Κώστας Βασιλειάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

teacher. έγραψε:Πλέον δεν πιστεύω κανέναν. Τέλος οι σημαίες, τα σημαιάκια και οι κορδέλες
Teacher. ΔΕΝ σου τη λέω γιατί πιστεύω το ξέρεις καλύτερα από εμένα..
Η ΣΗΜΑΙΑ είναι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ..
Όλοι οι άλλοι είναι απλά κοντάρια και καδρόνια..
Άβαταρ μέλους
kostask4

Δημοσίευση από kostask4 »

Mερικες φορες σκεφτομαι πως ισως θα ηταν καλυτερα- περα απο το γοητρο- να παιζαμε σε οποια κατηγορια να ναι με 12 πιτσιρικια ή 12 ΠΑΟΚτσακια τελος παντων, με γεματο το γηπεδο, παρα να συμμετεχω σε αυτο το θεατρο.
Χιλιες φορες να ξερω τι γινεται παρα να περπαταω στα τυφλα.
Ο Βασιλειαδης κατα τη γνωμη μου δεν φταει. Ουτε ο ταδε ουτε κανενας.
Δεν υπαρχουν σημαιες στον ΠΑΟΚ και ισως δεν υπηρξαν και ποτε.
Ουτε καν ο Κουδας ο οποιος για εμενα ειναι σαν να εφυγε τοτε με την περιβοητη ιστορια.
Σημαια ειναι ο Ραουλ. Ο Ντελ Πιερο. Αυτες ειναι σημαιες. Θα μου πειτε οτι ειναι επειδη τους το επιτρεπουν τα οικονομικα και οι συνθηκες των ομαδων τους. Αλλα προπερσυ που ειχε πεσει η Γιουβεντους και επρεπε να μειωσουν το μπατζετ στο μισο δεν εφυγε ο Ντελ Πιερο. Εμεινε με μειωση αποδοχων παρολο που ειχε πολλες προτασεις. Και μην κοιταμε ηλικιες. Ο ανθρωπος εχει ηδη 10 γκολ στη φετινη σεζον. Ο Ραουλ ειναι στη Ρεαλ απο τα 15 του.
Σημαια ο ΠΑΟΚ δεν εχει. Ουτε ο Ζαγορακης, ουτε ο Κουδας, ουτε κανενας.

Ισως να υπηρχαν παικτες που τα εδωσαν ολα για την ομαδα μας και επαιξαν μονο στην ομαδα μας, αλλα χαθηκαν στην σκια του Κουδα και του καθε Κουδα. Ετσι το βλεπω εγω. Και καλησπερα σε ολους σας.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν χρησιμοποίησα τη λέξη προδοσία. Απλά είπα ότι ένας δηλωμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ κάνει προσπάθεια να μείνει. Άκουσα ότι θα δώσουν συνέμτευξη τύπου και οι δύο. Εκεί θα τους ακούσουμε
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ότι και να δώσουν φεύγουνε οριστικά πλέον,από το μουλαομέροβιτς δε περίμενα κάτι άλλο από το βασιλειάδη ίσος.Τέλος πάντως όπως γράφτηκε παίχτες σημαίες δεν υπάρχουν και ο φταίχτης είναι ένας και το ξέρουμε όλοι ως "σωτήρα"...και "άρρωστο"...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

kostask4 έγραψε:Mερικες φορες σκεφτομαι πως ισως θα ηταν καλυτερα- περα απο το γοητρο- να παιζαμε σε οποια κατηγορια να ναι με 12 πιτσιρικια ή 12 ΠΑΟΚτσακια τελος παντων, με γεματο το γηπεδο
Το γήπεδο δεν γέμισε φέτος με αυτό το ρόστερ και περιμένεις να γεμίσει με πιτσιρικάδες και σε μικρότερη κατηγορία? Πριν 2-3 μέρες έγινε ένας "συνωστισμός" στις σελίδες του μπάσκετ, έκραξαν όλοι και τώρα έμεινε μόνο η γνωστή "λίστα του Φώτη", λίγο ενισχυμένη για να είμαι δίκαιος.
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

kostasff έγραψε:Το γήπεδο δεν γέμισε φέτος με αυτό το ρόστερ και περιμένεις να γεμίσει με πιτσιρικάδες και σε μικρότερη κατηγορία? Πριν 2-3 μέρες έγινε ένας "συνωστισμός" στις σελίδες του μπάσκετ, έκραξαν όλοι και τώρα έμεινε μόνο η γνωστή "λίστα του Φώτη", λίγο ενισχυμένη για να είμαι δίκαιος.
Kostasff ανακυκλώνεις τα ίδια πράγματα εδώ και 4 μήνες. Εντάξει γουστάρεις τον Mr Megistanas from Patra... Οκ... Μας έχεις πει 100 φορές οτι ο κόσμος δε στηρίζει το Μεγιστάνα ... Οκ... Τι άλλο να πούμε εμείς δηλαδή? Να γράφουμε μόνο για να γράφουμε και να ανεβάζουμε τον αριθμό των post μας? Δηλαδή τι αλλο να πούμε για τον τυχάρπαστο που βρέθηκε στην προεδρία της ΚΑΕ? ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ? Οτι άλλαξε τη διοικηση και το προπονητικό τιμ 3 φορές? Οτι διαλύει την ομάδα στα μέσα της σεζόν? Διαβάζεις κάτι καινούργιο? Οτι κανένας δεν ξέρει τι έγινε με την ΑΜΚ? Οτι κανένας δεν ξέρει τι έγινε με τα χρέη οταν ο ίδιος έλεγε οτι θα τα τακτοποιήσει και καποιοι απο εσάς λέγατε οτι θα είμαστε ξοφλημένοι απο Χρέη? Οτι ο τύπος είναι ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΦΑ ΣΕ ΟΛΑ?

Όσο για το Βασιλειάδη χαλαρώστε ρε παιδιά λίγο... ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ? να παίξει τσάμπα? Το ξέρετε οτι η καριέρα των αθλητών διαρκεί λίγο και οτι ο χρόνος τρέχει.... Τι θα έπρεπε να κάνει? να κάτσει και να περιμένει την Ιωάννα? ή τον παπάρα το Κόρφα? Ο όποίος Κόρφας αν σεβόταν την Ιστορία του θα είχε αποστασιοποιηθεί απο αυτη ΤΗ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ και δεν θα συμμετείχε....

Ο Βασιλειάδης ΔΕΝ ήταν ΠΟΤΕ σημαία. Σημαία ήταν ΜΟΝΟ ο Μπάνε Πρελεβιτς.

Απο εκεί και πέρα ο Βασιλειάδης προδότης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Πάρτε το χαμπάρι και μη σκίζεσται, σας φταίει ο γκόμενος της Ιωάννας και θυμώνετε με τους πάικτες που δεν παιζουν τσάμπα.

Τι έγιναν οι φήμες που έλεγαν οτι ο Μεγιστάνας θα επένδυε και στο ποδόσφαιρο?

Γιατί κρύβεται πίσω ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ?

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΣΑΜΠΑ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ... ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΕΝ ΕΤΗ 2009... ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

???????????????
Άβαταρ μέλους
kostask4

Δημοσίευση από kostask4 »

kostasff έγραψε:
kostask4 έγραψε:Mερικες φορες σκεφτομαι πως ισως θα ηταν καλυτερα- περα απο το γοητρο- να παιζαμε σε οποια κατηγορια να ναι με 12 πιτσιρικια ή 12 ΠΑΟΚτσακια τελος παντων, με γεματο το γηπεδο
Το γήπεδο δεν γέμισε φέτος με αυτό το ρόστερ και περιμένεις να γεμίσει με πιτσιρικάδες και σε μικρότερη κατηγορία? Πριν 2-3 μέρες έγινε ένας "συνωστισμός" στις σελίδες του μπάσκετ, έκραξαν όλοι και τώρα έμεινε μόνο η γνωστή "λίστα του Φώτη", λίγο ενισχυμένη για να είμαι δίκαιος.
Πιστευω οτι καταλαβαινεις πως υπαρχουν πολλοι λογοι για τους οποιους δεν ηταν γεματο το γηπεδο.
Τεσπα, ας μην το αναλυσουμε τωρα. Εξαλλου δεν εχει νοημα. Εγω απλως εξεφρασα την αποψη οτι θα προτιμουσα αυτη την κατασταση απο το θεατρο του σημερα. Ισως να ειναι ουτοπικο, αλλα θα το προτιμουσα.

Εδω και 10 χρονια που ασχολουμαι με τον ΠΑΟΚ- δηλαδη οσα χρονια παρακολουθω και ακολουθω- εχω βαρεθει να βριζω την πουτανα την Αθηνα, να βλεπω παικταραδες να φευγουν απο την ομαδα μας για 2 ευρω, να διαβαζω για το αν θα παρουμε πιστοποιητικο για συμμετοχη στο καινουριο πρωταθλημα και αλλα. Ειμαστε τοσο ατυχοι? Το αξιζουμε? Εμεις το καταντησαμε ετσι? Πως γινεται να αλλαξει? Αυτο με νοιαζει. Γουσταρω να δω την ομαδα που αγαπω να εχει την ηρεμια και τις συνθηκες που της αρμοζουν. Δεν γουσταρω τα 2 κυπελλα καθε 2 δεκαετιες. Ουτε να παιρνω πρωταθληματα. Εξαλλου πιστευω πως η ηρεμια μαζι με την δυναμικη που εχουμε θα μας αποφερει τιτλους στο μελλον. Θελω την ηρεμια που εχουν αλλες ομαδες. Να μην με ενδιαφερει το αν πληρωθηκε ο ταδε. Να μην με ενδιαφερει το οτιδηποτε εχει σχεση με τα διοικητικα.

Εχουμε συμβιβαστει οι περισσοτεροι με πολλα πραγματα που αφορουν την ομαδα μας. Ας μην συμβιβαστουμε και με την ιδεα οτι μια ζωη θα ειμαστε ετσι. Ας μην επικεντρονωμαστε σε εναν τομεα και αφηνουμε τον αλλον να πεθαινει.

Ισως ειμαστε οι μοναδικοι φιλαθλοι που εχουμε δωσει τοσα πολλα σε μια ομαδα και εχουμε παρει ελαχιστα πισω. Ισως ηρθε ομως και η ωρα να αλλαξει αυτο.
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:D Συμφωνω με τον φιλο loverboy.Εχω σιχαθει να βλεπω απληρωτους παικτες και προπονητες και να μην πληρωνει κανεις γιαυτο.Μονο να χρεωνεται καθε φορα η καθε ΚΑΕ η ΠΑΕ λες και αυτος που υπεγραψε δε φερει καμια ευθυνη για τον αν θα εκπληρωθουν οι οροι του συμβολαιου. Και ολοι εμεις οι οποιοι εχουμε τη δουλεια μας και αμοιβομαστε(σαφως με λιγοτερα χρηματα αλλα αμοιβομαστε)να εχουμε την απαιτηση να παιζουν τσαμπα οι αλλοι για να τους βλεπουμε και να γουσταρουμε εμεις..........
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

+1000 σε Loverboy και kostask4
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε. Έτσι ακριβώς είναι τα πράματα. Απαραίτητο να υπάρχει σταθερή διοίκηση και σοβαρός προπονητής που θα κάνει ΑΥΤΟΣ τις επιλογές παικτών. Στον ΠΑΟΚ δε συνέβει ούτε το ένα ούτε το άλλο
Άβαταρ μέλους
kostasff

bane1980 όπως έχω ξαναγράψει, οι περισσότεροι από εμάς γίναμε ΠΑΟΚ εξαιτίας αυτού του κόσμου και μου πέφτει κομματάκι βαρύ να βλέπω μισοάδειο (στην καλύτερη περίπτωση) γήπεδο και να είμαστε ευχαριστημένοι ή να δικαιολογούμαστε από την ύπαρξη του Πανελούδη του Δρόσου κ.ο.κ. την στιγμή μάλιστα που η τούμπα πλημμυρίζει. Την προσέλευση του κόσμου δεν την θέλω ούτε για στήριξη της κάθε διοίκησης ούτε για κάποια ευρώ παραπάνω. Την θέλω για στήριξη της ομάδας και για να αποκτήσουμε ξανά την έδρα φόβητρο του παρελθόντος. Το καμίνι που έκανε ανώτερες ομάδες να υποκύπτουν και έκανε εχθρούς και φίλους να ζηλεύουν.
Συμφωνώ 100% με τα παραδείγματα των ομάδων που ανέφερες και είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα για το τι μπορεί να πετύχει μια ομάδα, σε βάθος χρόνου, όταν έχει ισχυρή, σοβαρή και νοικοκυρεμένη διοίκηση, οπλισμένη με υπομονή και χωρίς την απαίτηση για "εδώ και τώρα" αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ακριβώς αυτά με καναν να γράψω στο τόπικ του τελευταίου μας ματς τα παρακάτω...
novito έγραψε:....ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ???

κάποτε έφταιγε ο Πανελούδης...
κάποτε έφταιγε ο Κατσαρής...
Τώρα φταίει ο Δρόσος...
Ο ΠΑΟΚ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ???

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Άβαταρ μέλους
kostasff

Sorry που δεν το διάβασα (πέρασα κάτι περιπέτειες και μετά έπεσα πάνω στο μπαμ) Ακριβώς έτσι το βλέπω κι εγώ.
Και ας με παρεξηγεί o φίλος loverboy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Δευ 26 Ιαν 2009, 00:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Φίλε bane1980 και συντρελαμένε (Μπάνε) :lol: στέκομαι ιδιαίτερα στην προσέλευση του κόσμου γιατί απλά αυτή ήταν μια ζωή η δύναμη της ομάδας μας και όχι τα κυκλώματα ή τα τρελά λεφτά (αυτά μόνο επί Βεζυρτζή). Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια του Δρόσου γιατί πολύ απλά αυτός τα λέει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”