Ivica Iliev

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε συ δεν ειναι μονο αυτο αφου εχουμε δήγματα γιατι δεν τους δοκιμάζει.
Και που ξες αμα μας κατσει ενας απο αυτους τους 2.

19 χρονον ειναι επρεπε να παρει συμμετοχές ο κλαους τζαμπα θα παει και αυτος μου φενετε.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Καταλήγουμε λοιπόν στ' ότι ο προπονητής δεν τους έχει δώσει συμμετοχές.

Υ.Γ. Είμαστε και off topic. Μιλάμε στο topic του Ίλιεφ γι' άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαχαχαχα ναι οντος.
Ναι ισος καταλήγουμε σε αυτο.
Ειναι αυτο που με πειράζει παρα πολυ απο τον σαντος δεν εχει να χάσει τιποτα αν τους βαλει.

Καλος παίχτης ο ιλιεφ μωρε πιστεύω μπορει να βοηθήσει :) :)
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Ο Ίλιεφ όντως μοιάζει τεχνίτης και καλός παίκτης, αλλά λόγω των φετινών του τραυματισμών (που ελπίζω να είναι αποτέλεσμα κακής προετοιμασίας και απραξίας και ατυχίας, και όχι να είναι σακατεμένος ο παίκτης και να τραυματίζεται συνέχεια) δεν κατάφερε να κάνει σπουδαία πράγματα, και ακόμη και τώρα δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 60 λεπτά.

Δεν νομίζω ότι έχει πείσει ιδιαίτερα, αλλά του αξίζουν ευκαιρίες και πιστεύω ότι αν έμενε για άλλον ένα χρόνο θα έδειχνε καλά στοιχεία. Απλά έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τις δυνατότητες της ομάδας και δεν ξέρω πόσο εύκολο και συμφέρον είναι να τον ανανεώσουμε, εκτός αν δεχτεί ανανέωση με μειωμένες αποδοχές εξαιτίας του ότι φέτος έχασε την μισή χρονιά από τραυματισμούς.

Όσο για την θέση του, βάση των όσων έχει δείξει αλλά και του τι έκανε στην Παρτιζάν και την Ιταλία, θεωρώ ότι κάνει ή για δεκάρι, ή για δεύτερος επιθετικός ή για αριστερό εξτρέμ. Οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να αποδώσει καλά.

Και για γκολτζήδες που λέτε, τον Φρούντζα δεν τον έχουμε δει και δεν ξέρουμε πολλά πράγματα γι αυτόν οπότε πρέπει να τον δούμε για να έχουμε άποψη.
Όσο για τον Αθανασιάδη, τα γκολ που βάζει με την μικρή ομάδα δεν σημαίνουν και πολλά πράγματα. Πέρσι ο Τόργκελε έκανε χατ-τρικ στα φιλικά ενάντια στην μικρή ομάδα αλλά στα επίσημα ματς έβαλε όλο-κι-όλο ένα γκολ σε πολύ χρόνο αν δεν απατώμαι!
Άβαταρ μέλους
MariaKapa

Δημοσίευση από MariaKapa »

Πάντως με το χωριό που παίξαμε, μόνο αυτός, ο ΓΧ και ο Βερόν έπαιξαν
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Iliev πουλεν μου ,για παντα στον ΠΑΟΚ :)
Άβαταρ μέλους
paok@partizan

o iliev prepi na mini

Δημοσίευση από paok@partizan »

iliev - veron oi kaliteroi pextes mas pou exoun apodiksi oti kai mpala xeroun kai den koroideuoun mesa sto gipedo . kai iparxoun atoma pou lene na figi o iliev ??? ,an ine na figi autos prepi prota na figoun oloi oi aloi.O SALMON NA FIGI POU INE SAN NA PEZOUME OLI TIN XRONIA XORIS EPITHETIKO .gia mena o salmon exi poli megalo meridio euthinis gia tin tragiki ikona tis omadas kai ine o protos pou prepi na figi
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Φίλε, μην το βλέπεις τόσο μονόπλευρα. Ναι, φαίνεται ότι ο Ίλιεφ είναι τεχνίτης, αλλά φτάσαμε μέσα Μαρτίου, παίξαμε τα 5/6 της χρονιάς και ακόμη το παλικάρι λόγω τραυματισμών και κακής κατάστασης δεν μπορεί να βγάλει πάνω από ένα 60λεπτο στα λίγα ματς που ήταν έτοιμος να παίξει έως τώρα. Συν ότι έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ (το οποίο δεν έχει δικαιολογήσει) και μάλιστα σαφώς μεγαλύτερο απ του Σάλμον.

Οπότε υπό τέτοιες συνθήκες τι να την κάνεις την τεχνική? Άσε που ο Ίλιεφ δεν μπορεί να κάνει την δουλειά που κάνει ο Σάλμον (και το αντίστροφο). Τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά εδώ και αν ψάξεις τα σχετικά τόπικ σίγουρα θα τα βρεις.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι λέω κι εγώ να φύγει ο Ίλιεφ. Εγώ θα ήθελα να παραμείνει, αν δεχτεί μείωση αποδοχών και αν μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα χάσει πάλι τα 3/4 της χρονιάς από τραυματισμούς!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Kareena4ever έγραψε: Eχω ακουσει αλλα για τις αποδοχες του Ιλιεφ. Πως παιρνει 180 χιλιαδες +. Συνολικα οι απολαβες του φτανουν τα 250 χιλιαρικα.
3ος πιο ακριβοπληρωμένος είναι.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

midenistis έγραψε:
Μετά από Κονσεϊσάο και Γκάβρανσιτς εννοείς? Αν αυτό εννοείς τότε ναι, κι εγώ κάτι τέτοιο είχα ακούσει.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

trelogiatros έγραψε:
midenistis έγραψε:
Μετά από Κονσεϊσάο και Γκάβρανσιτς εννοείς? Αν αυτό εννοείς τότε ναι, κι εγώ κάτι τέτοιο είχα ακούσει.
Δε θυμάμαι από ποιους μετά..
Ο Κονσεισάο από που κι ωσπού ακριβοπληρωμένος όμως?
150.000ευρώ μέχρι το καλοκαίρι κοστίζει κ μας τον έχουν πληρώσει κιόλας.
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Χμ, απλά μάλλον το είχα συνδυάσει ότι λόγω ονόματος θα ήταν ακριβοπληρωμένος. Τότε δεν ξέρω πώς πάνε τα συμβόλαια, αν και θα είχα μεγάλη περιέργεια να μάθω. Απ όσο θυμάμαι και ο Ντάνυ έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο μετά την περσινή ανανέωσή του. Πάντως ήμουν πεπεισμένος ότι ο Σάλμον παίρνει λιγότερα απ τον Ίλιεφ, αφού ο Σέρβος ήρθε ως "όνομα" και περιμέναμε πολλά απ αυτόν
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Ο Σάλμον νομίζω ότι παίρνει 160 με 180 χιλιάδες το χρόνο.

Εννοείται πιο λίγα από Ίλιεφ.
Εγώ θα 'μουν υπέρ στο να μείνει ο Ίλιεφ, με μείωση αποδοχών όμως.

Ο Ντάνι 1.200.000 για 4 χρόνια νομίζω.
300.000 το χρόνο.
Ίσως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος.
Άβαταρ μέλους
MariaKapa

Δημοσίευση από MariaKapa »

Και η απόδοσή του Φερνάντεζ, τελευταία δεν αξίζει για τόσα! Μόνο για τα 5 πρώτα λεπτά που παίζει (πριν αρχίσει να κοιμάτε) αξίζει όσα ένας μικρός παίχτης
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ο Ίλιεφ είναι 3ος πιο ακριβοπληρωμένος χωρίς αυτούς που ήρθαν τον Ιανουάριο.
Κι εγώ θα ήθελα να μείνει με μείωση αποδοχών, αλλά δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”