Thanksxrictoforoc έγραψε:Και κατευθείαν από το γήπεδο αδερφέ την μέρα του αγώνα,λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν είχαμε.Απλά απαραίτητα να έχεις αμκα κλπ για το απαραίτητο φακέλωμα....xaotikos έγραψε:Ξέρει κανένας από που θα ψαχτούμε για εισιτήρια; Πήρα στον νιονιο και ενώ μου είπαν το πρωί από εκδοτήρια τώρα μου λένε από τον ΠΑΟΚ. Θα πάω μια αύριο από εκεί αλλά αν είναι να ψαχτούμε με πανελλήνιο.
Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
- back in black
Μακάρι να μπουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μην αποπροσανατολισθούμε παρασυρόμενοι απο τα ¨προβλήματα" που φέρεται να έχει ο νιώνιος. Υπάρχει ο κίνδυνος να την πατήσουμε όπως με την κούλα.
- ΑποστόληςΑ
Πάντα από τα εκδοτήρια. Θα ζητήσεις εισιτήρια για την κεΡκίδα του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει πρόβλημα.xaotikos έγραψε:Ξέρει κανένας από που θα ψαχτούμε για εισιτήρια; Πήρα στον νιονιο και ενώ μου είπαν το πρωί από εκδοτήρια τώρα μου λένε από τον ΠΑΟΚ. Θα πάω μια αύριο από εκεί αλλά αν είναι να ψαχτούμε με πανελλήνιο.
- Petros1988
- john4serres
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Ελπίζω να βρεθούν τουλάχιστον 400..................... πιο "σβέλτοι" απ τον Απόστολο...

Ξέρουμε σίγουρα σε ποια θύρα θα είμαστε ?xaotikos έγραψε:Thanksxrictoforoc έγραψε:Και κατευθείαν από το γήπεδο αδερφέ την μέρα του αγώνα,λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια ποτέ δεν είχαμε.Απλά απαραίτητα να έχεις αμκα κλπ για το απαραίτητο φακέλωμα....xaotikos έγραψε:Ξέρει κανένας από που θα ψαχτούμε για εισιτήρια; Πήρα στον νιονιο και ενώ μου είπαν το πρωί από εκδοτήρια τώρα μου λένε από τον ΠΑΟΚ. Θα πάω μια αύριο από εκεί αλλά αν είναι να ψαχτούμε με πανελλήνιο.
Εισιτήρια μπορουμε να πάρουμε ηλεκτρονικά από το viva.gr εαν ξέρουμε σε ποια θύρα θα είμαστε.
Πάντως σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα του γηπέδου θα πρέπει να είμαστε στην θύρα 2.
Εαν ξέρει κάποιος ας πει να μην περιμένουμε στα εκδοτήρια.
Εύκολο διπλό, εξάλλου έκανα το καθήκον μου και σιγούρεψα το πεπρωμένο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ για φέτος στα βουνά της ταιβαν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

- Chuck Norris
- ΑποστόληςΑ
Τα τελευταία χρόνια είμαστε στην 2Ζ. Δεν ξέρω τι θα ισχύσει φέτος. Το πιο ασφαλές είναι να πας στα εκδοτήρια του γηπέδου και να ζητήσεις εισιτήριο για τη θύρα του ΠΑΟΚ. Χρόνια τώρα αυτό κάνουμε. Με τους οπαδούς του Πανιωνίου δεν είχαμε ποτέ προβλήματα. Οι ουρές δεν είναι μεγάλες αν πας 40 λεπτά πριν τον αγώνα.john1971 έγραψε: Ξέρουμε σίγουρα σε ποια θύρα θα είμαστε ?
Εισιτήρια μπορουμε να πάρουμε ηλεκτρονικά από το viva.gr εαν ξέρουμε σε ποια θύρα θα είμαστε.
Πάντως σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα του γηπέδου θα πρέπει να είμαστε στην θύρα 2.
Εαν ξέρει κάποιος ας πει να μην περιμένουμε στα εκδοτήρια.
- Μπαρκαρούτσος
pxp920 έγραψε:Εύκολο διπλό, εξάλλου έκανα το καθήκον μου και σιγούρεψα το πεπρωμένο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ για φέτος στα βουνά της ταιβαν.
Σωραίος αδερφέ!!
Να το βάλουμε στη στήλη Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ στη κεντρική;;
γαμάτη φώτο... που θα πρέπει να υπάρχει παντού !
Μπράβο !!
Μπράβο !!