Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Εύκολος άσσος , ευκαιρία για το νιονιο να αναπνεύσει μετά τις εσωτερικές αναταραχές που είχε. Άχαστος άσσος και δικαίωση Ζαμάνη που πήρε τα κεφάλια των Οικονόμου - Μασούντ δείχνοντας διοικητική πυγμή.
"Μου αρέ..."... Μετά την διαφαινόμενη πλήρη συμφωνία Αποστόλη και giapas για άχαστο άσσο, και με τα προβληματάκια του υποκαταστήματος εκεί χάμω να "πλατ(ε)ιάζουν"...
Εύκολο διπλό...
Θα παίξω το εξοχικό (Ρέντη) μου...
Απόστολε μην τυχόν και πας...please...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ. Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα.... Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....
ΑποστόληςΑ έγραψε:Από φάουλ ή από κόντρα θα το φάμε Γιάννη;
Απευθείας φάουλ ή εναλλακτικά πλάγιο κοντά στο κόρνερ, πρώτη κεφαλιά δική τους αναμπουμπούλα στη περιοχή με προβολή το σεντερ μπακ του τη καρφώνει στο γάμα.
Κατά τα άλλα μέτρια εμφάνισή μας με ανούσια κατοχή , ελάχιστες τελικές και ισορροπημένο παιχνίδι.
ο πανιωνιος εχει νευρο ως ομαδα,δεν θα ειναι ευκολο βεβαια η απωλεια μασουντ δεν ειναι μικρη,αλλα και αυτο θα φανει
κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη ομαδα απο αυτην που παιξαμε την δευτερα,τον ατρομητο δηλαδη και μπορει να μας πιεσει αν το θελησει καποια διαστηματα
ο ΠΑΟΚ ,ενταξει δεν εχει κανει διπλο στο πρωταθλημα,αυτο τα λεει ολα,ευκαιρια να κανουν ενα απεναντι οχι σε κανα θηριο,αλλα σε μια καλη ομαδα αν ουτε και τωρα,τοτε ποτε; τι πρωταθλητισμο κ.λπ θα μπει δεκεμβρης και δεν θα εχουν διπλο στο πρωταθλημα!ημαρτον,ξεφτιλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 22 Νοέμ 2017, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.