ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02, 15:00, NS2
Γιαί "τη γλυτώσαμε"; Δεν υπήρχει κανένας κανονισμός/νόμος που προέβλεπε πιο αυστηρή τιμωρία.
Και επίσης σιγά τα Γιάννινα και την ομάδα που έχουν φέτος. Οκ, δεκτό οτι είναι σφιχτό σύνολο και χάνουν δύσκολα εκεί, αλλά είμαστε 2 κλάσεις πάνω τουλάχιστον.
Συγκέντρωση θέλει και να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, ελέγχοντας τον ρυθμό και χωρίς να δώσουμε περιθώρια να ξεκινήσουν δυνατά.
Και επίσης σιγά τα Γιάννινα και την ομάδα που έχουν φέτος. Οκ, δεκτό οτι είναι σφιχτό σύνολο και χάνουν δύσκολα εκεί, αλλά είμαστε 2 κλάσεις πάνω τουλάχιστον.
Συγκέντρωση θέλει και να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, ελέγχοντας τον ρυθμό και χωρίς να δώσουμε περιθώρια να ξεκινήσουν δυνατά.
Ρε Σιμπα αν δεν παιξει με Γιαννενα ο Αζεβεδο ποτε; Νταξει δεν ειναι ευκολο το ματς προφανως αλλα για τα ευκολα τον πηρες;
Εμπειρος ποδοσφαιριστης ειναι με παραστασεις σε ομαδες πρωταθλητισμου, ειναι κοντα 25 μερες με την ομαδα και προπονειται σε κανονικους ρυθμους.
Εμπειρος ποδοσφαιριστης ειναι με παραστασεις σε ομαδες πρωταθλητισμου, ειναι κοντα 25 μερες με την ομαδα και προπονειται σε κανονικους ρυθμους.
Βάλε μια τριαντάρα ακόμα δίπλα ( αυτά ξέρω εγώ )GI4NNEN4 έγραψε:800 εισιτήρια λέει. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο αζεβεδο έχει παίξει τσουλου έχει πάρει πρωταθλήματα έχει παίξει απέναντι σε πολύ απαιτητικές άμυνες και επιθέσεις, δε νομιζω να κωλωσει στα γιαννενα! Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ από τον χριστοβασιλη! Επίθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο!
Ακριβως, αρπαγμα απο το λαιμο με παιχταρινια αριστερα, καμπος δεξια και πελκα πριγιο
- keep_paokizein
Από πού και πότε θα διατεθούν, εστω αυτά τα 800; Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση.GI4NNEN4 έγραψε:800 εισιτήρια λέει. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!
Νικη όποιος κι αν παίξει, είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα.
Πιστεύω πάντως σε σχετικά άνετη επικράτηση, όχι όπως στο αγρίνιο.
Πιστεύω πάντως σε σχετικά άνετη επικράτηση, όχι όπως στο αγρίνιο.
Καλα, οντι, αυτο πιστευε.Odi έγραψε:Γιαί "τη γλυτώσαμε"; Δεν υπήρχει κανένας κανονισμός/νόμος που προέβλεπε πιο αυστηρή τιμωρία.
Αφου το πιστευεις, θα ηθελα να μου απαντησεις σε κατι. Αφου και καλα βρηκαμε την "τρυπα" στον κανονισμο, για ποιο λογο δεν τεθηκε σε εφαρμογη η ιδια μαγκια-πωληση τρελας-επαναστατικη πραξη, στα επομενα ματς? Τοσο στην κερκυρα κ στο αγρινιο, οσο και στην τουμπα?
Βασικα, γαμα το, και καλυτερα σβησε ολα τα σχετικα μ'αυτο, μην πειστει κανα εξυπνοπουλι γι'αυτο που λες, και εχουμε παλι αυριο τα ιδια..Και ο,τι θες, στειλε στο μειλ μου.
Υ.Γ. Δημητρη κ Χιονη, ατρομητος (που θα παιξουμε για αποτελεσμα) κ λαρισα εντος, δεν ειναι λιγοτερο απαιτητικα ματς για να παρει τα πρωτα του λεπτα στην ομαδα, και να κανει το 4ο του ματς για φετος?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μέσα μου σιμπα ξέρω πως θα ξεκινήσει πάλι αντρε πίσω και ίσως στη διάρκεια του αγώνα τον δούμε να παίρνει λεπτά από τον προπονητή. Πάντως είναι πολύ έμπειρος παίκτης και είμαι σίγουρος πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής
Μωρε τον καλυτερο κ πιο εμπειρο παικτη του κοσμου να φερεις, θεμα προσαρμογης παντα υπαρχει..
Ποσο μαλλον οταν συντρεχουν τα δεδομενα που ανεφερα..
Ακομη περισσοτερο δε, οταν προκειται για ενα ματς με πολυ δυναμη..
Ποσο μαλλον οταν συντρεχουν τα δεδομενα που ανεφερα..
Ακομη περισσοτερο δε, οταν προκειται για ενα ματς με πολυ δυναμη..
Θεωρώ ότι άνετα παίζει ο Moulin με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κάνιας. Το πρόβλημα δεν είναι στο αριστερό μπάκ και άν θα ανεβεί πιό ψηλά ο Αντελίνο. Στο κέντρο είναι το πρόβλημα. Άμυνα που δεν τρώει γκόλ δεν αλλάζει ούτως η άλλως.
- Sick Bastard
(αν και δεν το νομίζω)

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... mixogevitsobanebane έγραψε:Θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτη και η επομενη αποστολη,πολυ σημαντικες για να μαθουμε την ετοιμοτητα των νεων αποκτηματων.
Δεν θα το αντεξω αν βγαλουν παλι κανενα φιρμανι οτι θελουν δυο εβδομαδες για να ειναι ετοιμοι.
Για μενα ο Γαλλος αν ειναι ετοιμος πρεπει να μπει αποστολη αμεσως,να μπαινει σιγα σιγα στο κλιμα.

- teo4giannitsa
Μμμ, με το Κριστενακι πρωί πρωί..
Εγώ πάλι για κάποιο λόγο είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτό το ματς. Διπλό και μένουμε κορυφή
Εγώ πάλι για κάποιο λόγο είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτό το ματς. Διπλό και μένουμε κορυφή
Πάμε προσεχτικά και ταπεινά να πάρουμε το διπλό από τα Γιάννενα και να βάλουμε ακόμη ένα λιθαράκι στην υπόθεση πρωτάθλημα.Περιμένουμε από τους παίχτες μας αυτοθυσία και αυταπάρνηση από το πρώτο λεπτό του αγώνα .Οι φίλαθλοί- οπαδοί που θα παρευρεθούν πρέπει και αυτοι να σταθούν στο ύψος τους με ηχητικά συνθήματα άλλα όχι πυρσούς που μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία της ομάδας μας .Όλοι μαζί Διοίκηση - Παίχτες - Οπαδοί σαν μια γροθιά ενωμένοι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος .

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεν περνάνε οι ώρες για να ξεκινήσουμε και να γράψουμε χιλιόμετρα πάλι.Πάμε για το διπλό!! Πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θέλει προσοχή από όλους. Μας περιμένουν στην γωνία...