[Κύπελλο] Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 14/1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

diniko80 έγραψε:αδιαφορο ματς, προτιμουσα διπλο στο οακα παρα προκριση με σκωληκα....βαρεθηκα τη τοπικη κοντρα μας, κουραστηκα να ασχολουμε με ομαδες που κανεις αθηναιος και γενικα ελληνας δεν ασχολειται .....βαρεθηκα...

νικη θελω γιατι βαριεμαι και να τους ακουω... :wink:
Φιλε diniko80 δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω και να προσυπογράψω περισσότερο αυτά που λες! Ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ.
Ομολογώ ότι είμαι παρα πολύ απογοητευμένος από χθες. Κακώς θα μου πει κανεις, για oυεφα δεν είπαμε ότι πάμε, ε τότε ακόμη μέσα στο στόχο είμαστε. Τέλος πάντων, ας μη το επεκτείνω και φύγω τόσο εκτος θέματος, το topic με την αεκ δεν τολμώ καν το ανοίξω και να διαβάσω, ούτε αυτό για santos και contreras.

Απλά δε με ενδιαφερει να είμαι πρώτος στο χωριο, είμαι ούτως άλλως θέλοντας και μη. Άλλες ομαδούλες, ο ηρακλής, η καλαμαρια, ο άρης, ο μακεδονικός, μπορεί να ζουν με αυτό το όνειρο, όχι ο ΠΑΟΚ. Εμενα μονο το πρωτάθλημα με ενδιαφέρει. Αυτό με καίει ρε γ@μώτο, το 85 ήμουν νιος και τώρα γέρασα! Δεν υποτιμώ τόσο πολύ το κύπελλο, αλλα κι εγώ θα ήθελα το διπλό με αεκ και άρη στο χαριλαου, παρα την πρόκριση, ασυζητητί.

Τέλος πάντων, ξέρω ότι αυτη τη στιγμή φάσκω κι αντιφάσκω, αφού κι εγώ ήμουν σε αυτούς που έλεγαν "χαμηλά τη μπάλα", "μετά από τόσα χρονια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας πρέπει πρώτα αν ξαναγίνουμε ομάδα στο χορτάρι" και τα σχετικά. Και αντιλαμβάνομαι, καθαρά ορθολογικά σκεπτόμενος, ότι έχει γίνει φοβερή πρόοδος σε όλους τους τομείς. Αλλα έλα που ΠΑΟΚ είναι 99% συναίσθημα και 1% λογική! Κι αυτό το χθεσινό δεν καταπίνεται το γ@μημένο...
Εντάξει, σε καμια δυο μέρες θα ηρεμήσω και θα έρθω στα ισα μου!

Όσο για την τεταρτη (για να μην είμαι εντελώς off topic), πατήστε τους, κι εγώ βαριέμαι να τους ακούω!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το καλο στο φορουμ και γενικα σε ολα τα φορουμ ειναι, οτι ο καθενας μπορει να γραψει οτι του κατεβει... Συνεχιστε να κανετε την πρακτικη σας στη προπονητικη... Το σερβερ αντεχει...

Και το λεω αυτο διχως ειρωνια...

Ουτως ή αλλως, ο Σαντος θα κρινει στην τελικη την ενδεκαδα και την τακτικη...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δεν ειναι ασχημη η επιλογη σου αδερφε parmas και μαλλον κι ο Σαντος θα το λαβει υποψιν του...

Και δεν το εγραψα για σενα...γενικα αναφερομαι...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

o Π.Α.Ο.Κ. δεν φτιάχτηκε για να νικάει* τον Άρη
αλλά στους τρείς του ΠΟΚ να χώνει το παπάρι

Συγνώμη για το λίγο άσχετο,και φυσικά να σκίσουμε τον Άρη απλά εκφράζω λίγο την πικρία μου που καταντάμε να ασχολούμαστε πάντα με μια ομάδα που το Μάϊο συμπληρώνει 3 χρόνια στα σαλόνια της superLeague και όχι με αυτούς τους τρείς σιχαμένους που θα έπρεπε να μας βλέπουν σαν φόβητρο ..

Όπως και να έχει λιώστε τους ..

*g4*

*γαμάει

:shock: :? :shock:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Photis έγραψε:Και ο Λάκης...!!! :) :) Ο Μίνος μόλις είπε ότι πιστεύει πως θα γίνει ρεβάνς στο σκουλικόσπιτο σε 2 βδομάδες....Πολύ χαλασμένο τον ακούω....
:?
Μπαα..
Και με τη 2η ομαδα να παιξουμε 1 θα βγει.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ο Σορλεν δεν παιζει με τιποτα εχει ακομα ενοχλησεις
μιλαει τωρα ο Τζορμπα στο λιμπερο
Ο Λινο υπολογιζεται αλλα ακομα δεν ηρθε η μπλε καρτα του
και αναμενεται να ερθει αυριο η Τεταρτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Δευ 12 Ιαν 2009, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Dj_timo έγραψε:Δειτε το κεντρικο αρθρο οι μοντ και μετα ελατε να με ξανακριτικαρετε για το που εβαλα τιτλο του τοπικ ΠΑΟΚ-ρουλης...

Μπραβο στον VAGGT

Δεν τους αξιζει καν να βαλουμε το ονομα τους
Dj_timo σου είπα και πριν ότι δεν σου έκανα κριτική .. Δεν χρειάζεται να δίνουμε έκταση σε κάτι που δεν έχει νόημα.
Πες τους π@τάνας γιους, πες τους Εβραίους, πες τους ότι γουστάρεις μέσα στο ποστ σου (γιατί και το άρθρο είναι ποστ ουσιαστικά .. η προσωπική γνώμη αυτού που γράφει), απλά δεν φαίνεται ωραίο όταν βλέπεις το φόρουμ οι τίτλοι των παιχνιδιών μας να είναι του στυλ ΠΑΟΚ - χωριό, ΠΑΟΚ - τυρί, ΠΑΟΚ - γριά, ΠΑΟΚ - σουβλάκια, ΠΑΟΚ - ακανές ή περούκας και άλλα τέτοια ..
Δεν βοηθάει αυτόν που θα πάει να διαβάσει τις ενότητες και θα βλέπει τέτοιους τίτλους στα τόπικ.
Πολλά αφήνονται .. αλλά στην τελική ή πρέπει όλες τις ομάδες να τις βάλουμε με αλλαγή ονόματος ή θα δείξουμε τον κομπλεξισμό μας απέναντι σε συγκεκριμένες ομάδες!
Σου ξαναλέω .. δεν σε κριτίκαρα, ούτε στην είπα, ούτε θέλω να έρθουμε σε αντιπαράθεση και να επανερχόμαστε σε θέμα που δεν υφίσταται!
Πάμε να τους διαλύσουμε όμορφα και ωραία απλά και τίποτα άλλο!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

+ 1 Γιανκο...

Αυτη η υπεροψια και η αλαζονια θα μας φανε...κι εμενα μαζι...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Σε ό,τι αφορά στον νεοαποκτηθέντα Λίνο, κατά 99% θα ξεκινήσει κόντρα στον Αρη. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να είναι μπακ, αλλά μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Ούτως ή άλλως, ο Σάντος δεν έχει και πολλές λύσεις, αφού η επιλογή του Κωνσταντινίδη δεν τον δικαίωσε ούτε στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Σορλάν έχει ένα χτύπημα από την προπόνηση της Παρασκευής (την Δευτέρα έκανε εξετάσεις, που ήταν «καθαρές»), και είναι αμφίβολο το αν θα είναι έστω και στην αποστολή. Για τη δεξιά πλευρά, ο Σάντος εύχεται να είναι καλά ο Κονσεϊσάο, αφού δεν υπάρχει άλλος γι΄ αυτή τη θέση. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε την Δευτέρα στο πρόγραμμα και το έβγαλε χωρίς πρόβλημα και θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid ... id=1654026

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Α καλά, ξεκινήσαμε ευχές και λιτανείες???
"Παρακαλάει να είναι καλά ο Κονσεισάο"!!!!!!

Αμήν!
Άβαταρ μέλους
Steenage

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις νίκες με Άρη

http://www.sport-fm.gr/article/160773
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ετσι ακριβως!!!η υπεροψια και η αλαζονεια δεν ειναι για εμας....Αυτα φερνουν χαλαροτητα και εμεις μονο χαλαροι δεν πρεπει να ειμαστε αυριο. νικη εστω και με μισο μηδεν....Να αφησουμε ολοι τα λαρυγγια μας στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Αυτη τη φορα δεν πρεπει να αφησουμε κανεναν να πεταξει οτιδηποτε μεσα στο γηπεδο.Να προφυλαξουμε την ομαδα και να την αφησουμε μεσα στο γηπεδο να κανει την δουλεια που ξερει και να παρει ανετα το παιχνιδι.
Οι συνδεσμοι πρεπει απο μονοι τους να σταματησουν οποιονδηποτε που θα κανει τον καγκουρα γιατι ο καθενας δεν μπορει να σταματαει τους χαζους.
Δωστε ολη σας τη φωνη να χεσουν την κιτρινιη φανελα τους.
Η φωνες μας να ακουγονται σε ολη την πολη μας και να προκαλεσει ΔΕΟΣ.
Μαγκας δεν ειναι οποιος πεταει μεσα μπουκαλια αλλα οποιος βγαζει τα πνευμονια του στα τσιμεντα.
Δυσκολο παιχνιδι και οτιδηποτε αλλο εκτος απο το ρεσιταλ κερκιδας δεν μας οφελει.!!!
ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΦΩΝΗ !!! :x :x
Δωστα ολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!! :) :) :) :?
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

Τελικα ο Βιερινεια ειναι καλα (συμφωνα με τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ) και παιζει με ρουλη...Και ο μεγαλοσ αρχιγοσSERGIO ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ....

ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙ ΤΟ 3ΕΚΟΛΙΑΡΙ.......3ΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣ.....
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παμε να πατησουμε τα ασπονδυλα. βιτολο δεν ξεχνω. και για τα παιδια απο την κερκιδα μια παρακληση, βια μονο ηχητικη. να μπουν στη "φημισμενη" τουμπα τα βρωμοσκουληκα και να τρεμουν τα ποδια τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”