Για αλλαγή όμως δεν είδα καμιά άποψη για την ανακοίνωση του Πανελλήνιου, ούτε για τα συχαρίκια στην κούλα!

ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα κανέναν, είναι πρώτος και δεύτερος σε πολλές σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.
Ο ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί και δεν δημιουργεί φάσεις, είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ έχει 56, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν 50!
Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι τόσο καλός επιθετικά, είναι πρώτος σε γεμίσματα με 40 εύστοχα σε σύνολο 116. Δεύτερος είναι ο Αστέρας με 38/112.
Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε εύστοχες μεγάλες πάσες με 367 έναντι 390 του Ολυμπιακού.
Ο ΠΑΟΚ έχει από τους μεγάλους (που κρατάνε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή τους) τα λιγότερα λάθη με 159 (στα 191 ο Ολυμπιακός).
Πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα και στα κλεψίματα ο ΠΑΟΚ με 90!
Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες αποκρούσεις και τις λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση πάλι με τους άλλους μεγάλους.
Όλα αυτά ενώ έχει κερδίσει τα λιγότερα φάουλ σε σχέση με τους άλλους. (39 έναντι 61 του Ολυμπιακού!).
Και φυσικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και πάλι πρώτος στα δοκάρια με 3!
Βλέπεις πολύ μπροστά, τίποτε για το καλοκαίρι του 2018 έχουμε;ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΟΚμάνια, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο: " Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018 "! Έχω νέα για το λαό του ΠΑΟΚ (αφορά σούπερ αριστερό φουλ μπακ και σούπερ αμυντικό χαφ που θα πάρουμε σε 3,5 μήνες)...!!!
Δεν είναι πρώτος σ αυτήν που μετράει πραγματικά όμως.simba έγραψε:ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα κανέναν, είναι πρώτος και δεύτερος σε πολλές σημαντικές στατιστικές κατηγορίες.
Ο ΠΑΟΚ που δεν λειτουργεί και δεν δημιουργεί φάσεις, είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα! Ο ΠΑΟΚ έχει 56, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν 50!
Ο ΠΑΟΚ που δεν είναι τόσο καλός επιθετικά, είναι πρώτος σε γεμίσματα με 40 εύστοχα σε σύνολο 116. Δεύτερος είναι ο Αστέρας με 38/112.
Ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος σε εύστοχες μεγάλες πάσες με 367 έναντι 390 του Ολυμπιακού.
Ο ΠΑΟΚ έχει από τους μεγάλους (που κρατάνε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή τους) τα λιγότερα λάθη με 159 (στα 191 ο Ολυμπιακός).
Πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα και στα κλεψίματα ο ΠΑΟΚ με 90!
Ο ΠΑΟΚ έχει τις λιγότερες αποκρούσεις και τις λιγότερες επεμβάσεις σε σχέση πάλι με τους άλλους μεγάλους.
Όλα αυτά ενώ έχει κερδίσει τα λιγότερα φάουλ σε σχέση με τους άλλους. (39 έναντι 61 του Ολυμπιακού!).
Και φυσικά ο Δικέφαλος του Βορρά είναι και πάλι πρώτος στα δοκάρια με 3!
Ερχομαι να προσκηνυσω οπου κι αν βρισκεσαι...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΟΚμάνια, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο: " Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018 "! Έχω νέα για το λαό του ΠΑΟΚ (αφορά σούπερ αριστερό φουλ μπακ και σούπερ αμυντικό χαφ που θα πάρουμε σε 3,5 μήνες)...!!!
Μια χαρα τα λεςSick Bastard έγραψε:Η διαφορά ποιότητας θα μιλήσει σίγουρα, αλλά όχι σίγουρα στη σούμα (που είναι και το ζητούμενο)
αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις.
Πρωτάθλημα το παίρνει η ομάδα, όχι 25 παίχτες.
Κι αυτή τη στιγμή ομάδα ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα, προσπαθεί να φτιάξει μεσά από, χμμ, ας τις πούμε,
πρωτόγνωρες διαδικασίες και συνθήκες.
Η κούλα, που έχει ομάδα, ή τέλος πάντων, πιο ομάδα, είναι πρώτη (ναι με κάλπικο πέναλτι, μη τον πάμε εκεί
καταλαβαίνεις τι λέω).
Να τονίσω ότι δεν είμαι αρνητικός σε καμία περίπτωση αλλά δεν βλέπω αγωνιστική ομαδική βελτίωση.
Μπορούμε να μιλάμε όλη τη μέρα για την ποιότητα του Ελ Καντούρι και του Αντελίνο και του Ρέϊ και του Μάτος
αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε δέκα λεπτά για την ομάδα.
Το χρονοδιάγραμμα (1,5 μήνα - μια εβδομάδα, από τότε που ειπώθηκε) δεν μου λέει και τίποτα
πρώτον γιατί τα χω χορτάσει με το κουτάλι (3ετες πλάνο, 5ετες πλάνο κτλ) δεύτερον γιατί αυτό που βλέπω
στο χορτάρι δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να είναι σε φουλ μηχανές σε 1,5 μήνα.
Για την ώρα, μου αρκεί ένα 10λεπτο σύνολο, πρέσινγκ στον αντίπαλο.
Για την ώρα, δεν μπορούμε να το κάνουμε.
Δεν θέλω να πάμε καλύτερα γιατί δεν μπορούμε να πάμε χειρότερα.
Θέλω να πάμε καλύτερα γιατί μπορούμε να πάμε καλύτερα και να βρούμε τον τρόπο, ομαδικά, να το κάνουμε.
Ίσως είμαι ανυπόμονος, το δέχομαι, αλλά αρνητικός, δεν είμαι.
Δώσε πόνο!!!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΠΑΟΚμάνια, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο: " Μεταγραφές Ιανουαρίου 2018 "! Έχω νέα για το λαό του ΠΑΟΚ (αφορά σούπερ αριστερό φουλ μπακ και σούπερ αμυντικό χαφ που θα πάρουμε σε 3,5 μήνες)...!!!