Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

7.500 ως και την Δευτέρα πιστεύω... το λέω για να τζογάρουμε και λίγο... τιμής ένεκεν στον απατεώνα μπούκ σωτήρα... :oops:
Άβαταρ μέλους
Mitsos_north

Δημοσίευση από Mitsos_north »

Μάγκες ελπίζω να μπορέσουν να δώσουν καμιά 2 μέρες ακόμα παράταση.Εδώ στη Λάρισα που σπουδάζω πήγε ένα φιλαράκι σήμερα να πάρει μετοχές στις 10 το πρωί και τα ΠΑΟΚια ήταν ουρά μέχρι την πόρτα.Τη Δευτέρα θα γίνει χαμός ανεξαρτήτου αποτελέσματος Κυριακής.Ελπίζω να προλάβετε η τελευταίοι.Γίνεται της π@#$%.
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

αντε ρε αδερφια!! με συγκινησατε σημερα!! κι ενω η μερα ξεκινησε σκατα (ελεω μπασκετ) τα μαντατα που γραφετε ειναι πολυ ενθαρυντικα.
και θα διαγραψω τα μπινελικια που μας εριξα σε προηγουμενα post!!
αντε ρε ζηλεψα...και λεω να παω δευτερα να βαλω αλλο ενα κατοσταρικο...
:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Η Μαρφίν ανακοίνωσε την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, οι οποίοι θα βρίσκονται την Δευτέρα στα καταστήματα για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ! :lol: :lol: :lol:

:)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Antegiannhs έγραψε:Ειμαι αισιοδοξος οτι το νουμερο θα ανεβει αρκετα τις τελευταιες 2 μερες.Το πρωι πηγα στην τραπεζα (Marfin Μαρτιου) να γινω και γω μετοχος και ειμασταν 20 ατομα στην ουρα...
παπαρα καλα να παθεις..απο αναβολη σε αναβολη το πηγαινες.καλα που δεν το αφησες και για την τριτη
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

tasoylis30 έγραψε:εγώ είμαι ο κλασσικός ο μ@λ@κ@ς ο έλληνα ς που λέει και ο φαφούτης , την δευτέρα τελευταία μέρα της αύξησης θα ορμήξω στην μαρφίν που είναι β.όλγας μετά την μαρτίου, ξερει κανείς τι παίζει σε αυτό το υποκατάστημα???
Μόλις μπεις τράβα στον τύπο δεξιά, πενηντάρης πάνω κάτω με γυαλιά, για παοκτσάκι τον έκοψα. Μην κάνεις το λάθος και πας πρώτα στο ταμείο σαν εμένα τον μ....
Εύχομαι να κάνεις καμμιά 8 ώρες μέχρι να ξεμπερδέψεις ( λόγω ουράς έτσι; :lol: ).
wrangler33

Δημοσίευση από wrangler33 »

Παντα με ενα κακο αποτελεσμα που φερνη η ομαδαμας μας πεφτη το ηθικο...περνω παραδιγμα απο εμενα ηταν να παρω μετοχες μετα τον αγωνα με τον πανσεραικο και χαλαστηκα ..και δεν πηγα.Πηρα ομως την τεταρτη και προσπαθω να πησω και αλλους μακακες δικους μας να πανε να παρουνε...ηταν να παω σημερα να παρω και για την συζηγο μου και δεν πηγα ...παντος το σαβατοκυρικο θα δουλεψω πολη να πησω ατομα που δεν εχουν παρη να τους παρω μαζη μου για την δευτερα να παρουν...το ιδιο να κανετε και εσης ολοι... τρεκσιμο να πησουμε ολο τον κοσμο ανεκσαρτητος αποτελεσματος με το ερπετο.... ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ :shock:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

ο μινος πριν λιγο ειπε οτι μαλλον φτανουμε τα 1700000 σημερα..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τελικά έπιασε τόπο το κράξιμο πιστεύω .. Μπορεί να είμαστε όλοι ΠΑΟΚ κλπ αλλά το θέμα είναι να σηκώσεις τον άλλον από τον καναπέ και τον καφέ και νομίζω ότι χτυπώντας τις ευαίσθητες χορδές των λοιπών Παοκτσήδων και βλέποντας τον ξεσηκωμό της τελευταίας στιγμής σηκώθηκαν αρκετοί και έγινε ένα μη αναμενόμενο ντου της τελευταίας στιγμής.
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

πατριωτη εχεις δικιο! ολοι οι φιλοι μου τελευταια στιγμη...
ηταν και τα εξοδα των γιορτων...
απο τι βλεπω το ειπες κ στη φουκαριαρα τη μανα σου!!
:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Το ελεγα ξανα και ξανα,οτι θα τρεχουν ολοι τελευταια στιγμη και δεν με ακουγατε. :o
Ακομα και παιδια που συζητουσαμε καθε μερα εδω μεσα,το αφησανε για το τελος. :roll:
Την Δευτερα μην τολμησει κανεις και φυγη λογω της ουρας,θα του δαγκωσω το αυτι :lol:
Ακομα λεω,οτι μπορουμε της δεκα χιλιαδες :wink:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

:x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Επειδή ΕΥΤΥΧΩΣ είμαι και εγώ ο κλασσικός Έλληνας ΠΑΟΚΤΣΗΣ είχα σκοπό να πάω σήμερα αλλά τελικά ξεμπέρδεψα αργά από το ΤΕΙ και το άφησα για Δευτέρα που δεν έχω να κάνω τπτ.
Μπορεί κάποιος να ξαναπει τι ακριβώς χρειάζεται?? Ταυτότητα μόνο και ΑΦΜ??
Το 1.700.000 που είπατε πιο πάνω μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά μακάρι. Που ξέρεις, μπορεί μέσα σε όλες αυτές τις ουρές που αναφέρατε να υπήρχαν και ματσό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά τα λέει ο adam04. Την Δευτέρα μη κάνετε καμιά κασκαρίκα και την σκαπουλάρετε αν έχει κόσμο. Πάρτε φραπεδιά στο χέρι ή ότι άλλο σας κάνει κέφι, πάρτε walkman, πάρτε καμια φυλλάδα.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 6115152208

οτι εχει σχεση με την ΑΜΚ και την χαρτουρα
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

φιλε μου τη ταυτοτητα και ενα εκκαθαριστικο της εφοριας ή μια ενα λογαριασμο της ΔΕΗ. δεν αρκει μονο να γνωριζεις προφορικα το ΑΦΜ.
προσοχη ολοι γιατι τη τελευταια μερα που το αφησατε, δεν χωρουν λαθη!
και κατι αλλο...
να πηξετε στην ουρα ρεεεε!!!! :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”