ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02, 15:00, NS2

Δημοσίευση από Odi »

Γιαί "τη γλυτώσαμε"; Δεν υπήρχει κανένας κανονισμός/νόμος που προέβλεπε πιο αυστηρή τιμωρία.

Και επίσης σιγά τα Γιάννινα και την ομάδα που έχουν φέτος. Οκ, δεκτό οτι είναι σφιχτό σύνολο και χάνουν δύσκολα εκεί, αλλά είμαστε 2 κλάσεις πάνω τουλάχιστον.

Συγκέντρωση θέλει και να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, ελέγχοντας τον ρυθμό και χωρίς να δώσουμε περιθώρια να ξεκινήσουν δυνατά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε Σιμπα αν δεν παιξει με Γιαννενα ο Αζεβεδο ποτε; Νταξει δεν ειναι ευκολο το ματς προφανως αλλα για τα ευκολα τον πηρες;

Εμπειρος ποδοσφαιριστης ειναι με παραστασεις σε ομαδες πρωταθλητισμου, ειναι κοντα 25 μερες με την ομαδα και προπονειται σε κανονικους ρυθμους.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

GI4NNEN4 έγραψε:800 εισιτήρια λέει. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!
Βάλε μια τριαντάρα ακόμα δίπλα ( αυτά ξέρω εγώ ) :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο αζεβεδο έχει παίξει τσουλου έχει πάρει πρωταθλήματα έχει παίξει απέναντι σε πολύ απαιτητικές άμυνες και επιθέσεις, δε νομιζω να κωλωσει στα γιαννενα! Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ από τον χριστοβασιλη! Επίθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ακριβως, αρπαγμα απο το λαιμο με παιχταρινια αριστερα, καμπος δεξια και πελκα πριγιο
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

GI4NNEN4 έγραψε:800 εισιτήρια λέει. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!
Από πού και πότε θα διατεθούν, εστω αυτά τα 800; Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει καμία επίσημη πληροφόρηση.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Νικη όποιος κι αν παίξει, είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς μέχρι τώρα.
Πιστεύω πάντως σε σχετικά άνετη επικράτηση, όχι όπως στο αγρίνιο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Odi έγραψε:Γιαί "τη γλυτώσαμε"; Δεν υπήρχει κανένας κανονισμός/νόμος που προέβλεπε πιο αυστηρή τιμωρία.
Καλα, οντι, αυτο πιστευε.
Αφου το πιστευεις, θα ηθελα να μου απαντησεις σε κατι. Αφου και καλα βρηκαμε την "τρυπα" στον κανονισμο, για ποιο λογο δεν τεθηκε σε εφαρμογη η ιδια μαγκια-πωληση τρελας-επαναστατικη πραξη, στα επομενα ματς? Τοσο στην κερκυρα κ στο αγρινιο, οσο και στην τουμπα?

Βασικα, γαμα το, και καλυτερα σβησε ολα τα σχετικα μ'αυτο, μην πειστει κανα εξυπνοπουλι γι'αυτο που λες, και εχουμε παλι αυριο τα ιδια..Και ο,τι θες, στειλε στο μειλ μου.

Υ.Γ. Δημητρη κ Χιονη, ατρομητος (που θα παιξουμε για αποτελεσμα) κ λαρισα εντος, δεν ειναι λιγοτερο απαιτητικα ματς για να παρει τα πρωτα του λεπτα στην ομαδα, και να κανει το 4ο του ματς για φετος?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μέσα μου σιμπα ξέρω πως θα ξεκινήσει πάλι αντρε πίσω και ίσως στη διάρκεια του αγώνα τον δούμε να παίρνει λεπτά από τον προπονητή. Πάντως είναι πολύ έμπειρος παίκτης και είμαι σίγουρος πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μωρε τον καλυτερο κ πιο εμπειρο παικτη του κοσμου να φερεις, θεμα προσαρμογης παντα υπαρχει..
Ποσο μαλλον οταν συντρεχουν τα δεδομενα που ανεφερα..
Ακομη περισσοτερο δε, οταν προκειται για ενα ματς με πολυ δυναμη..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Θεωρώ ότι άνετα παίζει ο Moulin με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κάνιας. Το πρόβλημα δεν είναι στο αριστερό μπάκ και άν θα ανεβεί πιό ψηλά ο Αντελίνο. Στο κέντρο είναι το πρόβλημα. Άμυνα που δεν τρώει γκόλ δεν αλλάζει ούτως η άλλως.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

(αν και δεν το νομίζω)
obanebane έγραψε:Θα εχει πολυ ενδιαφερον αυτη και η επομενη αποστολη,πολυ σημαντικες για να μαθουμε την ετοιμοτητα των νεων αποκτηματων.
Δεν θα το αντεξω αν βγαλουν παλι κανενα φιρμανι οτι θελουν δυο εβδομαδες για να ειναι ετοιμοι.
Για μενα ο Γαλλος αν ειναι ετοιμος πρεπει να μπει αποστολη αμεσως,να μπαινει σιγα σιγα στο κλιμα.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... mixogevits

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Μμμ, με το Κριστενακι πρωί πρωί..
Εγώ πάλι για κάποιο λόγο είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτό το ματς. Διπλό και μένουμε κορυφή
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Πάμε προσεχτικά και ταπεινά να πάρουμε το διπλό από τα Γιάννενα και να βάλουμε ακόμη ένα λιθαράκι στην υπόθεση πρωτάθλημα.Περιμένουμε από τους παίχτες μας αυτοθυσία και αυταπάρνηση από το πρώτο λεπτό του αγώνα .Οι φίλαθλοί- οπαδοί που θα παρευρεθούν πρέπει και αυτοι να σταθούν στο ύψος τους με ηχητικά συνθήματα άλλα όχι πυρσούς που μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία της ομάδας μας .Όλοι μαζί Διοίκηση - Παίχτες - Οπαδοί σαν μια γροθιά ενωμένοι για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος . :nairepaok: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Δεν περνάνε οι ώρες για να ξεκινήσουμε και να γράψουμε χιλιόμετρα πάλι.Πάμε για το διπλό!! Πολύ κρίσιμο παιχνίδι που θέλει προσοχή από όλους. Μας περιμένουν στην γωνία...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”