Στέλιος Ηλιάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Παικτες σαν τον Ηλιαδη τον Βαγγελη αλλα κ τον Μπαλαφα τοσα χρονια ειχαν τις ευκαιριες να αποδειξουν οτι αξιζει να παιζουν στον ΠΑΟΚ αλλα κατα την αποψη μου δυστυχως δεν τα καταφεραν.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το Βαγγελή βγάλτε τον από τη λίστα..
Δε νομίζω να φεύγει πριν τον δει ο Σάντος υγιή!

Οσο για τον Στελάκη, δήλωσε ότι αν πάρει ευκαιρίες από τον προπονητή θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στον ΠΑΟΚ.
Θέλει να παραμείνει, αλλά βλέποντας τον μηδαμινό χρόνο συμμετοχής του σκέφτεται και την αποχώρηση.
Θετική στο ενδεχόμενο παραμονή του Ηλιάδη στον ΠΑΟΚ είναι και η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ..

Ολα κρίνονται από τον Σάντος, πλέον!
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Πρέπει να ισχύει γιατί και στις Σέρρες ακουστηκε σήμερα οτι έρχεται ως δανεικός στον Πανσερραικό.. :P
dm4

Δημοσίευση από dm4 »

ο ηλιαδης ειναι ενα ταλεντο που μαλλον χαθηκε...καλυτερα ειναι το παληκαρι να παει να παιξει καπου δανεικος για να παρει παιχνιδια,προσωπικα αν ημουν στη θεση του δεν υπηρχε περιπτωση να εμενα στον ΠΑΟΚ και δεν μπορω ρε παιδια να καταλαβω γιατι του εγινε προταση να παραμεινει,αφου φαινεται ως τωρα τουλαχιστον πως ο σαντος δεν τον γουσταρει.την κυριακη τον εβαλε για 10 δευτερολεπτα,απιστευτο μου φαινεται,προσβλητικο..ειναι δικαιωμα του σαντος να μην του αρεσει καποιος ποδοσφαιριστης,ομως δεν ειναι δικαωμα κανενος να προσβαλει καποιον.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

novito έγραψε:Σύμφωνα με την σημερινή "εξέδρα", ο Ηλιάδης δέχτηκε την ανανέωση συμβολαίου για 3 χρόνια, αλλά και τον εξάμηνο δανεισμό του στον Πανσερραϊκό
Μήπως δέχθηκε πρόταση???
Γιατί να δέχτηκε κάτι τέτοιο (πισωγύρισμα στην καριέρα του για εμένα) είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι δέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

απο οτι ακουγεται εχει δεχτει τα παντα..Θελει να μεινει(ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...)και αυτο που θα κρινει την τελικη του επιλογη ειναι μια σοβαρη συζητηση με τον προπονητη του
woofer

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ??

Δημοσίευση από woofer »

Ειμαι υπερ του να μεινει ο ηλιαδης στον ΠΑΟΚ μας..ειχε θεωρηθει (πιστευω οχι αδικα) απο τα μεγαλα ταλεντα του ελληνικου ποδοσφαιρου (και ας εχει κανει αυτην την κοιλια η καριερα του τελευταια)..Θυμηθειται τις εμφανισεις του διπλα στον Ζαγορ αρκετα ικανοποιητικες..Συμφωνω πως αλλοι στοχοι τοτε και αλλοι τωρα επισης συμφωνω με την αποψη πως ειναι πολυτελεια να εχεις παιχτες που παιζουν μονο με μικρομεσαιες ομαδες...Ομως σκεφτητε και το αλλο ειμαστε μια ομαδα η οποια αποτελειται σε καθε αγωνα απο 8-9 ισως και 10 ξενους ποδοσφαιριστες..δεν λεω καλοι οι ξενοι αλλα ειμαστε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα..αυτοι οι ξενοι ισως αυριο να παρουν μια καλη προταση και να φυγουν εν ρυπη οφθαλμου..αν εξαιρεσεις περιπτωσεις παιχτων που θεωρουν πως οι μονες ελληνικες ομαδες που τους "αξιζουν" ειναι ο βαζελος και ο γαυρος τοτε χρειαζομαστε τους ΕΛΛΗΝΕΣ που μπορουν να ματωσουν την φανελα..
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Ο Ηλιαδης ξερει μπαλαρα και εχει αντοχη οσο κανεις στην ομαδα.
Τον ξερω πριν ακομα παει στον απολλωνα.Απλα πρεπει να παερι παιχνιδια.
Παιχτης χωρις παιχνιδια στα ποδια δεν μπορει να σου δειξει τιποτα στα 5 λεπτα που θα μπει.
Απλα και η ομαδα μας δεν εχει κανει μεχρι τωρα μεγαλο σκορ ωστε παιχτες σαν και αυτον να μπουν στο παιχνιδι χωρις τον φοβο της ανατροπης.
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Τι θες να μου πεις οτι αν ξερει ο ενας δεν ξερει ο αλλος ?
Αν ξερει ο Veron μπαλαρα σε λεω και εγω ο Ronaldo τι ξερει τοτε...
Εδω σε θελω... :shock:
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Κοιμησου konstantin γιατι εδω κολλαει που λενε εχεις μπερδεψει την βουρτσα ! :) :)
Άβαταρ μέλους
a_sakis

Δημοσίευση από a_sakis »

«Με κρατά ο ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης»

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Οι εκφράσεις του Στέλιου Ηλιάδη την ώρα που απαντούσε στα ερωτήματα του «Goal» έλεγαν πολλά περισσότερα από τις απαντήσεις του. Εδειχναν ξεκάθαρα τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, την αγωνία του να παίξει ποδόσφαιρο, την απορία του γιατί δεν αγωνίζεται και τη θέλησή του να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος μέσος του «δικέφαλου» πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της καριέρας του, την ώρα που η παρουσία του στην ομάδα είναι γεμάτη παράδοξα.

Από τη μια η διοίκηση τον στηρίζει. Οχι μόνο τον όρισε αρχηγό του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά του προσφέρει και νέο τριετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στην Τούμπα. Από την άλλη ο Φερνάντο Σάντος μιλάει για αυτόν με τα καλύτερα λόγια, αλλά... δεν τον υπολογίζει. Εχει να λέει για την παρουσία του στις προπονήσεις, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθρακικό τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής: «Ηθελα να τον επιβραβεύσω. Πίστευα ότι υπήρχε ακόμη χρόνος στο παιχνίδι».

- Γιατί πιστεύεις ότι δεν παίζεις;

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και απλά περιμένω πότε θα μου δοθεί η ευκαιρία. Προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώνομαι όσο μπορώ, αλλά το αν παίζω ή όχι δεν είναι θέμα δικής μου απόφασης, αλλά του προπονητή μου».

- Στο τελευταίο παιχνίδι μπήκες αλλαγή λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Πώς ένιωσες;

«Τι να σου πω τώρα; Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι αισθάνεσαι όταν μπαίνεις αλλαγή σε ένα παιχνίδι και ο διαιτητής στα δέκα δευτερόλεπτα σφυρίζει τη λήξη. Αυτήν την εντολή είχα, όμως, και αυτό έκανα».

- Εσύ είχες συναίσθηση του χρόνου; Ηξερες ότι το παιχνίδι τελειώνει;

«Φυσικά και ήξερα. Αλλωστε το ζέσταμα το έκανα κάτω από τον πίνακα και έβλεπα το χρονόμετρο. Κάθε ποδοσφαιριστής που είναι να μπει αλλαγή σε ένα παιχνίδι μόνο το χρόνο σκέφτεται και περιμένει πότε θα γίνει η αλλαγή του για να παίξει».

«Μου λένε να κάνω υπομονή»

- Η διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή σε όρισε αρχηγό το καλοκαίρι. Ερχεται σήμερα και σου προσφέρει τριετές συμβόλαιο για να ανανεώσεις τη συνεργασία. Ο προπονητής σου μιλά δημόσια με τα καλύτερα λόγια για σένα και δεν σε χρησιμοποιεί. Ολα αυτά δεν είναι παράδοξα;

«Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στον επόμενο ένα ή ενάμιση μήνα. Η πρόταση που μου έκανε η ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου μου είναι τιμητική για μένα. Δεν "κολλήσαμε" στα χρήματα. Το οικονομικό δεν με ενδιαφέρει. Ισως τα χρήματα να με απασχολούσαν αν έπαιζα στα παιχνίδια. Το μόνο που με απασχολεί είναι να κερδίσω χρόνο συμμετοχής. Ενας ποδοσφαιριστής στην ηλικία μου ενδιαφέρεται για το αν θα παίζει ή όχι στην ομάδα του. Θα περιμένω όσο χρειαστεί για να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Αν τα πράγματα, όμως, παραμείνουν όπως είναι σήμερα, δεν υπάρχει λόγος να υπογράψω νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Γιατί να το κάνω; Για να πάω κάπου αλλού δανεικός;».

- Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους της διοίκησης ποιες είναι;

«Οι σχέσεις μου με τη διοίκηση είναι άριστες. Μιλάω συχνά, κυρίως με τον Ζήση Βρύζα που βρίσκεται καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά και με τον Θοδωρή Ζαγοράκη με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

- Και οι δύο είναι πρώην συμπαίκτες σου, έχουν παίξει ποδόσφαιρο και θα πρέπει να ξέρουν πώς αισθάνεσαι. Τι σου λένε;

«Να κάνω υπομονή. Οτι θα έρθει και η δική μου σειρά και ότι τότε θα πρέπει να είμαι έτοιμος να την αρπάξω. Αυτό μου λένε και αυτό περιμένω ότι θα γίνει. Δεν μπορώ, άλλωστε, να κάνω κάτι διαφορετικό».

- Ο Σάντος τι σου λέει; Εχεις μιλήσει μαζί του;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει από την περίοδο της προετοιμασίας. Από αυτά που μου έχει πει και που λέει δημόσια δείχνει ότι με εμπιστεύεται και ότι με υπολογίζει. Από την άλλη δεν παίρνω χρόνο συμμετοχής. Οπως είναι τώρα η κατάσταση είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα».

- Προσωπικά πιστεύεις ότι σε ατομικό επίπεδο έχεις βελτιωθεί όσο αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ;

«Θεωρώ ότι είχα αισθητή βελτίωση. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες, αλλά σίγουρα έχω γίνει καλύτερος από ό,τι ήμουν πριν έρθω στον ΠΑΟΚ και αυτό έγινε σε όλους τους τομείς. Και στον τεχνικό τομέα, γιατί από την αρχή είχα τα τρεξίματα, αλλά και στη νοοτροπία μου».

«Εκανα βόλτες στο... πουθενά»

- Πώς είναι να μένεις εκτός αποστολής;

«Στα πρώτα παιχνίδια, που ήμουν εκτός αποστολής, ήμουν σαν χαμένος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη στενοχώρια. Επαιρνα το αυτοκίνητο και για ώρες έκανα βόλτες χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω. Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα να μένεις εκτός αποστολής, έστω και αν υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στην ομάδα».

- Μέχρι πού έφτασες;

«Εντάξει, τι να σου λέω τώραΟδηγούσα και έκανα βόλτες χωρίς λόγο, χωρίς προορισμό".

Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως τα περιμένεις, τι σκοπεύεις να κάνεις;

«Θα σου μιλήσω ειλικρινά. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Θεωρώ ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία το επόμενο διάστημα και θα μπω και πάλι στην ομάδα όπως το θέλω. Δεν μου περνά από το μυαλό ότι μπορεί τα πράγματα να πάνε διαφορετικά».

- Δεν σκέφτηκες να φύγεις ως δανεικός;

"Οχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει κάτι παραπάνω το να πάω δανεικός σε μια άλλη ομάδα. Εχω ήδη περίπου 100 παιχνίδια στα πόδια μου στην επαγγελματική κατηγορία. Δεν το σκέφτηκα καθόλου να πάω δανεικός. Δεν με ενδιαφέρει απλά να πάρω παιχνίδια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι παίξω για την ομάδα μου".

- Από το καλοκαίρι είσαι ένας από τους τρεις αρχηγούς. Αισθάνεσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ;

"Νιώθω ότι είμαι σημαντικός στα αποδυτήρια. Από την αρχή, όταν και ήρθαμε αρκετοί νεαροί στον ΠΑΟΚ, η σχέση μου με τα παιδιά είναι αυτή που είναι και σήμερα. Εστω και αν υπάρχει μια πίκρα που δεν αγωνίζομαι αισθάνομαι ότι είμαι αρχηγός στον ΠΑΟΚ και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό".

- Πέρυσι είχες συμμετοχές

«Κοίταξε. Πέρυσι έκανα 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά σε θέση που δεν ήταν η φυσική μου. Πιστεύω ότι αυτές οι συμμετοχές και όλη η χρονιά πήγαν για μένα στράφι, γιατί δεν τις έκανα ως αμυντικό χαφ, αλλά αγωνιζόμενος κυρίως στα δεξιά. Βέβαια, παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ακόμη και επιθετικός ή και τερματοφύλακας, που λέει ο λόγος».

- Δεν ήσουν στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ. Ωστόσο ταξίδεψες στην Αθήνα για να δεις το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Γιατί το έκανες;

«Φέτος όλοι στην ομάδα είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Το ίδιο γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος συμβαίνει ακόμη περισσότερο. Ηθελα, λοιπόν, να είμαι κοντά στην ομάδα, έστω και αν ήμουν εκτός αποστολής».

«Δένει» καλύτερα με τον Βερόν

- Τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ από την περσινή χρονιά;

«Η ομάδα φέτος είναι σοβαρή. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ψηλά, στη θέση που του αρμόζει, κυρίως επειδή ως ομάδα έχει τη σοβαρότητα που έλειπε πέρυσι ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Βέβαια υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ηρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες και περιμένω ότι η ομάδα θα δεθεί ακόμη περισσότερο. Αλλωστε και τώρα ο ΠΑΟΚ ήδη δείχνει ότι είναι ένα δεμένο σύνολο και αυτό οφείλεται κυρίως στο χαρακτήρα των παιδιών που ήρθαν».

- Υπάρχουν δύο μέσοι που αγωνίζονται ως βασικοί στα αμυντικά χαφ: ο Βερόν και ο Γκαρσία. Το δικό σου στυλ με ποιον από τους δύο θεωρείς ότι ταιριάζει;

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Πάμπλο έχει την ικανότητα να κόψει κάθε φάση και σε αυτό διακρίνεται στο παιχνίδι. Ο Βερόν από την άλλη είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και με μια απίστευτη ηρεμία στο παιχνίδι του. Μπορεί να βρεθεί με τρεις αντιπάλους πάνω του και να μην αγχωθεί. Με αυτόν θεωρώ ότι έχω περισσότερα κοινά σημεία παρά με τον Πάμπλο. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ίδιοι παίκτες, αλλά θεωρώ ότι έχουμε κάποια κοινά χαρακτηριστικά».

- Εχεις συνηθίσει να προσπαθείς να πείσεις για την αξία σου τους προπονητές σου στον ΠΑΟΚ;

«Η αλήθεια είναι ότι μόνο με τον Βούκοτιτς ξεκίνησα απευθείας βασικός. Με όλους τους υπόλοιπους περιμένα την ευκαιρία μου και μπήκα αργότερα στην ομάδα. Aυτό θέλω να κάνω και πάλι. Γι' αυτό δουλεύω σκληρά».

- Θα πρέπει να τον εκτιμάς πολύ τον Βούκοτιτς...

«Ναι! Είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Με τον τρόπο του μας έκανε να θέλουμε να πάμε για προπόνηση. Ηταν πάντοτε ευδιάθετος και μας βοηθούσε πολύ».

«Γουστάρω πολύ τη φετινή ομάδα»

- Με τον ΠΑΟΚ προλαβαίνεις να κάνεις όνειρα;

«Πιστεύω πως ναι. Θέλω πολύ να παίξω στον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα στη φετινή ομάδα. Πώς να το πω; Γουστάρω αυτή την ομάδα. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Οι στόχοι για φέτος είναι συγκεκριμένοι. Η συμμετοχή στα πλέι οφ, ο τελικός και η κατάκτηση του Κυπέλλου».

- Για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στον τελικό θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Αρη. Πιστεύεις ότι χάσατε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα;

«Επρεπε να έχουμε ''καθαρίσει'' την πρόκριση σε εκείνο το παιχνίδι. Ωστόσο ήταν κακό, σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Εχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Αρη κολλητά εκτός έδρας. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Είναι δύο ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε. Και σίγουρα το παιχνίδι του Κυπέλλου, που είναι και νοκ άουτ».

- Υπάρχει κάτι που ήθελες να κάνεις από την αρχή και δεν το έχεις ακόμη πετύχει;

«Ενα από τα όνειρά μου είναι να παίξω στο εξωτερικό. Μιλώ με παιδιά που έχουν φύγει ήδη, τελευταία με τον Τζιόλη, και μου λένε ότι στην Ελλάδα είμαστε πίσω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

«Δεν θα τα παρατήσω ποτέ»

- Πολλοί πίστευαν ότι θα ήσουν ο διάδοχος του Ζαγοράκη στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Σου έχει δώσει κάποια συμβουλή την οποία έχεις κρατήσει;

«Πρώτα απ' όλα να σου πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή αν κάποιοι με θεωρούσαν διάδοχο του Ζαγοράκη. Εστω και αν τα πράγματα έχουν εξελιχθεί αλλιώς. Ο Θοδωρής μας έδινε συνέχεια συμβουλές. Μάθαμε πολλά μαζί του».

- Εχεις ακούσει, λοιπόν, κάποια συμβουλή που να την τηρείς ακόμη και σήμερα;

«Μου έχει πει το εξής: ''Αν δουλεύεις σκληρά, δεν πρόκειται να βγεις ποτέ χαμένος. Είτε παίζεις είτε όχι, είτε πιστεύουν σε σένα είτε όχι, δούλευε σκληρά στις προπονήσεις και να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να χάσεις». Αυτό έχω κρατήσει απ' όσα μου έχει πει. Οτι η δουλειά μόνο καλό μπορεί να σου προσφέρει. Και να ξέρεις ότι για έναν ποδοσφαιριστή που δεν παίζει το πιο εύκολο θα ήταν να τα παρατήσει, αλλά εγώ δεν πρόκειται να τα παρατήσω ποτέ».

- Σε έχω δει να κάνεις παρέα με τον Λάμπρο Βαγγελή. Μαζί ταξιδέψατε στην Αθήνα για να δείτε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η δική του κατάσταση πρέπει να είναι πιο δύσκολη από τη δική σου.

«Ναι, γιατί είχε αυτόν το σοβαρό τραυματισμό. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και πολύ άτυχος. Και αυτό δεν το λέω μόνο εξαιτίας του τραυματισμού του. Αν σε έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ κόστισε το γεγονός ότι έφυγε από την ομάδα ο Γιώργος Παράσχος, αυτός ήταν ο Λάμπρος. Eίχε ξεκινήσει καλά μαζί του και είχε μάλιστα πετύχει και δύο γκολ. Ο Παράσχος τον πίστευε και θεωρώ όχι άδικα. Είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά παρεξηγημένος».

Από το http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1679382
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ναι βρε Στελακη μου, και γω θελω να σε δω να παιζεις μπαλα, να εισαι βασικος, να εισαι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ. Αλλα περυσι που στο κεντρο δεσποζε ο Μπαλαφας γιατι δεν σε εμπιστευτηκε ο Σαντος;; Και φετος με καλυτερο Βερον, με Παμπλο Γκαρσια και με εναν νεοαποκτηθεντα Γαλλο με καμια 1500 ματς στην Α Γαλλιας, πως να παιξεις;; Ακομη και αν ησουν ο καλυτερος περυσι, φετος με αυτους στο κεντρο παλι δυσκολα θα ησουν βασικος. Και δε μιλαμε για να καλυψεις το κενο του Βερον που τον παντρεψαν με τις κιτρινες ή του Γκαρσια που τον παντρεψαν με τις κοκκινες. Εδω μιλαμε για να μπορεσεις να καθιερωθεις. Το θες και συ, το θελουμε και μεις, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!! Μακαρι να μπορεσεις να τα καταφερεις..Εμεινα εκπληκτος με τη συνεντευξη σου, με τη θεληση που δειχνεις να μεινεις και να αποδειξεις οτι δεν ηρθες στον ΠΑΟΚ αδικα. Εγω στη θεση σου θα ειχα απογοητευτει, θα ηθελα να φυγω. ΜΠΡΑΒΟ για το πεισμα σου και την πιστη στον εαυτο σου Στελαρα. Γιατι για μενα πλεον εισαι Στελαρας, οχι Στελακης. Θα χαρω πολυ να σε βλεπουμε στο γηπεδο με τη φανελα του ΠΑΟΚ για χρονια. Καλο κουραγιο και ειμαστε μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

Από τους αγαπημένους μου παίκτες από την μέρα που ήρθε ως σήμερα...Δεν μπορεί κάποια μέρα θα ανταμειφθεί το παλικάρι και θα πάει ψιλά μαζί με την ΠΑΟΚAΡΑ μας...ελπίζω πως είναι κοντά αυτή η μέρα...!

:?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

+1 στον Dimotiko

Με Ζαγορ οταν έπαιζε στην φυσική του θεση ηταν οι 2 καλύτεροι μας παιχτες αλλα ξεχναμε γρηγορα...

Για μενα ειναι οτι καλύτερο ειχαμε (μεχρι περσι) και το χασαμε...ας μην αναφερθώ γιατι το χασαμε...
Δεν ξερω αν κάνει για τον ΠΑΟΚ απο εδω και περα αλλα ξερω οτι αν επερνε τις ευκαιρίες που περνει ο μπαλαφας σίγουρα θα πάλευε μαζι με βερον και γκαρσια για μια θεση στην 11αδα.

Δεν πήρε παιχνίδια και έμεινε πααααααααααρα παρα πολυ πισω.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Νομίζω την χρονια που τον πήραμε στο site της ουεφα ηταν μεσα στα 10 πιο ανεπτυσσομενα ταλεντα στην ευρωπη...
μάλλον αυτοι ξερουν κατι παραπανω απο σενα..εκτως και αν κανω λαθος τοτε συνχωρεσε με μεγιστε φιλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”