15. Pablo Andrés Contreras Fica

Socexp

Δημοσίευση από Socexp »

Να φαει ενα καλό πρόστιμο και να πάμε παρακάτω. Τέλος συζήτησης. Είναι θέμα της διοίκησης και μόνο.
Ηρεμήστε. Έχει ματς σε 3 μέρες.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ναι ρε γαμώτο μονο απο αυτον δεν περίμενα και γω τέτοιο πραγμα.....
απο την αρχη του ματς τσιτα τα νευρα...ινδιάνικο τσαι ήπιε ?
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

ρε φιλε Socexp το καλο παιχνιδι του γκαρσια που το ειδες που 4-5 φορες απο δικες του πασες κινδινεψαμε να φαμε γκολ εξετιας του.Και επισις πιστευω οτι ο κοντρερας θα φυγει(πωληση εννοειται)και οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ μου αυτο δεν δειχνει ΕΜΠΕΙΡΙΑ αλλα ΑΠΕΙΡΙΑ!!!και στο κατω κατω ειπαμε καλος και ο κοντρερας καλος και ο γκαρσια καλοσ και ο ζλαταν αλλα πανω απο τον Π.Α.Ο.Κ. δεν πρεπει να βαζουμε κανεναν.για αυτο αμα ειναι να κανουν κακο στην ομαδα ας παρουν μπουλο γιατι τα προηγουμενα χρονια βριζαμε τις ομαδεσ του Π.Ο.Κ. για την συμπεριφορα των παικτων τους και τωρα βλεπουμε τους δικους μας παιχτες να συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο και οι πιο πολλοι αντι να παμε κοντρα σε αυτο λεμε κοντρα στο κατεστημενο αποκτησαμε τσαμπουκα και αλλα τετια χαζα.ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ δεν ειναι αυτο τσαμπουκας ειναι να ματωνεις για την φανελα και να εχεις την ομαδα πανω απο ολα και οχι να δερνεις οπιον βρισκεται μπροστα σου!!!!εγω αυτα πιστευω τωρα απο κει και περα ο καθενας με τη γνωμη του!!!
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

ο κοντρερας φανηκε οτι ηταν νευριασμενος απο την αρχη του παιχνιδιου.. το περιμενα για ναπω την αληθεια οτι κατι κακο θα συμβει.. ισως με τον Μαλεζα διπλα του να ηταν καλυτερα
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

Για τον αν μίλησε με τον Κοντρέρας για την αποβολή του: «Μου είπε ότι δεν το ήθελε. Σίγουρα βρήκε τον ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν είδα την φάση, μου είπε ότι πήγε να εκτελέσει το φάουλ και βρήκε τον αντίπαλο».

Αυτό είπε ο Σάντος οτι του είπε ο Κοντρέρας για την αποβολη...

Εγώ να πω οτι μακαρι να συνεβη αυτο... Αν και δεν το νομιζω...

Κρίμα ρε Πάμπλο γιατί πίστευα ότι με την πίεση που είχαμε τοτε ένα γκολ θα το βαζαμε... ΓΑΜΩΤΟ!!
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

udeze τωρα να μην λεμε λακαμιες ο κοντρερας πηγε απευθειας για το ποδι του μπασταρδου του τζιμπουρ και αυτο φανηκε και απ' το οτι δεν διαμαρτυρηθηκε
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

τον έσωσε ο Κοντρερας τον Σαντος....όλοι μιλάμε γι'αυτόν ενώ έπρεπε να τραβάμε τα μαλιά μας μ΄άυτά που έκανε ο Σάντος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εεεεεε όχι και καλά έκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λέμε τα καλά, αλλά θα λέμε και όταν κρεμάει την ομάδα....

εγώ ένα έχω να πω ρε πάμπλο...

ΠΩΣ???
ΓΙΑΤΙ??????
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

μεγαλη μ.... εκανε σημερα. δεν παιζει και τεταρτη
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

ρε σεις από πότε η κόκκινη έχει γίνει 3 αγωνιστικές... δεν είναι σαν του πάμπλο.... αυτός τιμωρήθηκε από το διαιτητή με κόκκινη... τί είναι αυτά ρε??? μας έχουν τρελάνει...
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Τωρα που το ξαναβλεπω στο βιντεο,σιγουρα δεν το εκανε επιτηδες. Τεσπα...
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Kilkis4Paok έγραψε:Η διοίκηση πρέπει να του βάλει Πρόστιμο!!!!!
+1000...Kανονικα αυτο πρεπει να γινει...μ.... εκανε!!
maik4

Δημοσίευση από maik4 »

δλδ με λιγα λογια τηα πεκσει με τον αρουλι ο κοντερασ?
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ο Πάμπλο ΔΕΝ πρέπει να τιμωρηθεί. Φυσικά και ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε. Δεν είμαστε κωλοχανείο. Αλλά η πολιτική που εφαρμόζεις πρέπει να είναι ίδια για όλους. Ποιος εγγυάται ότι δε θα στραβώσει το κλίμα στα αποδυτήρια με μια τέτοια κίνηση? Από την στιγμή που σε προηγούμενα περιστατικά δεν υπήρξαν πρόστιμα, να μην υπάρξει ούτε εδώ. Απλώς επειδή το κακό παράγινε ας τους κάνουν αυστηρές συστάσεις και ας τους δώσουν να καταλάβουν ότι στην επόμενη φορά οι κανόνες θα είναι διαφορετικοί.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

ναι ίσως δεν πρέπει να τιμωρηθεί τώρα ο κοντρέρας, αφού δεν τιμωρήθηκε ο γκαρσία..

ΑΛΛΑ ε΄δώ και τώρα εσωτερικός κανόνας στην ομάδα με ΠΟΛΥ τσουχτερά πρόστιμα για τέτοιες ενέργειες..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”