mbison έγραψε:Βιειρινια 1,72
Αζεβεντο 1,73
Μουλεν 1,74
Εχει λογικη
Μεταγραφές Χειμώνα II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Μουλεν η καλύτερη επιλογή νομίζω. Παίκτης που μέχρι πέρυσι έπαιζε Σέντερ μπακ (Κουρμπελης) δεν μπορείς να τον φέρεις να αντικαταστήσει τον Τσιμιροτ.
- White Ranger
και γω αλλά όχι με 2χαρτιά που λένε με 1χαρτί και τους 3 δανεικούς ναι Μυστα/Κατσε/Κωνtzotzos έγραψε:και εγώ θέλω ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ....
Υπαρχει Θεος.TheCursed έγραψε:Παιδια ο βασιλοπουλος το πηρε πισω το αρθρο απο τον ινπαοκ αυτο σημαινει ειτε οτι δεν ισχυει ειτε οτι θα γραψει αλλο οτι ερχεται.
Αν έχουν συμφωνήσει οριστικά για το καλοκαίρι προλαβαίνει ο Ευγένιος να βγάλει κανένα ελληνικό διαβατήριο...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το καλοκαίρι έρχονται Χατσερ και Ενρίκε. Υπάρχουν επίσης οι Jairo, Warda.panpangr77 έγραψε:Ο Μουλεν μου αρεσει πολυ γιατι μπορει να παιξει και τις τρεις θεσεις του κεντρου,οι μικροι με αφηνουν αδιαφορο.Και εκφραζω την απορια μου θα μεινουμε με 4 μη κοινοτικους παικτες?
-
paliotomaros
Νομίζω ότι δεν μας προκάλεσε ποτε ο κουρμπέλης ούτε στην τρίπολη ουτε στη ζελα. Εγώ τον θεωρώ καλύτερο απο κανιας κατσε. Φτάνει με τα στρουμφακια στα χαφ.Μακάρι να έρθει.
Ψάχνουμε το 1,75 δηλαδή για την επόμενη μεταγραφή;mbison έγραψε:Βιειρινια 1,72
Αζεβεντο 1,73
Μουλεν 1,74
Εχει λογικη
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- White Ranger
Azrael έγραψε:με τοσο βρισιδι που εχει φαει ο κουρμπελης βλεπω να κανει παπαδες τελικα
Λες;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μπάλα ξέρει; Γιατί αυτά που γράφεις τα έχω και γω. Και είμαι και ομορφοςtzotzos έγραψε:rainmaker έγραψε:Μπορεί κάποιος ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να αναφέρει κάποια θετικά στοιχεία του Κουρμπελη;
Έλληνας , αντοχή , τρεχαντήρι , πάθος , σκυλί , καλή ηλικία...θες και άλλα ???
- BlackBlockAttack
Μαγκες προτεινω απο το σαιτ του Παμπλο να μη παραθετετε αρθρα. Δειτε με τι υφος βγαζουν αρθρα για τον μικρο που πηραμε τον Βοσνιο. Ειναι εμετικα ζωα, προτεινω να μπει στα απαγορευμενα, δεν εχει τιποτα καλυτερο να προσφερει απο το sportdog η το contra.
Λοιπον για το Μουλεν...πιο πολυ 8 (πιο πολυ κι αΠο τον Τσιμι) λιγοτερο 6 (πολυ λιγοτερο απο τον Τσιμι) βασικα δεν κοβει με τιποτα....φλωρος και χωρις καριερα (δεν εχει παιξει ποτε καν Σαμπιονά).Μην τρελαινεστε με δαυτον...Θα μου πειτε να τρελαθουμε με Κουρμπελη?Οχι βεβαια αλλά...τι να πω...δίκιο έχετε...
-
mbison
Να πας σε γιατρο να το κοιταξει, μην τ αφηνειςtzotzos έγραψε:και εγώ θέλω ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ....