16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"

psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Ας μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα του τυπου ειναι παικταρας ειναι χαφ ειναι μπακ ειναι μπακ χαφ ειναι τσαπατσουλης ειναι χασογκολης ειναι αμπαλος........το οτι επαιζε στην Πορτο λεει πολλα για μενα απο κει και περα νομιζω πως με τετοιους παικτες αυτοματως αναβαθμιζεται η ομαδα....η συνεχεια επι του αγωνιστικου χωρου!
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Ειδα οτι ξερει μπαλα και οτι εχει πολλη καλη τεχνικη..
θελει χρονο να προσαρμοστει πιο πολλη με τις κινησεις τον αλλον παιχτων.
Μου αρεσε που τον εβλεπα και πιο ψηλα απο την θεση του και κρατουσε την μπαλα και ανεβαινε με την μπαλα στα ποδια.
Πολλη καλη μεταγραφη !
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Με λιγα λογια ...Μεγαλη παιχταρα !!

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
xristos_4

Δημοσίευση από xristos_4 »

εμενα παιδιά ο τύπος μου φάνηκε περισσότερο για χαφ..!
έκανε κάποια καλά ανεβάσματα αλλα ξεχνούσε τα αμυντικά του καθήκοντα...
μου θύμισε το σάμπρι..!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ενας Βραζιλιανος που ηρθε στον ΠΑΟΚ και ξερει μπαλα!!!

:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

araya4 έγραψε:Καλως η κακως, δεν υπαρχει θεση βασικου σε αυτον τον ΠΑΟΚ και σε κανενα σχημα, πιστευω για τον Λινο. Θα χτυπηθει μια θεση με τον Δαρλα και σε περιπτωσεις τραυματισμων μονο. Καθως δεν πιστευω σε 4-4-2, η 4-5-1, να προτιμηθει αυτος και οχι ο ρινια. Αυτα, αν ξερεις; κανεις λιγο απο τοπι. Ιδωμεν ομως........με τετοιο προπονητη, ολα ειναι πιθανα. Ακου στο 108' αλλαγη ! Ημαρτον παλι ρεεεεεε
Νομίζω ότι είναι τεχνικά αρτιότερος του Δάρλα και επιεδή ήταν και διακάής πόθος του Σάντος νομίζω ότι ο Δάρλας θα κάνει καιρό να δει ξανά θέση στο βασικό σχήμα
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εδειξε οτι ειναι αρκετα τεχνιτης με πολυ καλη κοφτη ντριπλα... Δεν εβγαλε ματια με τις αμυντικες του επιδοσεις χωρις βεβαια να υστερησει κιολας... Εκανε καποια αβιαστα λαθη, οπως κοντινες λαθος πασες, ομως ανεβαινε συχνα, εκανε αρκετα overlap και αποτελουσε συνεχη κινδυνο για την αντιπαλη πτερυγα...
Γενικα νομιζω οτι ηταν ενα καλο ντεμπουτο, ειδικα αν σκεφτεις οτι ειχε κανει μολις μερικες προπονησεις με την ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Συμφωνω με αριΚ...εδειξε ηδη καλα στοιχεια για πρωτο παιχνιδι..στο πρωτο ημιχρονο ηταν ο καλυτερος..στο δευτερο μειωθηκε η αποδοση του (λογικο)..
Αντε καλη συνεχεια ρε Scream
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Καλές εντυπώσεις άφησε σίγουρα ο Λίνο. Απλά δεν μου φάνηκε να έχει το νου του και τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ίσως χωρούσε και ο Δάρλας λίγο πιο πίσω. Τέσπα , εμπιστευόμαστε τον Σάντος, αυτός κρίνει και αποφασίζει, μακάρι να καθιερωθεί στην 11άδα ο παίκτης δικαιώνοντας αυτούς που τον επέλεξαν.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ο Λινο θα παιζει μπροστα απο τον Δαρλα οταν παιζουν μαζι.
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

ενταξει δε λεω...η πρωτη εικονα ηταν πολυ καλη. αλλωστε οποιος κατεχει το τοπι φαινεται. δε θελει προσαρμογη. τωρα τα αλλα περι χαφ ή μπακ ή σεντερ φορ αδερφια...να χαμε να λεγαμε!!
επειδη οταν εμεις ψαχναμε μεταξυ ντενιλσον-βορονιν-βιλανουεβα, ο σαντος ζητησε αυτον...αμεσως εκπλαγηκαμε! μα καλα μπακ χρειαζομαστε? αναφωνησαμε οι προπονηταραδες!! τωρα ολοι τον βαφτισαμε χαφ. δεν ειναι λεει καλος ανασταλτικα, αλλα μπροστα σφαιρα!! με την ιδια λογικη ο ρομπερτο καρλος, ο ντανι αλβεζ, ο σειταριδης (μονο για το στυλ, οχι για την αξια) αλλα και ο πρωτος διδαξας του συγχρονου μπακ, ο μεγιστος φρανκο μπαρεζι, θα επρεπε οι ομαδες τους να τους εχουν προωθημενους.
εγω λεω να αφησουμε επιτελους τον σαντος (που κι εγω εχω γκρινιαξει αρκετες φορες) να κανει τα πλανα του. καλο ειναι να εχεις πολυθεσιτες παιχτες και να τους χρησιμοποιεις αναλογα με τις αναγκες καθε αγωνα.
αλλωστε το ξαναγραψα οτι με αυτη τη κινηση ο σαντος θελει να αλλαξει τον τροπο αναπτυξης της ομαδας, να σωσει ποιοτητα στις πτερυγες γιατι εχει καταντησει αηδια να πεταμε τη μπαλα στο μουσλι απο τα 50 μετρα και αυτος (χωρια το ξυλο που τρωει) να τη σπαει ή στο πουθενα ή σε καμια σαρδελα... :wink:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ »

+1000 Photis :?
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Συμφωνώ!!! Ο Λίνο καλά είναι να χρησιμοποιείται στα "εύκολα" ματς που πρέπει να διεμβολήσεις την αντίπαλη άμυνα. Σήμερα δυστυχώς δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν πηγή κινδύνου για την άμυνα μας. :(
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια...!! Αυτά ήθελα να γράψω και εγώ και τα βρήκα γραμμένα... Το παιδί είναι πολύ καλό επιθετικά αλλα δεν μπορεί να μαρκάρει με τίποτα... Φάνηκε και στο προηγούμενο ματς, το έγραψα αλλά στο χαλαρό, όμως σήμερα ήταν ψιλοτραγικός αμυντικά... Δάρλας αριστερό μπακ και Λίνο αριστερό χάφ... Ο Λίνο αριστερό μπάκ μόνο σε ματσάκια με μικρες ομάδες μέσα στην Τούμπα...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν παίξει αυτός ο παίχτης στα χαφ θα κάνει παπάδες? έχει τρομερή ταχύτητα,φοβερή ντρίπλα είναι μπουκαδούρας,πολύ καλή ΄σέντρα,,,γιατί να παίζει μπακ και όχι χαφ? νομίζω στο κύπελλο θα δούμε Δάρλα στα μπακ και Λίνο στα χαφ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”