Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από goran 64 »

Τεστ ήταν για να δω ποιοι μ έχουν ίσως στο ignore mode... :mrgreen:
Για αλλαγή όμως δεν είδα καμιά άποψη για την ανακοίνωση του Πανελλήνιου, ούτε για τα συχαρίκια στην κούλα! 8-)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εσυ θα μου πεις με τι θα ασχολουμαι και με τι οχι? Εχεις δικιο τελικα,αμελεια μου,κατι ξερουν αλλοι...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα κανέναν, είναι πρώτος και δεύτερος σε πολλές σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.

Ο ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί και δεν δημιουργεί φάσεις, είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ έχει 56, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν 50!

Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι τόσο καλός επιθετικά, είναι πρώτος σε γεμίσματα με 40 εύστοχα σε σύνολο 116. Δεύτερος είναι ο Αστέρας με 38/112.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε εύστοχες μεγάλες πάσες με 367 έναντι 390 του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έχει από τους μεγάλους (που κρατάνε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή τους) τα λιγότερα λάθη με 159 (στα 191 ο Ολυμπιακός).

Πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα και στα κλεψίματα ο ΠΑΟΚ με 90!

Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες αποκρούσεις και τις λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση πάλι με τους άλλους μεγάλους.

Όλα αυτά ενώ έχει κερδίσει τα λιγότερα φάουλ σε σχέση με τους άλλους. (39 έναντι 61 του Ολυμπιακού!).

Και φυσικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και πάλι πρώτος στα δοκάρια με 3!
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΠΑΟΚμάνια, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο: " Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018 "! Έχω νέα για το λαό του ΠΑΟΚ (αφορά σούπερ αριστερό φουλ μπακ και σούπερ αμυντικό χαφ που θα πάρουμε σε 3,5 μήνες)...!!!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ξυπνήστε κόσμε ο Πορκυ που ξέραμε επέστρεψε!!!!!!!!!!
Ρίξε τις βόμβες σου λαιμαι.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΟΚμάνια, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο: " Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018 "! Έχω νέα για το λαό του ΠΑΟΚ (αφορά σούπερ αριστερό φουλ μπακ και σούπερ αμυντικό χαφ που θα πάρουμε σε 3,5 μήνες)...!!!
Βλέπεις πολύ μπροστά, τίποτε για το καλοκαίρι του 2018 έχουμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

simba έγραψε:
ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα κανέναν, είναι πρώτος και δεύτερος σε πολλές σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.

Ο ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί και δεν δημιουργεί φάσεις, είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ έχει 56, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν 50!

Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι τόσο καλός επιθετικά, είναι πρώτος σε γεμίσματα με 40 εύστοχα σε σύνολο 116. Δεύτερος είναι ο Αστέρας με 38/112.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε εύστοχες μεγάλες πάσες με 367 έναντι 390 του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ έχει από τους μεγάλους (που κρατάνε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή τους) τα λιγότερα λάθη με 159 (στα 191 ο Ολυμπιακός).

Πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα και στα κλεψίματα ο ΠΑΟΚ με 90!

Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες αποκρούσεις και τις λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση πάλι με τους άλλους μεγάλους.

Όλα αυτά ενώ έχει κερδίσει τα λιγότερα φάουλ σε σχέση με τους άλλους. (39 έναντι 61 του Ολυμπιακού!).

Και φυσικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και πάλι πρώτος στα δοκάρια με 3!
Δεν είναι πρώτος σ αυτήν που μετράει πραγματικά όμως.
Θα προτιμούσα, αν γινόταν, να ήμασταν πάτοι σε όλα τα στατιστικά και να είχαμε 12 βαθμούς.
Δεν λένε και τίποτα εδώ που τα λέμε, μιας και το δείγμα είναι πολύ μικρό
και δεν πιστοποιούν τίποτα παραπάνω απ την ατομική ποιότητα που είναι δεδομένο ότι υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που λέει ότι αν τώρα που δεν παίζουμε μπάλα είμαστε πρώτοι στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες όταν η ομάδα αρχίσει να ρολαρει και μπουν και τα βαριά χαρτιά μέσα,σε συνδυασμό με την καταπονηση των βασικων μας αντιπάλων απο τα παιχνιδια της Ευρώπης τοτε θα τους παρουμε σβαρνα.
Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρητικά και το δίκιο (θέλω να πιστεύω προς το παρόν) το έχεις εσύ,φίλε sick.
Το να είμαστε όμως τόσο αρνητικοί με ολα όντας 2 βαθμούς πίσω από την κορυφή είναι λίγο κάπως (δε θέλω να χαρακτηρίσω).
Λάθη όπως κάθε χρόνο και εκ του αποτελέσματος κρίνοντας έγιναν πολλά,όμως ο τυπος (Σαββιδης)
έκανε κάτι που δεν έχει κάνει κανένας από τους μεγιστάνες των ομάδων της Αθήνας,τα έσπρωξε χοντρά κόντρα σε κάθε λογική φέρνοντας πραγματικούς παιχταράδες στην ομάδα.
Όποτε ας κάνουμε υπομονή και ας στηρίξουμε την προσπάθεια,στο τέλος η διαφορά ποιότητας θα μιλήσει,να το θυμάστε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 19 Σεπ 2017, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Η διαφορά ποιότητας θα μιλήσει σίγουρα, αλλά όχι σίγουρα στη σούμα (που είναι και το ζητούμενο)
αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Πρωτάθλημα το παίρνει η ομάδα, όχι 25 παίχτες.
Κι αυτή τη στιγμή ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα, προσπαθεί να φτιάξει μεσά από, χμμ, ας τις πούμε,
πρωτόγνωρες διαδικασίες και συνθήκες.
Η κούλα, που έχει ομάδα, ή τέλος πάντων, πιο ομάδα, είναι πρώτη (ναι με κάλπικο πέναλτι, μη τον πάμε εκεί
καταλαβαίνεις τι λέω).

Να τονίσω ότι δεν είμαι αρνητικός σε καμία περίπτωση αλλά δεν βλέπω αγωνιστική ομαδική βελτίωση.
Μπορούμε να μιλάμε όλη τη μέρα για την ποιότητα του Ελ Καντούρι και του Αντελίνο και του Ρέϊ και του Μάτος
αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε δέκα λεπτά για την ομάδα.
Το χρονοδιάγραμμα (1,5 μήνα - μια εβδομάδα, από τότε που ειπώθηκε) δεν μου λέει και τίποτα
πρώτον γιατί τα χω χορτάσει με το κουτάλι (3ετες πλάνο, 5ετες πλάνο κτλ) δεύτερον γιατί αυτό που βλέπω
στο χορτάρι δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να είναι σε φουλ μηχανές σε 1,5 μήνα.
Για την ώρα, μου αρκεί ένα 10λεπτο σύνολο, πρέσινγκ στον αντίπαλο.
Για την ώρα, δεν μπορούμε να το κάνουμε.

Δεν θέλω να πάμε καλύτερα γιατί δεν μπορούμε να πάμε χειρότερα.
Θέλω να πάμε καλύτερα γιατί μπορούμε να πάμε καλύτερα και να βρούμε τον τρόπο, ομαδικά, να το κάνουμε.
Ίσως είμαι ανυπόμονος, το δέχομαι, αλλά αρνητικός, δεν είμαι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΟΚμάνια, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο: " Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018 "! Έχω νέα για το λαό του ΠΑΟΚ (αφορά σούπερ αριστερό φουλ μπακ και σούπερ αμυντικό χαφ που θα πάρουμε σε 3,5 μήνες)...!!!
Ερχομαι να προσκηνυσω οπου κι αν βρισκεσαι...:lol::lol::lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Η διαφορά ποιότητας θα μιλήσει σίγουρα, αλλά όχι σίγουρα στη σούμα (που είναι και το ζητούμενο)
αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Πρωτάθλημα το παίρνει η ομάδα, όχι 25 παίχτες.
Κι αυτή τη στιγμή ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα, προσπαθεί να φτιάξει μεσά από, χμμ, ας τις πούμε,
πρωτόγνωρες διαδικασίες και συνθήκες.
Η κούλα, που έχει ομάδα, ή τέλος πάντων, πιο ομάδα, είναι πρώτη (ναι με κάλπικο πέναλτι, μη τον πάμε εκεί
καταλαβαίνεις τι λέω).

Να τονίσω ότι δεν είμαι αρνητικός σε καμία περίπτωση αλλά δεν βλέπω αγωνιστική ομαδική βελτίωση.
Μπορούμε να μιλάμε όλη τη μέρα για την ποιότητα του Ελ Καντούρι και του Αντελίνο και του Ρέϊ και του Μάτος
αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε δέκα λεπτά για την ομάδα.
Το χρονοδιάγραμμα (1,5 μήνα - μια εβδομάδα, από τότε που ειπώθηκε) δεν μου λέει και τίποτα
πρώτον γιατί τα χω χορτάσει με το κουτάλι (3ετες πλάνο, 5ετες πλάνο κτλ) δεύτερον γιατί αυτό που βλέπω
στο χορτάρι δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να είναι σε φουλ μηχανές σε 1,5 μήνα.
Για την ώρα, μου αρκεί ένα 10λεπτο σύνολο, πρέσινγκ στον αντίπαλο.
Για την ώρα, δεν μπορούμε να το κάνουμε.

Δεν θέλω να πάμε καλύτερα γιατί δεν μπορούμε να πάμε χειρότερα.
Θέλω να πάμε καλύτερα γιατί μπορούμε να πάμε καλύτερα και να βρούμε τον τρόπο, ομαδικά, να το κάνουμε.
Ίσως είμαι ανυπόμονος, το δέχομαι, αλλά αρνητικός, δεν είμαι.
Μια χαρα τα λες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Την απάντηση μου σε εσένα την έκλεισα στο φίλε sick,τα παρακάτω προφανώς και δεν αναφέρονταν στο πρόσωπο σου,αυτό έτσι για τα επί προσωπικού.
Ο προπονητής μίλησε συγκεκριμένα για ένα μήνα στο να παίζει η ομάδα αυτό που αυτός θέλει.
Ας του δώσουμε τουλάχιστον αυτόν τον γαμημένο χρόνο,στη τελική τον δικαιούται,προπονητής ενός μήνα είναι με την αποστολή να πάρει το πρωτάθλημα με μια ομάδα που έχει να το κατακτήσει 33 ολόκληρα χρόνια.
Δεν είναι και εύκολη αποστολή εδώ που τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Ναι ρε συ, το κατάλαβα ότι δεν ήταν επί προσωπικού, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω το πως αισθάνομαι.

Η αποστολή του όχι μόνο δεν είναι καθόλου εύκολη, αγγίζει τα όρια του ''τιτάνια''.
Σε ότι με αφορά, τον έχει τον χρόνο, αλλά απ την άλλη αφού δε βλέπω σχεδόν τίποτα να καλυτερεύει τι να πω;
Ότι καλυτερεύει; Μακάρι, ειλικρινά, μακάρι να είναι όλα τα σημάδια μπροστά μου
και να μην τα βλέπω και σε ένα μήνα η ομάδα να γαμεί και να δέρνει, μιας και τότε σχεδόν
αρχίζουν τα ντέρμπι, λίγο μετά το διάλειμμα για τις εθνικές.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

ΠΟΡΚΑΡΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Πρέπει επιτέλους να κάτσουμε να τα κακονίσουμε να φτιάξεις την δική σου στήλη !
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Δώσε πόνο!!! :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”