Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Mitsos_north
Μάγκες ελπίζω να μπορέσουν να δώσουν καμιά 2 μέρες ακόμα παράταση.Εδώ στη Λάρισα που σπουδάζω πήγε ένα φιλαράκι σήμερα να πάρει μετοχές στις 10 το πρωί και τα ΠΑΟΚια ήταν ουρά μέχρι την πόρτα.Τη Δευτέρα θα γίνει χαμός ανεξαρτήτου αποτελέσματος Κυριακής.Ελπίζω να προλάβετε η τελευταίοι.Γίνεται της π@#$%.
- ehemithos199
Μόλις μπεις τράβα στον τύπο δεξιά, πενηντάρης πάνω κάτω με γυαλιά, για παοκτσάκι τον έκοψα. Μην κάνεις το λάθος και πας πρώτα στο ταμείο σαν εμένα τον μ....tasoylis30 έγραψε:εγώ είμαι ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο έλληνα ς που λέει και ο φαφούτης , την δευτέρα τελευταία μέρα της αύξησης θα ορμήξω στην μαρφίν που είναι β.όλγας μετά την μαρτίου, ξερει κανείς τι παίζει σε αυτό το υποκατάστημα???
Εύχομαι να κάνεις καμμιά 8 ώρες μέχρι να ξεμπερδέψεις ( λόγω ουράς έτσι;

-
Παντα με ενα κακο αποτελεσμα που φερνη η ομαδαμας μας πεφτη το ηθικο...περνω παραδιγμα απο εμενα ηταν να παρω μετοχες μετα τον αγωνα με τον πανσεραικο και χαλαστηκα ..και δεν πηγα.Πηρα ομως την τεταρτη και προσπαθω να πησω και αλλους μακακες δικους μας να πανε να παρουνε...ηταν να παω σημερα να παρω και για την συζηγο μου και δεν πηγα ...παντος το σαβατοκυρικο θα δουλεψω πολη να πησω ατομα που δεν εχουν παρη να τους παρω μαζη μου για την δευτερα να παρουν...το ιδιο να κανετε και εσης ολοι... τρεκσιμο να πησουμε ολο τον κοσμο ανεκσαρτητος αποτελεσματος με το ερπετο.... ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ 

- thanasisp04
Τελικά έπιασε τόπο το κράξιμο πιστεύω .. Μπορεί να είμαστε όλοι ΠΑΟΚ κλπ αλλά το θέμα είναι να σηκώσεις τον άλλον από τον καναπέ και τον καφέ και νομίζω ότι χτυπώντας τις ευαίσθητες χορδές των λοιπών Παοκτσήδων και βλέποντας τον ξεσηκωμό της τελευταίας στιγμής σηκώθηκαν αρκετοί και έγινε ένα μη αναμενόμενο ντου της τελευταίας στιγμής.
- ehemithos199
- PAOK_NORTH_ARMY
Επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ είμαι και εγώ ο κλασσικός Έλληνας ΠΑΟΚΤΣΗΣ είχα σκοπό να πάω σήμερα αλλά τελικά ξεμπέρδεψα αργά από το ΤΕΙ και το άφησα για Δευτέρα που δεν έχω να κάνω τπτ.
Μπορεί κάποιος να ξαναπει τι ακριβώς χρειάζεται?? Ταυτότητα μόνο και ΑΦΜ??
Το 1.700.000 που είπατε πιο πάνω μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά μακάρι. Που ξέρεις, μπορεί μέσα σε όλες αυτές τις ουρές που αναφέρατε να υπήρχαν και ματσό.
Μπορεί κάποιος να ξαναπει τι ακριβώς χρειάζεται?? Ταυτότητα μόνο και ΑΦΜ??
Το 1.700.000 που είπατε πιο πάνω μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά μακάρι. Που ξέρεις, μπορεί μέσα σε όλες αυτές τις ουρές που αναφέρατε να υπήρχαν και ματσό.
- PAOK_NORTH_ARMY
- ehemithos199