Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ, 11/09, 19:30, Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
paokpantou

Re: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ, 11/09, 19:30, Novasports1

Δημοσίευση από paokpantou »

ποτε θα καταλαβουν εκει στην παε ΠΑΟΚ πως παιχτες σαν τον κατσε πρεπει να μην ειναι καν στην ομαδα και οχι 18αδα η στην ενδεκαδα??τοτε θα κανουμε ομαδα ρε που θα νικαει μεσα εξω..
διωξανε τον χαρισακο για να παιζει ο κατσε..ημαρτον παναγια λυπησου μας...
δεν λεω αλλα γιατι θα πω χειροτερα..θα νικησουμε ομως. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτα ειναι, βγαζουμε υγεία..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δε πα να παίξουμε και με την Κ20 μας.
Νίκη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ηρθε η ωρα να σηκωθουμε
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Δε περναν οι ωρες ρε γμτ. Τι Δεκεμβρης ,πλακα με κανετε?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

aspromaura ioannina έγραψε:Και εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει καμια χαωδης διαφορα (ποιοτητας και προσφορας) μεταξυ Κατσε και Τσιμιροτ. Γραφω με βαση οσα εχουμε δει μεχρι σημερα και οχι με βαση τις προσδοκιες που εχουμε/ειχαμε για τον καθενα τους.

Αμφοτεροι υστερουν στο δημιουργικο, ειναι εξισου τρεχαντηρια, σουταρουν και πασαρουν πανω κατω στο ιδιο στυλ, φοβουνται να παρουν πρωτοβουλιες και να κουβαλησουν τη μπαλα οταν αυτη καιει.
Φίλε σοβαρά τώρα δεν μπορεί να έχεις δει πάνω από δύο αγώνες τους δυο τους και να γράφεις τέτοια πράγματα. Ούτε ο πατέρας του Κάτσε δεν τα λέει για χαβαλέ στο καφενείο.
Και πέντε ματς παίξαμε όλα κ όλα και ο Τσιμι ήταν μβπ στα δύο, ο μόνος που διασώθηκε στον ναυάγιο της Λειβαδιάς που ήταν ένα κέντρο ολομόναχος κ έτρεχε μέχρι το 92 να πάρει κάθετη από το Μπισεσβαρ. Ναι στο ίδιο ματς που οι μαύροι του Κομποτη κάνανε πλάκα με τον Κάτσε.
Μακάρι να είναι αυτό που λέει ο Ντεσπε, τράβηγμα στο αυτάκι του Τσιμι για να στρώσει αν κάνει μουτράκια.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

nikolasf έγραψε:Πρόκειται να πάμε Ριζούπολη εγώ και κάποιος πιτσιρίκος φίλος μου αρρωστημένο ΠΑΟΚτσάκι.... Αν θέλει κάποιος να συναντηθούμε και να πάμε παρέα... ας μου το πει εδώ και θα βρεθεί τρόπος επικοινωνίας!
:opaokara: :opaokara:
Θα παω κι εγω με τον γιο μου να τον βαφτισω...
Πως θα επικοινωνησουμε?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ή αυτο που ειπαν τα παιδια με την απουσια απτη μινι προετοιμασια λογω εθνικης..

Αλλά προφανως, κανεις δν πρέπει να αισθανεται δεδομένος, κ αν εγινε γι'αυτο π λεει ο ντεσπε, σωστο.
πειθαρχία..
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Tolaros έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Και εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει καμια χαωδης διαφορα (ποιοτητας και προσφορας) μεταξυ Κατσε και Τσιμιροτ. Γραφω με βαση οσα εχουμε δει μεχρι σημερα και οχι με βαση τις προσδοκιες που εχουμε/ειχαμε για τον καθενα τους.

Αμφοτεροι υστερουν στο δημιουργικο, ειναι εξισου τρεχαντηρια, σουταρουν και πασαρουν πανω κατω στο ιδιο στυλ, φοβουνται να παρουν πρωτοβουλιες και να κουβαλησουν τη μπαλα οταν αυτη καιει.
Φίλε σοβαρά τώρα δεν μπορεί να έχεις δει πάνω από δύο αγώνες τους δυο τους και να γράφεις τέτοια πράγματα. Ούτε ο πατέρας του Κάτσε δεν τα λέει για χαβαλέ στο καφενείο.
Και πέντε ματς παίξαμε όλα κ όλα και ο Τσιμι ήταν μβπ στα δύο, ο μόνος που διασώθηκε στον ναυάγιο της Λειβαδιάς που ήταν ένα κέντρο ολομόναχος κ έτρεχε μέχρι το 92 να πάρει κάθετη από το Μπισεσβαρ. Ναι στο ίδιο ματς που οι μαύροι του Κομποτη κάνανε πλάκα με τον Κάτσε.
Μακάρι να είναι αυτό που λέει ο Ντεσπε, τράβηγμα στο αυτάκι του Τσιμι για να στρώσει αν κάνει μουτράκια.
Ασε τα 5 ματς ρε φιλε. Εγω τον κρινω απο τη συνολικη παρουσια του στον ΠΑΟΚ. Προσωπικα περιμενω ΠΟΛΥ περισσοτερα πραγματα απο τον Τσιμιροτ γιατι εχει μεγαλο ταλεντο. Δεν το εχει δειξει μεχρι τωρα σε επαρκη βαθμο. Με το ζορι να κανουμε το ασπρο μαυρο; Θα πρεπει να κρινουμε τους παιχτες με βαση οσα εχουν δειξει οχι με βαση οσα νομιζουμε ή θελουμε ή περιμενουμε να δειξουν! Στην τελικη δεν ισχυριστηκα οτι ο Κατσε ειναι καλυτερος. Και οπως εγραψα και παραπανω μη φτασουμε σε σημειο να τα βαζουμε με τον προπονητη επειδη δεν συμπεριελαβε τους Τσιμιροτ, Σακχοφ(αν και οπως εγραψαν και αλλα παιδια αυτο πιθανοτατα εχει να κανει με τις προπονησεις) στην αποστολη οταν ολοκληρο το καλοκαιρι καναμε σαν τρελοι για την ενισχυση στο 6 και το 8.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

val4 έγραψε:
nikolasf έγραψε:Πρόκειται να πάμε Ριζούπολη εγώ και κάποιος πιτσιρίκος φίλος μου αρρωστημένο ΠΑΟΚτσάκι.... Αν θέλει κάποιος να συναντηθούμε και να πάμε παρέα... ας μου το πει εδώ και θα βρεθεί τρόπος επικοινωνίας!
:opaokara: :opaokara:
Θα παω κι εγω με τον γιο μου να τον βαφτισω...
Πως θα επικοινωνησουμε?
Σου απάντησα στο mail αλλά δεν βλέπω άλλους να επικοινωνούν!
:? :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσον αφορά στην αποστολή:
ΤΕΡΜ: Rey και Πασχαλάκης

ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ: Matos - Leovac και Κων/νιδης
Εκτός είναι πάλι οι Κων/νιδης - Λεβέκ. Τουλάχιστον πήρε Δεληγιαννίδη (εκτός αν αυτός θα είναι ο 19ος).

ΣΤΟΠΕΡ: Varela, Crespo και Μαλεζάς.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινε εκτός ο Zambrano. . Θα πάμε όπως φαίνεται με Crespo - Varela.

ΧΑΦ: Canas, Kace, Mauricio, El Kaddouri, Πέλκας και Biseswar (6 άτομα που είναι πάρα πολλά)
Στα χαφ εγώ θα ξεκίναγα με Canas - Mauricio - El Kaddouri. Αυτά που διαβάζω ότι υπάρχει πιθανότητα το 6ρι μας να είναι ο Kace και το 8ρι μας ο Πέλκας, μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορώ να το εκλάβω. Αν ο Λουτσέσκου θέλει τον ΠΑΟΚ να πετάξει κι άλλους βαθμούς ας τους ξεκινήσει.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Campos, Λημνιός, Mak, Prijovic και Κουλούρης
Campos, Mak και Prijovic, ασυζητητί.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paokpantou έγραψε:ποτε θα καταλαβουν εκει στην παε ΠΑΟΚ πως παιχτες σαν τον κατσε πρεπει να μην ειναι καν στην ομαδα και οχι 18αδα η στην ενδεκαδα??τοτε θα κανουμε ομαδα ρε που θα νικαει μεσα εξω..
διωξανε τον χαρισακο για να παιζει ο κατσε..ημαρτον παναγια λυπησου μας...
δεν λεω αλλα γιατι θα πω χειροτερα..θα νικησουμε ομως. :opaokara:
Το χαρισακο ε? Κι οι μπαρμαν ετσι τον ελεγαν
xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

Περάσαμε σήμερα και πήραμε τα εισιτήρια να μην τρέχουμε αύριο...διπλο με καλή μπαλίτσα να ξεμπουκωσουμε.
Υ.Γ Η 9 θα είναι πιο οικογενειακή από ότι μας είπε ο άνθρωπος του απόλλωνα εκεί

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ρε παιδια φτάνει με τον Χαριση.τα εχουμε πει 100 φορες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυριο καμια δικαιολογια. Στραβοπατησε ο γκει, τα φερνουμε στα ισα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

aspromaura ioannina έγραψε:Ασε τα 5 ματς ρε φιλε. Εγω τον κρινω απο τη συνολικη παρουσια του στον ΠΑΟΚ.
Και από τη συνολική παρουσία τους στον ΠΑΟΚ εσύ θεωρείς
aspromaura ioannina έγραψε:Και εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει καμια χαωδης διαφορα (ποιοτητας και προσφορας) μεταξυ Κατσε και Τσιμιροτ.
ΟΚ. Πάσο.

Συμφωνώ με το συνονοματο, ελπίζω μη δούμε Κάτσε Πελκα σε 6-8 αύριο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”