Josey Wales έγραψε:goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85...
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!

Σωστό το ηθικό μέρος, αλλά αφού ψάχνουμε για αριστερό μπακ δεν θα ήταν καλύτερα να πάρουμε κάποιον που θα καλύψει τη θέση για 2-3 χρόνια; Με τον Χουλτ το καλοκαίρι πάλι θα κοιτάμε να βρούμε κάποιον άλλο για βασικό.
Πολύ πιθανό αυτό που ισχυρίζεσαι Λευτέρη, αλλά, ας μην το ξεχνάμε, υπάρχει και η περίπτωση Λεβέκ, που θα επανεξεταστεί, όπως προσωπικά πιστεύω, το καλοκαίρι...Οπότε ή κρίνεται ικανός για πρώτος ή αποχωρεί και αποκτάται άλλος για πρώτος, εφ όσον φυσικά ο Χουλτ δείξει στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν κάνει για τέτοιος...
Οπότε, είτε για πρώτος τώρα, είτε για δεύτερος μετά,
αυτήν την στιγμή ο Χουλτ φαντάζει μια ικανή λύση...
Άλλοι λόγοι (ετοιμότητα, πληρότητα συμμετοχών, γνώση του Ελληνικού Πρωταθλήματος) έχουν υπεραναλυθεί...
Ξέρω ότι πολλοί συνοπαδοί μας διαφωνούν, το σέβομαι μεν, αλλά καταθέτω την προσωπική μου άποψη...