Φιλε diniko80 δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω και να προσυπογράψω περισσότερο αυτά που λες! Ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ.diniko80 έγραψε:αδιαφορο ματς, προτιμουσα διπλο στο οακα παρα προκριση με σκωληκα....βαρεθηκα τη τοπικη κοντρα μας, κουραστηκα να ασχολουμε με ομαδες που κανεις αθηναιος και γενικα ελληνας δεν ασχολειται .....βαρεθηκα...
νικη θελω γιατι βαριεμαι και να τους ακουω...
Ομολογώ ότι είμαι παρα πολύ απογοητευμένος από χθες. Κακώς θα μου πει κανεις, για oυεφα δεν είπαμε ότι πάμε, ε τότε ακόμη μέσα στο στόχο είμαστε. Τέλος πάντων, ας μη το επεκτείνω και φύγω τόσο εκτος θέματος, το topic με την αεκ δεν τολμώ καν το ανοίξω και να διαβάσω, ούτε αυτό για santos και contreras.
Απλά δε με ενδιαφερει να είμαι πρώτος στο χωριο, είμαι ούτως άλλως θέλοντας και μη. Άλλες ομαδούλες, ο ηρακλής, η καλαμαρια, ο άρης, ο μακεδονικός, μπορεί να ζουν με αυτό το όνειρο, όχι ο ΠΑΟΚ. Εμενα μονο το πρωτάθλημα με ενδιαφέρει. Αυτό με καίει ρε γ@μώτο, το 85 ήμουν νιος και τώρα γέρασα! Δεν υποτιμώ τόσο πολύ το κύπελλο, αλλα κι εγώ θα ήθελα το διπλό με αεκ και άρη στο χαριλαου, παρα την πρόκριση, ασυζητητί.
Τέλος πάντων, ξέρω ότι αυτη τη στιγμή φάσκω κι αντιφάσκω, αφού κι εγώ ήμουν σε αυτούς που έλεγαν "χαμηλά τη μπάλα", "μετά από τόσα χρονια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας πρέπει πρώτα αν ξαναγίνουμε ομάδα στο χορτάρι" και τα σχετικά. Και αντιλαμβάνομαι, καθαρά ορθολογικά σκεπτόμενος, ότι έχει γίνει φοβερή πρόοδος σε όλους τους τομείς. Αλλα έλα που ΠΑΟΚ είναι 99% συναίσθημα και 1% λογική! Κι αυτό το χθεσινό δεν καταπίνεται το γ@μημένο...
Εντάξει, σε καμια δυο μέρες θα ηρεμήσω και θα έρθω στα ισα μου!
Όσο για την τεταρτη (για να μην είμαι εντελώς off topic), πατήστε τους, κι εγώ βαριέμαι να τους ακούω!