MANIAKOS έγραψε:Μακ κ μαουριτσιο

Χαααχαχαχα. Κλεφτοκοτάς Ρουμάνος, τι να περιμένει κανείς!
Περί του αγαπημένου μου Φερνάντο Σάντος κάπου πήρε το μάτι μου πως το 99,9% δεν τον εκραζε; Ναι ε; Μάλλον καταραμένε εμείς ζούσαμε σε άλλον πλανήτη τότε. Δεν ήταν ο λουζερ, που δεν μπορούσε να νικήσει σε ντέρμπι ούτε με δεμένους και φιμωμένους τους αντιπάλους! Εγώ δε θέλω σώνει και καλά να δω τον Λουτσέσκου προπονητή για χρόνια στον ΠΑΟΚ. Στο φινάλε δεν τον γουστάρω κιόλας. Αλλά δε γουστάρω ακόμα πιο πολύ τον επαναλαμβανόμενο οχετό σε βάρος του. Ναι, δεν ξεκίνησε καλά. Ναι, έχει σκοντάψει βαθμολογικά περισσότερο από όσο θα έπρεπε αν και αν ήταν δοκάρι και μέσα η φάση στα 3 από τα 4 ως τώρα εκτός έδρας, που μπορούσε να συμβεί, θα είχαν ψιλογλιτώσει αρκετά ... τα φρύδια μας της ζαλούρας. Ναι, αυτό σε συνδυασμό με την όχι πειστική εικόνα των άλλων δυο δημιουργεί σίγουρα εξτρά πίεση προς τον ίδιο τον προπονητή. Ποιός αμφιβάλλει ως προς αυτά;
Έχει λογική ωστόσο να ζητάμε μανιασμένα την έλευση του υπ' αριθμόν 3 προπονητή για φέτος; Ο οποίος προφανέστατα θα πρέπει να είναι σαφώς πιο πειστικό όνομα του Ρουμάνου; Για λόγους ουσίας και (κυρίως) όχι και τόσο; Δηλαδή μια τέτοια κίνηση όλοι εσείς, που κράζετε εν γένει τον ... δημοσιοϋπαλληλισμό στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, βρίσκετε ότι θα πείσει τους παίχτες να αλλάξουν ρότα; Με τρίτο προπονητή σε ούτε 5 μήνες; Έτσι θα μεταφράσουν οι παίχτες το συγκεκριμένο μήνυμα; Σε αυτό που συντάσσομαι πλέον είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στα επόμενα 4-5 ματς για ιδιαίτερες απώλειες. Με τις ήδη υπάρχουσες ο ίδιος ο προπονητής κι οι παίχτες δυσκόλεψαν τη ζωή τους. Κι οφείλουν να αποκαταστήσουν την ... τάξη. Με πιο δύσκολο πρόγραμμα. Αρχής γενομένης από σήμερα, να δείξουν λοιπόν ότι μπορούν να διαχειριστούν το μετριότατο ξεκίνημα.