15. Pablo Andrés Contreras Fica
- nyxteridas
-
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΛΑΚΑΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΚΑΜΑ(ΤΖΕΜΠΟΥΡ).ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
αν θελει να φυγει οπως λες δεν τον συμφερει καθολου κατι τετοιο γιατι κανενας δεν θελει στην ομαδα του εναν παιχτη που να παιρνει καρτες για μαλακιεςjohnisleo4paok έγραψε:ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΛΑΚΑΜΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΛΕΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΚΑΜΑ(ΤΖΕΜΠΟΥΡ).ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Κ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ..
Απιστευτα αντιεπαγγελματικη η συμπεριφορα του Κοντρερας που ενω ανεβαιναμε χωρις λογο χτυπησε τον αντιπαλο και εκει νομιζω τελειωσε το ματς(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΤΟΥ?ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΥΤΙΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!!)..
- timonfifikos
αν τετοιοι εμπειροι παικτες κανουν τετοιες μαλακιες τοτε τι να λεμε?ειμαστε για τον λουτσο.απορω πως κρατηθηκε ο ζλαταν στη φαση.θα ηταν κ γαμω τα μπουνιδια αλλα για αγωνα κατς κ οχι μπαλας.κατι πρεπει να γινει.το χουν παρακανει οι παικτες μας.στο σημειο που εχει ανεβει η ομαδα κανεις τετοια μλκια ρε παμπλο?ελεος.ησουν ο ηγετης της ομαδας.εχεις πεσει στα ματια μου.
-
- sergio ramos
Sergio, Τέτοιοι παίχτες και τους σιχάθηκες τι να σ πω... δεν φέρνεις τον συνονόματο σου καλύτερα;
Ο Γκαρσία ήταν καλός σήμερα. Ο Κοντρερας εκανε βλακεία αλλά τους βαθμούς που μας έδωσε αμέσως τους ξέχασες. Να σου θυμίσω το γκολ με τον αρη;
Μάγκες. χαλαρώστε. Τέτοιος παιχταράς θα κάνει και 1 και 2 και 3 κακά ματς. Σημασία έχει ότι σε 25 ματς θα είναι κολώνα.
Παίξαμε άσχημα. Τέλος. Η αεκ έπαιξε καλύτερα και λόγω κακης ψυχολογίας μας. το ματς τελειωσε όμως. ΠΑΟΚ πανθρακικός τώρα. Συνεχίζουμε.
Πάμπλο περιμένουμε φυσικα εξιλέωση σύντομα.
Ο Γκαρσία ήταν καλός σήμερα. Ο Κοντρερας εκανε βλακεία αλλά τους βαθμούς που μας έδωσε αμέσως τους ξέχασες. Να σου θυμίσω το γκολ με τον αρη;
Μάγκες. χαλαρώστε. Τέτοιος παιχταράς θα κάνει και 1 και 2 και 3 κακά ματς. Σημασία έχει ότι σε 25 ματς θα είναι κολώνα.
Παίξαμε άσχημα. Τέλος. Η αεκ έπαιξε καλύτερα και λόγω κακης ψυχολογίας μας. το ματς τελειωσε όμως. ΠΑΟΚ πανθρακικός τώρα. Συνεχίζουμε.
Πάμπλο περιμένουμε φυσικα εξιλέωση σύντομα.