15. Pablo Andrés Contreras Fica
- sergio ramos
ρε φιλε Socexp το καλο παιχνιδι του γκαρσια που το ειδες που 4-5 φορες απο δικες του πασες κινδινεψαμε να φαμε γκολ εξετιας του.Και επισις πιστευω οτι ο κοντρερας θα φυγει(πωληση εννοειται)και οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ μου αυτο δεν δειχνει ΕΜΠΕΙΡΙΑ αλλα ΑΠΕΙΡΙΑ!!!και στο κατω κατω ειπαμε καλος και ο κοντρερας καλος και ο γκαρσια καλοσ και ο ζλαταν αλλα πανω απο τον Π.Α.Ο.Κ. δεν πρεπει να βαζουμε κανεναν.για αυτο αμα ειναι να κανουν κακο στην ομαδα ας παρουν μπουλο γιατι τα προηγουμενα χρονια βριζαμε τις ομαδεσ του Π.Ο.Κ. για την συμπεριφορα των παικτων τους και τωρα βλεπουμε τους δικους μας παιχτες να συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο και οι πιο πολλοι αντι να παμε κοντρα σε αυτο λεμε κοντρα στο κατεστημενο αποκτησαμε τσαμπουκα και αλλα τετια χαζα.ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ δεν ειναι αυτο τσαμπουκας ειναι να ματωνεις για την φανελα και να εχεις την ομαδα πανω απο ολα και οχι να δερνεις οπιον βρισκεται μπροστα σου!!!!εγω αυτα πιστευω τωρα απο κει και περα ο καθενας με τη γνωμη του!!!
- costacurtaG4
...
Για τον αν μίλησε με τον Κοντρέρας για την αποβολή του: «Μου είπε ότι δεν το ήθελε. Σίγουρα βρήκε τον ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν είδα την φάση, μου είπε ότι πήγε να εκτελέσει το φάουλ και βρήκε τον αντίπαλο».
Αυτό είπε ο Σάντος οτι του είπε ο Κοντρέρας για την αποβολη...
Εγώ να πω οτι μακαρι να συνεβη αυτο... Αν και δεν το νομιζω...
Κρίμα ρε Πάμπλο γιατί πίστευα ότι με την πίεση που είχαμε τοτε ένα γκολ θα το βαζαμε... ΓΑΜΩΤΟ!!
Αυτό είπε ο Σάντος οτι του είπε ο Κοντρέρας για την αποβολη...
Εγώ να πω οτι μακαρι να συνεβη αυτο... Αν και δεν το νομιζω...
Κρίμα ρε Πάμπλο γιατί πίστευα ότι με την πίεση που είχαμε τοτε ένα γκολ θα το βαζαμε... ΓΑΜΩΤΟ!!
- sergio ramos
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο Πάμπλο ΔΕΝ πρέπει να τιμωρηθεί. Φυσικά και ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε. Δεν είμαστε κωλοχανείο. Αλλά η πολιτική που εφαρμόζεις πρέπει να είναι ίδια για όλους. Ποιος εγγυάται ότι δε θα στραβώσει το κλίμα στα αποδυτήρια με μια τέτοια κίνηση? Από την στιγμή που σε προηγούμενα περιστατικά δεν υπήρξαν πρόστιμα, να μην υπάρξει ούτε εδώ. Απλώς επειδή το κακό παράγινε ας τους κάνουν αυστηρές συστάσεις και ας τους δώσουν να καταλάβουν ότι στην επόμενη φορά οι κανόνες θα είναι διαφορετικοί.