Ivica Iliev
- midenistis
- Επικοινωνία:
- trelogiatros
Ο Ίλιεφ όντως μοιάζει τεχνίτης και καλός παίκτης, αλλά λόγω των φετινών του τραυματισμών (που ελπίζω να είναι αποτέλεσμα κακής προετοιμασίας και απραξίας και ατυχίας, και όχι να είναι σακατεμένος ο παίκτης και να τραυματίζεται συνέχεια) δεν κατάφερε να κάνει σπουδαία πράγματα, και ακόμη και τώρα δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 60 λεπτά.
Δεν νομίζω ότι έχει πείσει ιδιαίτερα, αλλά του αξίζουν ευκαιρίες και πιστεύω ότι αν έμενε για άλλον ένα χρόνο θα έδειχνε καλά στοιχεία. Απλά έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τις δυνατότητες της ομάδας και δεν ξέρω πόσο εύκολο και συμφέρον είναι να τον ανανεώσουμε, εκτός αν δεχτεί ανανέωση με μειωμένες αποδοχές εξαιτίας του ότι φέτος έχασε την μισή χρονιά από τραυματισμούς.
Όσο για την θέση του, βάση των όσων έχει δείξει αλλά και του τι έκανε στην Παρτιζάν και την Ιταλία, θεωρώ ότι κάνει ή για δεκάρι, ή για δεύτερος επιθετικός ή για αριστερό εξτρέμ. Οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να αποδώσει καλά.
Και για γκολτζήδες που λέτε, τον Φρούντζα δεν τον έχουμε δει και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι αυτόν οπότε πρέπει να τον δούμε για να έχουμε άποψη.
Όσο για τον Αθανασιάδη, τα γκολ που βάζει με την μικρή ομάδα δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα. Πέρσι ο Τόργκελε έκανε χατ-τρικ στα φιλικά ενάντια στην μικρή ομάδα αλλά στα επίσημα ματς έβαλε όλο-κι-όλο ένα γκολ σε πολύ χρόνο αν δεν απατώμαι!
Δεν νομίζω ότι έχει πείσει ιδιαίτερα, αλλά του αξίζουν ευκαιρίες και πιστεύω ότι αν έμενε για άλλον ένα χρόνο θα έδειχνε καλά στοιχεία. Απλά έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τις δυνατότητες της ομάδας και δεν ξέρω πόσο εύκολο και συμφέρον είναι να τον ανανεώσουμε, εκτός αν δεχτεί ανανέωση με μειωμένες αποδοχές εξαιτίας του ότι φέτος έχασε την μισή χρονιά από τραυματισμούς.
Όσο για την θέση του, βάση των όσων έχει δείξει αλλά και του τι έκανε στην Παρτιζάν και την Ιταλία, θεωρώ ότι κάνει ή για δεκάρι, ή για δεύτερος επιθετικός ή για αριστερό εξτρέμ. Οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να αποδώσει καλά.
Και για γκολτζήδες που λέτε, τον Φρούντζα δεν τον έχουμε δει και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι αυτόν οπότε πρέπει να τον δούμε για να έχουμε άποψη.
Όσο για τον Αθανασιάδη, τα γκολ που βάζει με την μικρή ομάδα δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα. Πέρσι ο Τόργκελε έκανε χατ-τρικ στα φιλικά ενάντια στην μικρή ομάδα αλλά στα επίσημα ματς έβαλε όλο-κι-όλο ένα γκολ σε πολύ χρόνο αν δεν απατώμαι!
- paok@partizan
o iliev prepi na mini
iliev - veron oi kaliteroi pextes mas pou exoun apodiksi oti kai mpala xeroun kai den koroideuoun mesa sto gipedo . kai iparxoun atoma pou lene na figi o iliev ??? ,an ine na figi autos prepi prota na figoun oloi oi aloi.O SALMON NA FIGI POU INE SAN NA PEZOUME OLI TIN XRONIA XORIS EPITHETIKO .gia mena o salmon exi poli megalo meridio euthinis gia tin tragiki ikona tis omadas kai ine o protos pou prepi na figi
- trelogiatros
Φίλε, μην το βλέπεις τόσο μονόπλευρα. Ναι, φαίνεται ότι ο Ίλιεφ είναι τεχνίτης, αλλά φτάσαμε μέσα Μαρτίου, παίξαμε τα 5/6 της χρονιάς και ακόμη το παλικάρι λόγω τραυματισμών και κακής κατάστασης δεν μπορεί να βγάλει πάνω από ένα 60λεπτο στα λίγα ματς που ήταν έτοιμος να παίξει έως τώρα. Συν ότι έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (το οποίο δεν έχει δικαιολογήσει) και μάλιστα σαφώς μεγαλύτερο απ του Σάλμον.
Οπότε υπό τέτοιες συνθήκες τι να την κάνεις την τεχνική? Άσε που ο Ίλιεφ δεν μπορεί να κάνει την δουλειά που κάνει ο Σάλμον (και το αντίστροφο). Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά εδώ και αν ψάξεις τα σχετικά τόπικ σίγουρα θα τα βρεις.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι λέω κι εγώ να φύγει ο Ίλιεφ. Εγώ θα ήθελα να παραμείνει, αν δεχτεί μείωση αποδοχών και αν μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα χάσει πάλι τα 3/4 της χρονιάς από τραυματισμούς!
Οπότε υπό τέτοιες συνθήκες τι να την κάνεις την τεχνική? Άσε που ο Ίλιεφ δεν μπορεί να κάνει την δουλειά που κάνει ο Σάλμον (και το αντίστροφο). Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά εδώ και αν ψάξεις τα σχετικά τόπικ σίγουρα θα τα βρεις.
Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι λέω κι εγώ να φύγει ο Ίλιεφ. Εγώ θα ήθελα να παραμείνει, αν δεχτεί μείωση αποδοχών και αν μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα χάσει πάλι τα 3/4 της χρονιάς από τραυματισμούς!
- midenistis
- Επικοινωνία:
- trelogiatros
- midenistis
- Επικοινωνία:
Δε θυμάμαι από ποιους μετά..trelogiatros έγραψε:Μετά από Κονσεϊσάο και Γκάβρανσιτς εννοείς? Αν αυτό εννοείς τότε ναι, κι εγώ κάτι τέτοιο είχα ακούσει.midenistis έγραψε:
3ος πιο ακριβοπληρωμένος είναι.
Ο Κονσεισάο από που κι ωσπού ακριβοπληρωμένος όμως?
150.000ευρώ μέχρι το καλοκαίρι κοστίζει κ μας τον έχουν πληρώσει κιόλας.
- trelogiatros
Χμ, απλά μάλλον το είχα συνδυάσει ότι λόγω ονόματος θα ήταν ακριβοπληρωμένος. Τότε δεν ξέρω πώς πάνε τα συμβόλαια, αν και θα είχα μεγάλη περιέργεια να μάθω. Απ όσο θυμάμαι και ο Ντάνυ έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο μετά την περσινή ανανέωσή του. Πάντως ήμουν πεπεισμένος ότι ο Σάλμον παίρνει λιγότερα απ τον Ίλιεφ, αφού ο Σέρβος ήρθε ως "όνομα" και περιμέναμε πολλά απ αυτόν
- midenistis
- Επικοινωνία: