Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Θυμάται κανείς τι διθυραμβικά σχόλια έγραφε ο τύπος για τον Μπεν μετά τα δύο γκολ που έβαλε στην Παρτίζαν; Πάει κι αυτός...Μετακομίζει δίπλα, στον red star.
Το θέμα είναι ότι και πέρσι τέτοιον καιρό, βλέπαμε παρόμοια τακτική απ τους πουστογ@υρους του χοντρέμπορα και μηδιούσαμε αισιόδοξα, ψιθυρίζοντας μεταξύ μας ότι "ξεπουλάει και την κοπανάει επιτέλους το παχύδερμο"...
Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις δεν δικαίωσαν την χαρά μας, οπότε φέτος, ρεαλιστικά, αναμένουμε κουμπωμένοι!!!!

Δυστυχώς όμως οι εξελίξεις δεν δικαίωσαν την χαρά μας, οπότε φέτος, ρεαλιστικά, αναμένουμε κουμπωμένοι!!!!

- Παλαιολόγος
o μασουντ ειναι πολυ καλος παιχτης,τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚSick Bastard έγραψε:Αν τον Μασούντ τον καλουπώσουν εκεί στην κούλα, θα τους βοηθήσει εκεί που πονάνε.
εδω μεσα τεινουν πολλοι να τον υποτιμουν
δεν ξερω αν ειναι δυστροπος χαρακτηρας οπως ακουγεται(αλλωστε πολλα ακουγονται απο πολλους,συχνα ανακριβη),μπορει,αλλα αν δεν ειναι αρκετα για να πυροδοτησει τα αποδυτηρια θα βρεθουμε προ δυσαρεστης εκπληξεως
για την ωρα η ΑΕΚ εχει μπροστα αραουχο,λιβαγια,λαζαρο και μασουντ
σαφεστατη ποιοτητα
ο μασουντ πισω απο τους φορ θα δειχνει ακομα καλυτερος απο οσο εδειχνε στον πανιωνιο.
μια εξυπνη,ποιοτικοτατη και φτηνη κινηση της ΑΕΚ,που θα της αποδωσει και αμεσα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δώσε και κανα νούμερο στο Λόττο, που ξέρεις μπορεί να αποδώσει άμεσα και σε μένα.
Παλαιολόγε, εκεί που έβαλες στην ίδια γραμμή οικοδόμο και ποιότητα, παρέδωσα πνεύμα.
Η κούλα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται -και επιμένω πως είναι το ΓΚΑΝΙΑΝ για τον μαστραπά- μονάχα λόγω γκάνγκστερ ιδιοκτήτη.
Σφαίρα μέσα στο γράμμα βρήκε ο Γραμμένος. Ποιός Μασούντ και ποιός Μάνταλος τώρα.
Ο ΠΑΟΚ του Λουτς, ως ποδοσφαιρική απόδοση στο χορτάρι, είναι ο μονόφθαλμος στους τυφλούς.
Αν είναι δυνατόν να λιγουρευόμαστε Μασούντ, όταν έχουμε Πέλκα, Μπις, Μαουρίσιο, Μυστακίδη και δεν συμμαζεύεται.
Η κούλα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται -και επιμένω πως είναι το ΓΚΑΝΙΑΝ για τον μαστραπά- μονάχα λόγω γκάνγκστερ ιδιοκτήτη.
Σφαίρα μέσα στο γράμμα βρήκε ο Γραμμένος. Ποιός Μασούντ και ποιός Μάνταλος τώρα.
Ο ΠΑΟΚ του Λουτς, ως ποδοσφαιρική απόδοση στο χορτάρι, είναι ο μονόφθαλμος στους τυφλούς.
Αν είναι δυνατόν να λιγουρευόμαστε Μασούντ, όταν έχουμε Πέλκα, Μπις, Μαουρίσιο, Μυστακίδη και δεν συμμαζεύεται.
- Παλαιολόγος
αυτα τα εγραφα πριν παρει μασουντ η ΑΕΚ
ο λαζαρος ασφαλως και ειναι ποιοτικο εξτρεμ,μια χαρα γα την ελλαδα ,απλα δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο πια
ο μασουντ μου αρεζε και μου αρεσει πολυ
εχει νευρο,ειναι τεχνιτης,εχει καλη φυσικη κατασταση,μπορει να πιεσε
τι αλλο να ζητησεις;
ο μπισε σε καμια των περιπτωσεων δεν εχει ιδια χαρακτηριστικα με μασουντ!αντιθετως ο πελκας ειναι μια καλη συγκριση.
αλλα καποιοι ουτε και τον πελκα τον θεωρουσαν αξιολογο παιχτη για τον ΠΑΟΚ!
ο λαζαρος ασφαλως και ειναι ποιοτικο εξτρεμ,μια χαρα γα την ελλαδα ,απλα δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο πια
ο μασουντ μου αρεζε και μου αρεσει πολυ
εχει νευρο,ειναι τεχνιτης,εχει καλη φυσικη κατασταση,μπορει να πιεσε
τι αλλο να ζητησεις;
ο μπισε σε καμια των περιπτωσεων δεν εχει ιδια χαρακτηριστικα με μασουντ!αντιθετως ο πελκας ειναι μια καλη συγκριση.
αλλα καποιοι ουτε και τον πελκα τον θεωρουσαν αξιολογο παιχτη για τον ΠΑΟΚ!
Ήμαρτον, ρε συ.
Έχουμε στα εξτρέμ Μακ, Λημνιό, Αντρέ, Τζάλμα, Μύστα, δανεικό τον Ταζ, στα δεκάρια Πέλκα, Μπις, στα οχτάρια Μαουρίσιο Καντούρι και θα ψαχτούμε για....... Μασούντ;
Ας κάνει ό,τι θέλει η κούλα. Ψωλή-στυλιάρι την περιμένει κι αυτήν και την μισοριξιά τον οικοδόμο στην Τούμπα φέτος.
Έχουμε στα εξτρέμ Μακ, Λημνιό, Αντρέ, Τζάλμα, Μύστα, δανεικό τον Ταζ, στα δεκάρια Πέλκα, Μπις, στα οχτάρια Μαουρίσιο Καντούρι και θα ψαχτούμε για....... Μασούντ;
Ας κάνει ό,τι θέλει η κούλα. Ψωλή-στυλιάρι την περιμένει κι αυτήν και την μισοριξιά τον οικοδόμο στην Τούμπα φέτος.
- ΑποστόληςΑ
Το sportdog για την μεταγραφή Ehsan Hajsafi στον γαύρο:
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο Πανιώνιος θα εισπράξει ένα οικονομικό αντίτιμο μεταξύ 600-800.000 ευρώ, μαζί με κάποια μπόνους, ποσό που όπως λέγεται ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να κάνει πίσω στην υπόθεση.
Αλλά και ο παίκτης υπολογίζεται πως αμείβεται ετησίως με περισσότερες από 400.000 ευρώ και έτσι στα 3,5 χρόνια του νέο του συμβολαίου θα βάλει στον λογαριασμό του πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ! Πρόκειται δηλαδή συνολικά για μια μεταγραφή της τάξεως περίπου των 2 εκατ. ευρώ, με την ερυθρόλευκη διοίκηση να ποντάρει στις εξαιρετικές συστάσεις των Φρανσουά Μοντέστο, Καρίμ Ανσαριφάρντ προκειμένου να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση.
Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ο Πανιώνιος θα εισπράξει ένα οικονομικό αντίτιμο μεταξύ 600-800.000 ευρώ, μαζί με κάποια μπόνους, ποσό που όπως λέγεται ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να κάνει πίσω στην υπόθεση.
Αλλά και ο παίκτης υπολογίζεται πως αμείβεται ετησίως με περισσότερες από 400.000 ευρώ και έτσι στα 3,5 χρόνια του νέο του συμβολαίου θα βάλει στον λογαριασμό του πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ! Πρόκειται δηλαδή συνολικά για μια μεταγραφή της τάξεως περίπου των 2 εκατ. ευρώ, με την ερυθρόλευκη διοίκηση να ποντάρει στις εξαιρετικές συστάσεις των Φρανσουά Μοντέστο, Καρίμ Ανσαριφάρντ προκειμένου να προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση.
Αποστόλη σε εκτιμώ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τις π@π@ριες του σκύλου.
Εδώ μου την δίνει το σντνα που πας να διαβάσεις ένα άρθρο και σε πετάει στο γαυροσαιτ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ μου την δίνει το σντνα που πας να διαβάσεις ένα άρθρο και σε πετάει στο γαυροσαιτ
- SplashBro22
Δεν λιγουρευόμαστε Μασούντ. Ζηλεύουμε που ήθελαν δεκάρι, πήραν δεκάρι, το πήραν για 6 μήνες (για όσο το ήθελαν δηλαδή) και πρωτίστως το πήραν Χριστούγεννα και όχι μισή ώρα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.Ale έγραψε:Παλαιολόγε, εκεί που έβαλες στην ίδια γραμμή οικοδόμο και ποιότητα, παρέδωσα πνεύμα.
- kataramenos5
Σα να βλεπω το Γιωργη.."Δε μου λες ρε τσακαλακο .. τριμηνακι παιζει?"
- aspromaura ioannina
Τελικα, και με μεγαλη μου λυπη διαπιστωνω οτι ο νεοπλουτισμος σας εχει διαφθειρει ολους. Καθεστε και συζητατε με πρωτοφανη επαρση ποιον παιχταρα εκατομμυριων θελετε να φερει η διοικηση τη στιγμη που καποιοι στην Αττικη βολευονται με Βαγγελη Οικονομου.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ παναθηναικο ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Je suis prasinos lagos.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟ παναθηναικο ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Je suis prasinos lagos.

- ΑποστόληςΑ
Όλα τα αρδοσάιτ δίνουν πληροφορίες που ελέγχονται. Σε ό,τι αφορά άλλες ομάδες (και όχι ΠΑΟΚ) παραθέτω και το sportdog. Δεν σημαίνει ότι είναι 100% σωστή η πληροφόρηση, μπορεί όμως και να είναι.Dimpatra έγραψε:Αποστόλη σε εκτιμώ αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τις π@π@ριες του σκύλου.
- Παλαιολόγος
Ale έγραψε:Ήμαρτον, ρε συ.
δεν μιλησα για τα εξτρεμ μας.τα οποια βρισκω μια χαρα και εγω(δεν ηταν ομως ετσι παντα π.χ στην αρχη).ο λαζαρος θα περισσευε σε εμας,αν και αν κοιταξουμε ποσο τους κοστισε και ποσο κοστιζουν σε μας οι δικοι μας(που ειναι ιδιο επιπεδο με εξαιρεση βιερινια) μια θλιψη ειναι να σε πιανει
ομως ο μασουντ θα ηταν μια χαρα και για μας,πολυ καλος και θα βοηθουσε ΑΜΕΣΑ,χωρις αν θα ισως και ενταξη το 2019
κατα την γνωμη μου ο ιρανος θα ειχε τον πρωτο λογο ως επιθετικο χαφ σε μας απο κοντα ο πελκας.
σιγουρα οχι ο μπισε,που αλλωστε ουτε στον πρωτο γυρο ηταν ψηλα στις εκτιμησεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 30 Δεκ 2017, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.