάδε που ντύνονται από την συγκεκριμένη εταιρία έχουν ανάλογης ποιότητας φανέλες(πολύ κακής δηλαδή). Θα πρέπει να γίνει κάτι με αυτό
Φέτος η φανέλλα νομίζω είναι καλή αν εξαιρέσεις τις πάρα πολλές διαφημίσεις...Αλλά γενικά είναι ανώτερη από πέρσι..

- Isaak the Greek
Δεν ξερω ρε μαγκες αν ειμαι ο μονος που αισθανομαι ετσι αλλα η ριγε φανελα φετος , ειναι λες και την κλεψαμε απ την ντουλαπα του ταμτακου!!!
Προσωπικα πιστευω οτι αυτη η ολομαυρη που φοραμε φετος , ειναι η καλυτερη που ειδα ποτε.Ειδικα τα χρυσαφι νουμερα και γραμματα ειναι ολα τα λεφτα!!!
Οι ριγε φανελες γενικοτερα δεν κυκλοφορουν και πολυ στις μερες μας , κυριως γιατι τα νουμερα και οι σπονσορες δεν φαινονται καλα σ' αυτες τις φανελες.
Αν ηταν να διαλεξω καποιο στυλ απο ριγε , θα διαλεγα αυτο της Νιουκασλ.Πιστευω οτι αισθητικα ειναι το καλυτερο
Προσωπικα πιστευω οτι αυτη η ολομαυρη που φοραμε φετος , ειναι η καλυτερη που ειδα ποτε.Ειδικα τα χρυσαφι νουμερα και γραμματα ειναι ολα τα λεφτα!!!
Οι ριγε φανελες γενικοτερα δεν κυκλοφορουν και πολυ στις μερες μας , κυριως γιατι τα νουμερα και οι σπονσορες δεν φαινονται καλα σ' αυτες τις φανελες.
Αν ηταν να διαλεξω καποιο στυλ απο ριγε , θα διαλεγα αυτο της Νιουκασλ.Πιστευω οτι αισθητικα ειναι το καλυτερο