Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Gawain1978

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από Gawain1978 »

buffalobill4 έγραψε:Εγω χαίρομαι που βαζουμε χαρακτηριστικα που λείπανε απο το κεντρο. Δυναμη και αθλητισμό. Ο κουρμπελης ειναι ενας αγκρεσιβ κοφτης με εφεση στην αμυνα κ ο γαλλος ως γαλλος θα ειναι τακτικα αριστος κ απο ότι φαίνεται απο τα βιδεο μηχανάκι.
Επιτελους μια αποψη ψυχραιμη και με επιχειρηματα.
Εαν παιρναμε μονο Κουρμπελη φανταζομαι το 99% θα προβληματιζοταν και δικαιολογημενα.Εγω εχω την εντυπωση οτι οι της διοικησης αφουγκραστηκαν και τις αντιδρασεις του κοσμου γι αυτο και παιρνουν και τους 2.
Ελπιζω και σεναν φορ εστω και τον Κοντε την τελ στιγμη και νομιζω μετα ολα θα ειναι στο χερι μας για το 11 στα 11 :opaokara:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Καλα και τν μαυροπανο να παιρναμε εδω θα τον καναμε κνολ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μπορεί να δίναμε τζάμπα λεφτά για κάποιους ή και να δώσουμε αλλά για ρωτήστε κ γενικά τις άλλες ομάδες (πλην ΠΟΚ) ποιον συμπαθούν από τις 4;;Ολο αυτό έγινε σταδιακά, με πολύ χρήμα, κόπο κ στρατηγική. Γιατί πολύ άχρηστους τους έχουμε βγάλει αλλά εμάς πρώτους μας έχουν, κύπελλο πήραμε κτλ κτλ Και φυσικά έχουν κάνει λάθη κ θα ξανακάνουν, το κακό του ΠΑΟΚ δεν το θέλουν όμως και εμείς έχουμε εμπειρία από τέτοια άτομα στο παρελθόν.

Υ.Γ.1.Ο Τόσκα πάει Μπενεβέντο, από χθες έχει κλείσει σχεδόν
Υ.Γ.2 Άντε να τελειώνει το πανηγυράκι, έχουμε ΤΕΛΙΚΟ μπροστά μας την Κυριακή!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Καλό είναι να μην συγκρίνουμε 18-19 χρονους με τον Κουρμπέλη που είναι 24.
Στα @@ μου πόσα λεφτά έδωσε ο Ιβαν, δεν με απασχολεί δεν βγαίνουν απο το πορτοφόλι μου.
Μπορούσε να τα δώσει ομως πχ στον πλατανιά ή στον Απολλωνα αν του περισσευανε και όχι στην
πράσινη γλίτσα. Ας εδινε 7εκ να πάρει τον μπατσον.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

boogeyman77 έγραψε:Είχαμε δεν είχαμε τον σώσαμε τον πράσινο βρυκολακα.Που να είχαμε και καλές σχέσεις μαζί τους.Διαβάζω 1,6 και 3 παίκτες δωράκι και πληρωμένους και περιμένω να ανακοινώσουμε Ινιεστα!Και διαβαζω οτι πήραμε ενα σαπακι που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς
Τζάμπα η χαρά για το τσεχακι...Μακράν είμαστε. τα πιο κορόιδα της πιάτσας.Ο κατσε μπροστά στο λιμο αυτο μοιαζει Νταβιντς.Αυτοι ειναι ικανοι να μας κουβαλησουν και κανα Μολινς με κανα 2 χαρτια να αυτοκτονησουμε ομαδικως
Δεν σώσαμε κανέναν, ο βάζελος δεν θα σωθεί μ αυτά τα λεφτά, ενώ αποδυναμώνεται αγωνιστικά πάρα πολύ.
Τρομερή υπερβολή αυτό το ποστ, δεν θέλω να αυτοκτονήσω εγώ, ακόμα και τον Μολίνς να φέρουν με 2 χαρτιά. Μια χαρά θα συνεχίζω να ζω.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

τι γινεται με μυστακιδη; επιστρεφει κανονικα το καλοκαιρι; τι πηγε και κατεβασε το κεφαλι τους ;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μπραβο για τις κινησεις. Ειμαι πολυ χαρουμενος που πηραμε εξαρι, ειδικα οταν ξερω οτι μπορει να ανταπεξελθει και ως σεντερ μπακ αν χρειαστει.

Αφηστε τις αναλυσεις, δε θα μαθουμε ποτε ακριβως τι και για πως, δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης. Ιβαν ευχαριστουμε.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Γερασίμου έγραψε:Νομίζω πως ο Κουρμπέλης θα βοηθήσει κύρια στον ανασταλτικό τομέα, σε αγώνες που θα χρειάζεται και λίγο ξύλο στη μεσαία γραμμή, με γαύρο και αεκ, κόντρα σε Ρομαό, Ταχτσίδη, Σιμόες κλπ,ακόμα και μέσα στον Αστέρα, γιατί οι μέσοι που έχουμε τώρα στις θέσεις 6-8 είναι λίγο έως πολύ λάιτ.
Ελπίζω να έλθει και ο Γάλλος, θα βοηθήσει στην μεσαία γραμμή, έμαθα πως γράφει ατελείωτα χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και νομίζω ότι θα βοηθήσει και τον Μαουρίτσιο με τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει.
Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση συνιδιοκτησίας του Μυστακίδη, ούτε θέλω να του ακούω καν. Είναι παίκτης-πασπαρτού, νέος σε ηλικία και θα μας είναι παραπάνω από απαραίτητος στο μέλλον.
Οι 3 που θα κατηφορίσουν, ελπίζω και θέλω να "κόβουν λαρύγγια" στους αγώνες με γαύρο και αεκ, να κερδίσει ο βάζελος έστω και ένα πόντο σε κάθε αγώνα με αυτούς, ώστε να βάλουν και αυτοί ένα λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου.
Θετική ενέργεια στην ομάδα μέχρι και το βράδυ της 6ης Μαϊου του 2018.
Ετσι ακριβως αδερφε.Ακομη και στο ματς με τον Παναιτωλικο ηταν ηλιου φαεινοιτερο οτι μας ελειπε η ταχυδυναμη.Η κουλα πως τα καθαρισε αυτα τα ματς?Η πως επαιξε και με μας?Καθα στη δυτναμη και την ταχυτητα το παει το παιχνιδι και ο Κουρμπελης τα εχει σε μεγαλο βαθμο αυτα τα στοιχεια αν και απο λιγο που παρακολουθησα τα εχει και ο Γαλλος σε μικροτερο βεβαια βαθμο.
Σημασια εχει οτι το κεντρο μας ενισχυεται παρα πολυ οπως φυσικα και το κεντρο αμυνας.
paok x.m. έγραψε:Ρε παλικαρια σοβαρα?
Ειναι η πρωτη χρονια που παμε για πρωταθλημα εχουμε τεραστια αναγκη για ενα δυνατο 6αρι και περνουμε τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ που ειναι γνωστης του ελληνικου πρωταθληματος και μπορει μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα να παιξει στην ομαδα (εχουμε οσφπ,αστερα,αεκ και ατρομητο στην σειρα) και γκρινιαζετε????? Για το τι ακριβως???Οτι ειναι το καλυτερο εξαρι ελληνας και το παιρνεις 1 εκατ λιγοτερο απο οτι πουλησες τον τσιμιροτ????
Ή ξαφνικα σας επιασε πονος για τον μια ζωη μετριο κατσε και τον Κωνσταντινιδη που δυστυχως δεν θα παιξει ποτε στον ΠΑΟΚ.
Αντε να πουμε για τον Μυστα και μονο σε περιπτωση που δωσουμε ποσοστα στον Παναθηναικο αλλα πραγματικα ειναι σαν να δινεις λιγα λεφτα παραπανω στον βαζελο και τιποτα αλλο !! Ενεργοποιεις εναν παιχτη που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χασει και αυτην την σεζον και αυτο επρεπε να γινει ανεξαρτητως του κουρμπελη. Και ολα αυτα στην αναγκη μας να χτυπησουμε το πρωταθλημα που ειναι τοσο σημαντικο να εχουμε καλο 6αρι ειναι ελαχιστα..

Κοφτε την γκρινια επιτελους και αφηστε αυτους που μας εχουν πρωτους να κανουν αυτο που επιλεξαν. Και επειδη εχω σχεδον απεριοριστη επιστοσυνη στον προπονητη που ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ και εχετε κανει κυβιστισεις καλυτερες και απο ολυμπιονικη , αν το θελει (που αυτο ακριβως ακουγεται οτι ειχαι σχεδον επιλογη του) εμεις πρεπει να το δεχτουμε.
Νομιζω οτι οταν το αρχιζει να παιζει ο κουρμπελης θα συνεχιστουν οι κυβιστισεις πολλων !!
Τα ειπες ολα αδερφε :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο μυστακιδης δανεικος παει ρε παιδια ,απλα για να προστατευτει απο βαζελια που θα κραζουν για δανεικους κτλ βγηκε ετσι.. εβλεπα αρθρα τοσο καιρο και σχολια βαζελων που κραζανε για δανεικους και τετοια..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Παλαιολόγος έγραψε:τι γινεται με μυστακιδη; επιστρεφει κανονικα το καλοκαιρι; τι πηγε και κατεβασε το κεφαλι τους ;
Δωσαμε το 50% για να μπορέσουμε να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι με κανα 3-4 εκατομμυρια... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Dimitris_L4 έγραψε:Στην τουμπα ο μουλεν περναει ιατρικα..
Ποια ΤΟΥΜΠΑ ρε συ Δημήτρη, στην Αθήνα θα προσγειωθεί ο παίκτης
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μη ξεχνατε και τον Μιχογεβιτς..
Επενδυση ο μικρος υψηλου επιπεδου!
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Odi έγραψε: Τρεις παίκτες λέμε, επειδή είναι τρεις παίκτες; Πώς να τους πούμε δηλαδή;

Όσο για τον παίκτη Κουρμπέλη, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σε λίγο θα ποστάρετε συγκρτιτικό βίντεο Κουρμπέλη-Ινιέστα.

Άλλο το λέμε και άλλο να το τονίζουμε. Για εμένα το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι 1,6 + μυστακίδης δανεικός για 6 μήνες. Αυτό έχει ουσία. Η μόνη ουσία στους Κωνσταντινίδης-Κάτσε είναι που έυχομαι να βοηθήσουν για να κοπούν βαθμοί από κούλα κια γάβρο. Τίποτε άλλο. Τα λεφτά δεν τα δίνω εγώ, ούτε το ότι θα είναι πληρωμένοι μας αφορά. Δεν δίνονται τα χρήματα αυτά κια κόβονται από κάποια άλλη μεταγραφή.
Εγώ δεν τα έγραψα για να υποστηρίξω ότι ο Κουρμπέλης είναι παιχτράς, δεν τον ξέρω, δεν τον έχω παρακολουθήσει. Αλλά μην μου μετράτε και τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη σαν απώλειες...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Επίσης, κανένας μα κανένας δεν θα ποστάρει συγκριτικό βίντεο Κουρμπέλη - Ινιέστα.
Κανείς δεν είναι τόσο βλάκας. Μάλλον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες λιγο ηρεμα με τις αποψεις και τους αφορισμους των παντων.

Ολοι ειναι μαλακες και εσεις ειστε οι εξυπνοι..ειναι λιγο κωμικοτραγικο.
Ακραιες αποψεις το λεω θα σβηνονται.δεν λεω οτι θα πρεπει να συμφωνουμε ολοι,αλλα την ωρα που γινονται κινησεις σε θεσεις που ποναμε καλο θα ειναι πρωτα να ειμαστε ικανοποιημενοι και μετα επικριτικοι.

Πριν 2 μηνες σιχτιριζαμε τον λουτσεσκου.χθες λεγαμε οτι αν δεν ερθουν παικτες ο μονος που δε θα φταιει ειναι ο λουτσεσκου.σημερα που ερχεται παικτης που θελει ο λουτσεσκου βριζουμε τη διοικηση.

Επειδη τα γραπτα μενουν μην ξεβρακωνομαστε φατσα καρτα.

Ηρεμια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”