Teacher. ΔΕΝ σου τη λέω γιατί πιστεύω το ξέρεις καλύτερα από εμένα..teacher. έγραψε:Πλέον δεν πιστεύω κανέναν. Τέλος οι σημαίες, τα σημαιάκια και οι κορδέλες
Η ΣΗΜΑΙΑ είναι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ..
Όλοι οι άλλοι είναι απλά κοντάρια και καδρόνια..
Το γήπεδο δεν γέμισε φέτος με αυτό το ρόστερ και περιμένεις να γεμίσει με πιτσιρικάδες και σε μικρότερη κατηγορία? Πριν 2-3 μέρες έγινε ένας "συνωστισμός" στις σελίδες του μπάσκετ, έκραξαν όλοι και τώρα έμεινε μόνο η γνωστή "λίστα του Φώτη", λίγο ενισχυμένη για να είμαι δίκαιος.kostask4 έγραψε:Mερικες φορες σκεφτομαι πως ισως θα ηταν καλυτερα- περα απο το γοητρο- να παιζαμε σε οποια κατηγορια να ναι με 12 πιτσιρικια ή 12 ΠΑΟΚτσακια τελος παντων, με γεματο το γηπεδο
Kostasff ανακυκλώνεις τα ίδια πράγματα εδώ και 4 μήνες. Εντάξει γουστάρεις τον Mr Megistanas from Patra... Οκ... Μας έχεις πει 100 φορές οτι ο κόσμος δε στηρίζει το Μεγιστάνα ... Οκ... Τι άλλο να πούμε εμείς δηλαδή? Να γράφουμε μόνο για να γράφουμε και να ανεβάζουμε τον αριθμό των post μας? Δηλαδή τι αλλο να πούμε για τον τυχάρπαστο που βρέθηκε στην προεδρία της ΚΑΕ? ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ? Οτι άλλαξε τη διοικηση και το προπονητικό τιμ 3 φορές? Οτι διαλύει την ομάδα στα μέσα της σεζόν? Διαβάζεις κάτι καινούργιο? Οτι κανένας δεν ξέρει τι έγινε με την ΑΜΚ? Οτι κανένας δεν ξέρει τι έγινε με τα χρέη οταν ο ίδιος έλεγε οτι θα τα τακτοποιήσει και καποιοι απο εσάς λέγατε οτι θα είμαστε ξοφλημένοι απο Χρέη? Οτι ο τύπος είναι ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΦΑ ΣΕ ΟΛΑ?kostasff έγραψε:Το γήπεδο δεν γέμισε φέτος με αυτό το ρόστερ και περιμένεις να γεμίσει με πιτσιρικάδες και σε μικρότερη κατηγορία? Πριν 2-3 μέρες έγινε ένας "συνωστισμός" στις σελίδες του μπάσκετ, έκραξαν όλοι και τώρα έμεινε μόνο η γνωστή "λίστα του Φώτη", λίγο ενισχυμένη για να είμαι δίκαιος.
Πιστευω οτι καταλαβαινεις πως υπαρχουν πολλοι λογοι για τους οποιους δεν ηταν γεματο το γηπεδο.kostasff έγραψε:Το γήπεδο δεν γέμισε φέτος με αυτό το ρόστερ και περιμένεις να γεμίσει με πιτσιρικάδες και σε μικρότερη κατηγορία? Πριν 2-3 μέρες έγινε ένας "συνωστισμός" στις σελίδες του μπάσκετ, έκραξαν όλοι και τώρα έμεινε μόνο η γνωστή "λίστα του Φώτη", λίγο ενισχυμένη για να είμαι δίκαιος.kostask4 έγραψε:Mερικες φορες σκεφτομαι πως ισως θα ηταν καλυτερα- περα απο το γοητρο- να παιζαμε σε οποια κατηγορια να ναι με 12 πιτσιρικια ή 12 ΠΑΟΚτσακια τελος παντων, με γεματο το γηπεδο