Γερασίμου έγραψε:Νομίζω πως ο Κουρμπέλης θα βοηθήσει κύρια στον ανασταλτικό τομέα, σε αγώνες που θα χρειάζεται και λίγο ξύλο στη μεσαία γραμμή, με γαύρο και αεκ, κόντρα σε Ρομαό, Ταχτσίδη, Σιμόες κλπ,ακόμα και μέσα στον Αστέρα, γιατί οι μέσοι που έχουμε τώρα στις θέσεις 6-8 είναι λίγο έως πολύ λάιτ.
Ελπίζω να έλθει και ο Γάλλος, θα βοηθήσει στην μεσαία γραμμή, έμαθα πως γράφει ατελείωτα χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και νομίζω ότι θα βοηθήσει και τον Μαουρίτσιο με τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει.
Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση συνιδιοκτησίας του Μυστακίδη, ούτε θέλω να του ακούω καν. Είναι παίκτης-πασπαρτού, νέος σε ηλικία και θα μας είναι παραπάνω από απαραίτητος στο μέλλον.
Οι 3 που θα κατηφορίσουν, ελπίζω και θέλω να "κόβουν λαρύγγια" στους αγώνες με γαύρο και αεκ, να κερδίσει ο βάζελος έστω και ένα πόντο σε κάθε αγώνα με αυτούς, ώστε να βάλουν και αυτοί ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου.
Θετική ενέργεια στην ομάδα μέχρι και το βράδυ της 6ης Μαϊου του 2018.
Ετσι ακριβως αδερφε.Ακομη και στο ματς με τον Παναιτωλικο ηταν ηλιου φαεινοιτερο οτι μας ελειπε η ταχυδυναμη.Η κουλα πως τα καθαρισε αυτα τα ματς?Η πως επαιξε και με μας?Καθα στη δυτναμη και την ταχυτητα το παει το παιχνιδι και ο Κουρμπελης τα εχει σε μεγαλο βαθμο αυτα τα στοιχεια αν και απο λιγο που παρακολουθησα τα εχει και ο Γαλλος σε μικροτερο βεβαια βαθμο.
Σημασια εχει οτι το κεντρο μας ενισχυεται παρα πολυ οπως φυσικα και το κεντρο αμυνας.
paok x.m. έγραψε:Ρε παλικαρια σοβαρα?
Ειναι η πρωτη χρονια που παμε για πρωταθλημα εχουμε τεραστια αναγκη για ενα δυνατο 6αρι και περνουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ που ειναι γνωστης του ελληνικου πρωταθληματος και μπορει μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα να παιξει στην ομαδα (εχουμε οσφπ,αστερα,αεκ και ατρομητο στην σειρα) και γκρινιαζετε????? Για το τι ακριβως???Οτι ειναι το καλυτερο εξαρι ελληνας και το παιρνεις 1 εκατ λιγοτερο απο οτι πουλησες τον τσιμιροτ????
Ή ξαφνικα σας επιασε πονος για τον μια ζωη μετριο κατσε και τον Κωνσταντινιδη που δυστυχως δεν θα παιξει ποτε στον ΠΑΟΚ.
Αντε να πουμε για τον Μυστα και μονο σε περιπτωση που δωσουμε ποσοστα στον Παναθηναικο αλλα πραγματικα ειναι σαν να δινεις λιγα λεφτα παραπανω στον βαζελο και τιποτα αλλο !! Ενεργοποιεις εναν παιχτη που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χασει και αυτην την σεζον και αυτο επρεπε να γινει ανεξαρτητως του κουρμπελη. Και ολα αυτα στην αναγκη μας να χτυπησουμε το πρωταθλημα που ειναι τοσο σημαντικο να εχουμε καλο 6αρι ειναι ελαχιστα..
Κοφτε την γκρινια επιτελους και αφηστε αυτους που μας εχουν πρωτους να κανουν αυτο που επιλεξαν. Και επειδη εχω σχεδον απεριοριστη επιστοσυνη στον προπονητη που ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ και εχετε κανει κυβιστισεις καλυτερες και απο ολυμπιονικη , αν το θελει (που αυτο ακριβως ακουγεται οτι ειχαι σχεδον επιλογη του) εμεις πρεπει να το δεχτουμε.
Νομιζω οτι οταν το αρχιζει να παιζει ο κουρμπελης θα συνεχιστουν οι κυβιστισεις πολλων !!
Τα ειπες ολα αδερφε