Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από navigator11 »

MANIAKOS έγραψε:Μακ κ μαουριτσιο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χαααχαχαχα. Κλεφτοκοτάς Ρουμάνος, τι να περιμένει κανείς!

Περί του αγαπημένου μου Φερνάντο Σάντος κάπου πήρε το μάτι μου πως το 99,9% δεν τον εκραζε; Ναι ε; Μάλλον καταραμένε εμείς ζούσαμε σε άλλον πλανήτη τότε. Δεν ήταν ο λουζερ, που δεν μπορούσε να νικήσει σε ντέρμπι ούτε με δεμένους και φιμωμένους τους αντιπάλους! Εγώ δε θέλω σώνει και καλά να δω τον Λουτσέσκου προπονητή για χρόνια στον ΠΑΟΚ. Στο φινάλε δεν τον γουστάρω κιόλας. Αλλά δε γουστάρω ακόμα πιο πολύ τον επαναλαμβανόμενο οχετό σε βάρος του. Ναι, δεν ξεκίνησε καλά. Ναι, έχει σκοντάψει βαθμολογικά περισσότερο από όσο θα έπρεπε αν και αν ήταν δοκάρι και μέσα η φάση στα 3 από τα 4 ως τώρα εκτός έδρας, που μπορούσε να συμβεί, θα είχαν ψιλογλιτώσει αρκετά ... τα φρύδια μας της ζαλούρας. Ναι, αυτό σε συνδυασμό με την όχι πειστική εικόνα των άλλων δυο δημιουργεί σίγουρα εξτρά πίεση προς τον ίδιο τον προπονητή. Ποιός αμφιβάλλει ως προς αυτά;

Έχει λογική ωστόσο να ζητάμε μανιασμένα την έλευση του υπ' αριθμόν 3 προπονητή για φέτος; Ο οποίος προφανέστατα θα πρέπει να είναι σαφώς πιο πειστικό όνομα του Ρουμάνου; Για λόγους ουσίας και (κυρίως) όχι και τόσο; Δηλαδή μια τέτοια κίνηση όλοι εσείς, που κράζετε εν γένει τον ... δημοσιοϋπαλληλισμό στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, βρίσκετε ότι θα πείσει τους παίχτες να αλλάξουν ρότα; Με τρίτο προπονητή σε ούτε 5 μήνες; Έτσι θα μεταφράσουν οι παίχτες το συγκεκριμένο μήνυμα; Σε αυτό που συντάσσομαι πλέον είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια στα επόμενα 4-5 ματς για ιδιαίτερες απώλειες. Με τις ήδη υπάρχουσες ο ίδιος ο προπονητής κι οι παίχτες δυσκόλεψαν τη ζωή τους. Κι οφείλουν να αποκαταστήσουν την ... τάξη. Με πιο δύσκολο πρόγραμμα. Αρχής γενομένης από σήμερα, να δείξουν λοιπόν ότι μπορούν να διαχειριστούν το μετριότατο ξεκίνημα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Βασικά όταν τον ειπανε κροτονε αυτός παράκουσε και νόμισε κοτρωνε, και σου λέει, που να τρεχουμε τώρα, μη φάμε καμία στο κεφάλι, καλά είμαστε στην ελλαδιτσα αφού
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τα λεμε μετα το αποψινο.
Θα φανουνε πολλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα φανεί κάτι που δεν ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο μπαμπάς Λουτσέσκου λέει ότι ο γιος μια μέρα θα προπονεί ομάδα της Ιταλίας.
(μακάρι...)
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Σημερα θα νικησουμε, οπως νικησαμε κ στα προηγουμενα με μικρες ομαδες εντος.
Πολλά ομως θα φανουνε στο εκτός με την ΑΕΚ. Αν χασουμε εκει θα εχει 2 στα 2 στα ντερμπι εκτος.
Δεν θα ηταν ανησυχητικο αν δεν ειχαμε κανει τις γνωστες γκελες. Ομως τωρα για να παρουμε πρωταθλημα πρεπει να τσιμπησουμε οπωσδηποτε βαθμους εξω με τους "3 μεγαλους".
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Apton enan ton "megalo" pirame ta tria......apomeni na doume ti tha kanoume me tous alous dio megalous ektos......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σε εχω ικανο να διωξεις τον χειμωνα Κανιας,Κατσε και να αφησεις την ομαδα χωρις αμυντικογενη χαφ στον παγκο,καλα καλα και στην εντεκαδα,ασε που για να ερθω και στο σημερα παλι βλεπω να μενει εκτος εντεκαδας ο Μπισεσβαρ...Τετοια αστεια διαχειριση ροστερ καιρο ειχα να δω...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτό πάλι που κάποιοι επιμένουν να ανακυκλώνουν την συζήτηση περί παραμονής ή όχι του Λουτσέσκου "με επιχειρήματα", κάνοντας ότι δεν βλέπουν τα επιχειρήματα και την ακριβή θέση των "απέναντι" τους, με ξεπερνάει...

Μετά πώς να μην επαναλαμβανόμαστε κι εμείς δηλαδή?
Είπαμε ή μάλλον γράψαμε, ώστε να μείνουν καταγεγραμμένα σαν άποψη:

1...ΜΕΓΑΛΗ ομάδα φτιάχνεται με ΜΕΓΑΛΟ προπονητή, όχι με κάποιον που προτίμησε (έστω ότι ο ίδιος αποφάσισε να μην πάει τελικά) την ζεστασιά της ξανθούλας του Πανόπουλου για 3ο χρόνο απ την Ιταλική (έστω) Κροτόνε!!!!
Πόσο μάλλον αν τον απέρριψε τελικά (ακόμα και) αυτή, που μπροστά στον Π.Α.Ο.Κ. του Σαββίδη είναι "νάνος"...

2...Παράλληλα όμως με το να σταματήσουν να χώνονται στα πόδια του, επεμβαίνοντας, κάποιοι άμπαλοι, όπως κι αν λέγονται, με όποιον θεσμικό ή μη ρόλο στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ., εφ όσον έχει αποδειχτεί η αμπαλοσύνη τους!!
Μάλιστα στηρίζοντας τον ουσιαστικά και όχι με παραχαϊδέματα σε παίχτες με την αφίσα τους στο δωμάτιο τους!!!!

3...Το παράδειγμα της αντικατάστασης του Τούντορ με τον Ίβιτς και της καλυτέρευσης της ομάδας υπάρχει ή όχι?

:pano:

Υ.Γ. Προσωπικά στα @@πάρια μου (και) το φετινό ΠρωΚτάθλημα αλλά αν έχουμε παραπάνω πιθανότητες να το πάρουμε με τον 3ο, τηρουμένων και των παραπάνω 1-2 ζητουμένων, τότε ας έρθει κι αυτός κι ας μην το πάρει...
Γιατί τότε θα είμαι παραπάνω σίγουρος ότι δεν θα χαθεί και η επόμενη, η μεθεπόμενη κ.ο.κ. χρονιές στο μέλλον!!!!

Υ.Γ. 2...Προσωπικές μου οι παραπάνω απόψεις φυσικά, αλλά μπορεί και να σκέφτομαι στρεβλά, ως άμπαλος κι εγώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 30 Οκτ 2017, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πολλές κατάρες πλάκωσαν στις τελευταίες σελίδες. Άντε να παίξουμε απόψε, γιατί από την στέρηση θα πλακωθείτε με τα μαδέρια εδώ μέσα άνευ λόγου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ενα διαδικτυακο αμπαλαεα χρειαζεται.δε βρεθκε ενας χριστιανος τοσο καιρο να βγαλει το καταλληλο app?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ωραία ιδέα... :idea:
"Madering abalaeapplication"... :shock:
Μόνο για PAOKmaniaκούς!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

goran 64 έγραψε: 1...ΜΕΓΑΛΗ ομάδα φτιάχνεται με ΜΕΓΑΛΟ προπονητή,

ως άμπαλος κι εγώ!

δεν ειναι κανονας αυτο....παραδείγματα πολλα

σιμεονε....απο γυρολογος τον εκατσε στην ατλετικο

στο τελος με την λεξη αμπαλος ...το χαλας....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις, απ όσα λίγα ξέρω και του λόγου μου...Τι? :? Όχι? :roll:
Καθόλου δεν το χαλάω λέγοντας αλήθειες, που δεν είναι μάλιστα μόνο αυτές που απομόνωσες... :oops:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτός ο ... μεγάλος προπονητής, αν είχε στόμα, θα ωρυόταν σαν τον λέοντα της metro golden mayer από την κατά καιρούς επιλεκτική ανάδειξή του σαν τη μείζονα αιτία των προβλημάτων της όποιας ομάδας. Ανεξερεύνητο πεδίο, ένας όρος με υπερφυσικές διαστάσεις. Θα βρεθεί κάποτες και για εμάς, πού θα πάει. Θα καμφθεί κάποτες η ... αμπαλοσύνη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”