Άρης - Π.Α.Ο.Κ. 25/1 19:00 προβλέψεις και σχόλια
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Θα δουμε ενα ματσ φυλαω τα νωτα μου,κανω συντηρηση και απο τους 2..και ειναι λογικο..Περιμενω με περιεργεια να δω τι θα δοκιμασει ο Σαντος και αν θα εχει αλλους 11 την Κυριακη και αλλους την Τεταρτη...Το παιχνιδι της Κυριακης δειχνει ενα πανισχυρο 0-0 αλλα επειδη ο Σαντος κατι τετοια τα κανει πολλες φορες 0-1 ας ςλπισουμε για το διπλο..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
η κυρκος εχω ακουσει οτι ειναι βαζελι...πολυ δυσκολο παιχνιδι,μην μας ξεγελαει το γεγονος οτι η ρουλα εχει 5 ματς να βαλει γκολ,με μας απο το κομπλεξ τους θα τα δωσουν ολα.ελπιζω να τρωμε σιδερα κ αν ειμαστε σοβαροι μπορουμε να κρατησουμε το 0 κ γιατι οχι να παρουμε διπλο..χ2
για το κυπελλο εχω ενα προαισθημα πως θα δουμε πεναλντι.
για το κυπελλο εχω ενα προαισθημα πως θα δουμε πεναλντι.
Προπόνηση: Τρίτη 20.Ιαν.2009
Μια προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Ο Vladan Ivic ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με τους υπόλοιπους. Ο Βασίλης Λάκης ξεκίνησε τρέξιμο.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 0160054765

Μια προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Ο Vladan Ivic ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και αύριο αναμένεται να προπονηθεί με τους υπόλοιπους. Ο Βασίλης Λάκης ξεκίνησε τρέξιμο.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... 0160054765

- trel@menos
Μήπως θα τον έχουμε και την άλλη Τετάρτη για το κύπελλο?scouser4 έγραψε:αρης-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Κύρκος Δ. ΣΔΠ Ηπείρου
Βοηθός: Δάλλας Κ. ΣΔΠ Ηπείρου
Βοηθός: Τρύφωνας Σ. ΣΔΠ Κέρκυρας
4ος Διαιτητής: Δαλούκας Γ. ΣΔΠ Θεσσαλίας
Παρατηρητής: Σίπκας Α. ΣΔΠ Φλώρινας
Πως είναι δυνατόν σε δύο συνεχόμενα ματς να πέφτει ο ίδιος διαιτητής??
Τεσπα, πάμε εκεί για βαθμό ή βαθμούς.
Τα ματς τα κοιτάμε ένα προς ένα..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: