15. Pablo Andrés Contreras Fica

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Όταν ηρεμήσει θα καταλάβει ότι έκανε λάθος, δυστυχώς έπεσε στην παγίδα του αλγερινού
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι σε ολο το ματς ηταν στην τσιτα και φενοταν οτι θα την παρει την κοκκινη.....σε ολο το ματς τρελαμένος φωναζε εκανε ερανε...

ηρεμισε ρε παμπλιτο ηρεμισε.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Οχι ρε Κοντρερας δεν μπορω να δω κανενα να βγαινει απο αυτο που εκανες.Πιστευω οτι η διοικηση πρεπει να δωσει προστιμο στον Κοντρερας γιατι εκανε τεραστιο λαθος.Ενα προστιμο γιατι μια ο γκαρσια μια ο κοντρερας,φτανει ρε παιδια.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Μήπως να του κάνουμε τώρα κι αυτού μπλούζα;
johnisleo4paok

Δημοσίευση από johnisleo4paok »

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΛΑΚΑΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΚΑΜΑ(ΤΖΕΜΠΟΥΡ).ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ..

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

nyxteridas έγραψε:Μήπως να του κάνουμε τώρα κι αυτού μπλούζα;

μεγαλη διαφορα το ενα με το αλο φιλε.μην τα συγκρηνεις...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Πρόστιμο. Και θα λείπει την Τετάρτη. Βαρύ πρόστιμο. Η μαγκιά γίνεται στα φανερά. Η πουστιά γίνεται στα πνιχτά. Εσύ έκανες πουστιά στα φανερά. Αει γαμήσου. Με ξενέρωσες.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

σημερα ηταν σα να επαιζε αλλος!δεν ειχει καμια σχεση με τον κοντρερας που ξερουμε αλλα δεν νομιζω να ξαναγινει κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

johnisleo4paok έγραψε:ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΛΑΚΑΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΚΑΜΑ(ΤΖΕΜΠΟΥΡ).ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ..
αν θελει να φυγει οπως λες δεν τον συμφερει καθολου κατι τετοιο γιατι κανενας δεν θελει στην ομαδα του εναν παιχτη που να παιρνει καρτες για μαλακιες
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Απιστευτα αντιεπαγγελματικη η συμπεριφορα του Κοντρερας που ενω ανεβαιναμε χωρις λογο χτυπησε τον αντιπαλο και εκει νομιζω τελειωσε το ματς(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ?ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΙΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!!)..
Άβαταρ μέλους
timonfifikos

Δημοσίευση από timonfifikos »

αν τετοιοι εμπειροι παικτες κανουν τετοιες μαλακιες τοτε τι να λεμε?ειμαστε για τον λουτσο.απορω πως κρατηθηκε ο ζλαταν στη φαση.θα ηταν κ γαμω τα μπουνιδια αλλα για αγωνα κατς κ οχι μπαλας.κατι πρεπει να γινει.το χουν παρακανει οι παικτες μας.στο σημειο που εχει ανεβει η ομαδα κανεις τετοια μλκια ρε παμπλο?ελεος.ησουν ο ηγετης της ομαδας.εχεις πεσει στα ματια μου.
anteoloidiarkeias

Δημοσίευση από anteoloidiarkeias »

paidia kserei kaneis sigoura an xanei to mats me ton ari????sigoura omos?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

το χανει σιγουρα γιατι δεν ειναι σαν τις κιτρινες που μπορεις να διαλεξεις αγωνα και επισης οι καρτες του πρωταθληματος υσχιουν στο κυπελλο
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

εγω τον γκαρσια και τον κοντρερας τους εχω συχαθει πλεον ειδικα τον γκαρσια ολο φαουλ εκανε και πασες με φαλτσακι και ο κοντρερας ενω βλεπει οτι η ομαδα πιεζει για γκολ παει και κανει τετια μαλακια.εεεε αμα ειναι ετσι οι εμποιροι παιχτεσ τι να πω!!!!!
Socexp

Δημοσίευση από Socexp »

Sergio, Τέτοιοι παίχτες και τους σιχάθηκες τι να σ πω... δεν φέρνεις τον συνονόματο σου καλύτερα;
Ο Γκαρσία ήταν καλός σήμερα. Ο Κοντρερας εκανε βλακεία αλλά τους βαθμούς που μας έδωσε αμέσως τους ξέχασες. Να σου θυμίσω το γκολ με τον αρη;
Μάγκες. χαλαρώστε. Τέτοιος παιχταράς θα κάνει και 1 και 2 και 3 κακά ματς. Σημασία έχει ότι σε 25 ματς θα είναι κολώνα.
Παίξαμε άσχημα. Τέλος. Η αεκ έπαιξε καλύτερα και λόγω κακης ψυχολογίας μας. το ματς τελειωσε όμως. ΠΑΟΚ πανθρακικός τώρα. Συνεχίζουμε.
Πάμπλο περιμένουμε φυσικα εξιλέωση σύντομα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”