Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από The_Stalker »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Α! Και ο Ζόρντι Άλμπα δεν ξέρει από ελληνικό πρωτάθλημα...!
Είσαι για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ontarget!
Ο Λίνο να δεις πόσο ήξερε που ήρθε Γενάρη μήνα...

ΥΓ1 Καλέ μου αι βασίλη, στείλε το π@@τανάκι στον gay... εγώ άλλο δώρο θέλω και το ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε φερτε έναν οποιον να ναι να παιζει αριστερα και αφηστε τα "μεγαλεια". Δεν εχουμε παικτη. Αιντε να πουμε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

White Ranger έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίκτης με τα χαρακτηριστικά που θαρρώ ότι ψάχνει ο Λουτσέσκου για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο 24,5 ετών Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού. Ο οποίος πάντως αν όντως είναι κλεισμένος, μάλλον είναι πιο 'χρήσιμος' (όπως κι ο Ενέα Μιχάι) στο Παναιτωλικός - Αεκ ανήμερα των Φώτων, παρά στο ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός λίγη ώρα νωρίτερα της ίδιας ημέρας...!
:pano:
1 ερώτηση να σε κάνω φίλε.
Είχες γράψει κλέισαμε με 1,1χαρτιά από την Vitorul και 15% μεταπώληση τον Cristian Ganea τώρα μας το γυρνάς στον Luis Rocha του Παναιτωλικού.
Να να...Τέτοια κάνεις και συμπάθα με, αλλά............θα σε "μαλώσω" φίλε White Ranger... :oops:
Τις μεταγραφικές "τακτικές" του τιτανοτρισμέγιστου ΠΟΡΚΕΩΣ-5ου δεν επιτρέπεται να τις "προδίδει" κανείς... :evil:
Του ΠΟΡΚΕΩΣ-5ου "βεβαίως βεβαίως"... :D :opaokara:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Α! Και ο Ζόρντι Άλμπα δεν ξέρει από ελληνικό πρωτάθλημα...!
ΠΟΡΚΥ, ομολογώ ότι, μ αυτό ειδικά το post σου και μόνο, σχεδόν με απογοητεύεις... :(
Έχω μιαν αμυδρά εντύπωση δηλαδή ότι εδώ μας.......................... :o ......................τρολάρεις... :twisted:
Ελπίζω να επανέλθεις τάχιστα στην προτέραν, άριστης ποιότητας, άρτια πληροφόρηση μας... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85... :twisted:
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!

Σωστό το ηθικό μέρος, αλλά αφού ψάχνουμε για αριστερό μπακ δεν θα ήταν καλύτερα να πάρουμε κάποιον που θα καλύψει τη θέση για 2-3 χρόνια; Με τον Χουλτ το καλοκαίρι πάλι θα κοιτάμε να βρούμε κάποιον άλλο για βασικό.
mbison

~

Δημοσίευση από mbison »

Eιστε σιγουροι οτι θα πωληθει ο Λέοβατς?
Αν δεν βρεθει ομαδα να σταξει το 1+ εκ που δαπανηθηκε δεν νομιζω να φυγει τωρα. Θα συνεχισει βασικος, θα παει μουντιαλ και τοτε θα παραχωρηθει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το να παραμείνει ο Λέοβατς και μάλιστα να παίζει και βασικός, θαρρώ ότι είναι σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας...Αν έγινε τόση και τέτοια μανούρα και συμβεί κάτι τέτοιο, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... 8-)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μην μιλάτε για Λεοβατς ρε παιδιά. Θα "βγάλω" το πρωινό μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Josey Wales έγραψε:
goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85... :twisted:
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!

Σωστό το ηθικό μέρος, αλλά αφού ψάχνουμε για αριστερό μπακ δεν θα ήταν καλύτερα να πάρουμε κάποιον που θα καλύψει τη θέση για 2-3 χρόνια; Με τον Χουλτ το καλοκαίρι πάλι θα κοιτάμε να βρούμε κάποιον άλλο για βασικό.
Πολύ πιθανό αυτό που ισχυρίζεσαι Λευτέρη, αλλά, ας μην το ξεχνάμε, υπάρχει και η περίπτωση Λεβέκ, που θα επανεξεταστεί, όπως προσωπικά πιστεύω, το καλοκαίρι...Οπότε ή κρίνεται ικανός για πρώτος ή αποχωρεί και αποκτάται άλλος για πρώτος, εφ όσον φυσικά ο Χουλτ δείξει στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν κάνει για τέτοιος...

Οπότε, είτε για πρώτος τώρα, είτε για δεύτερος μετά, αυτήν την στιγμή ο Χουλτ φαντάζει μια ικανή λύση... 8-)
Άλλοι λόγοι (ετοιμότητα, πληρότητα συμμετοχών, γνώση του Ελληνικού Πρωταθλήματος) έχουν υπεραναλυθεί...

Ξέρω ότι πολλοί συνοπαδοί μας διαφωνούν, το σέβομαι μεν, αλλά καταθέτω την προσωπική μου άποψη... ;)
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στο τελος δν θα τον παρουμε και τζαμπα οι 20 σελιδες...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

το οτι μονο μια ομαδα δεν εχουν βαλει στα δημοσιευματα για Χουλτ, εμενα μου λεει πως εκει θα παει. Και καλα ειπε ο ο γκανγκστερ οτι δεν θελει παιχτες του βαζελου, μ@λακιες, τον Λυμπεροπουλο κτλ το καλοκαιρι ηξερε να τους παρει. Εκει θα παει η τρελοκοτσιδου, εμεις εχουμε αλλον στοχο πολυ πιο δυσκολο, ελπιζω τα κονε του μπαρμπαλουτσου να κανουν δουλεια, γιατι χρειαζεται μπροσταντζα και ακομα ενας ειναι τζαναμπετης
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Γιατί έχω πάλι την εντύπωση ότι θα ολοκληρώσουμε τελυτεοι τις μεταγραφές? 31 Γενάρη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Γιατί "όποιος καεί στον χυλό..........................................."... :roll:
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ο χουλτ ειναι καλος παικτης
Απορω πως τον ειχε παρει ο παναθηναικος σχεδον τζαμπα, ενω επαιζε βασικος στην α γαλλιας
Εχει σιγουρα καποια θεματακια αμυντικα αλλα σαν παικτης ειναι πολυ καλος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός, μας βγει, μας βλέπω να πηγαίνουμε να παίξουμε στη Λεωφόρο, στις 29 Απριλίου, με Χουλτ, Μολεδο και Μπεργκ!

(και χωρίς Cimirot, Prijovic, Πέλκα, Biseswar, αλλά με Leovac, Kace, Brkic, Campos)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κι εγώ έτσι ακριβώς θα ευχόμουν να κατέβει η ομάδα, ακριβώς 28 μέρες νωρίτερα όμως της 29ης Απριλίου... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”