mbison έγραψε:Βιειρινια 1,72
Αζεβεντο 1,73
Μουλεν 1,74
Εχει λογικη

και γω αλλά όχι με 2χαρτιά που λένε με 1χαρτί και τους 3 δανεικούς ναι Μυστα/Κατσε/Κωνtzotzos έγραψε:και εγώ θέλω ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ....
Υπαρχει Θεος.TheCursed έγραψε:Παιδια ο βασιλοπουλος το πηρε πισω το αρθρο απο τον ινπαοκ αυτο σημαινει ειτε οτι δεν ισχυει ειτε οτι θα γραψει αλλο οτι ερχεται.
Αν έχουν συμφωνήσει οριστικά για το καλοκαίρι προλαβαίνει ο Ευγένιος να βγάλει κανένα ελληνικό διαβατήριο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το καλοκαίρι έρχονται Χατσερ και Ενρίκε. Υπάρχουν επίσης οι Jairo, Warda.panpangr77 έγραψε:Ο Μουλεν μου αρεσει πολυ γιατι μπορει να παιξει και τις τρεις θεσεις του κεντρου,οι μικροι με αφηνουν αδιαφορο.Και εκφραζω την απορια μου θα μεινουμε με 4 μη κοινοτικους παικτες?
Ψάχνουμε το 1,75 δηλαδή για την επόμενη μεταγραφή;mbison έγραψε:Βιειρινια 1,72
Αζεβεντο 1,73
Μουλεν 1,74
Εχει λογικη
Azrael έγραψε:με τοσο βρισιδι που εχει φαει ο κουρμπελης βλεπω να κανει παπαδες τελικα
Μπάλα ξέρει; Γιατί αυτά που γράφεις τα έχω και γω. Και είμαι και ομορφοςtzotzos έγραψε:rainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
Έλληνας , αντοχή , τρεχαντήρι , πάθος , σκυλί , καλή ηλικία...θες και άλλα ???
Να πας σε γιατρο να το κοιταξει, μην τ αφηνειςtzotzos έγραψε:και εγώ θέλω ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ....