διωξανε τον χαρισακο για να παιζει ο κατσε..ημαρτον παναγια λυπησου μας...
δεν λεω αλλα γιατι θα πω χειροτερα..θα νικησουμε ομως.
Φίλε σοβαρά τώρα δεν μπορεί να έχεις δει πάνω από δύο αγώνες τους δυο τους και να γράφεις τέτοια πράγματα. Ούτε ο πατέρας του Κάτσε δεν τα λέει για χαβαλέ στο καφενείο.aspromaura ioannina έγραψε:Και εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει καμια χαωδης διαφορα (ποιοτητας και προσφορας) μεταξυ Κατσε και Τσιμιροτ. Γραφω με βαση οσα εχουμε δει μεχρι σημερα και οχι με βαση τις προσδοκιες που εχουμε/ειχαμε για τον καθενα τους.
Αμφοτεροι υστερουν στο δημιουργικο, ειναι εξισου τρεχαντηρια, σουταρουν και πασαρουν πανω κατω στο ιδιο στυλ, φοβουνται να παρουν πρωτοβουλιες και να κουβαλησουν τη μπαλα οταν αυτη καιει.
Θα παω κι εγω με τον γιο μου να τον βαφτισω...nikolasf έγραψε:Πρόκειται να πάμε Ριζούπολη εγώ και κάποιος πιτσιρίκος φίλος μου αρρωστημένο ΠΑΟΚτσάκι.... Αν θέλει κάποιος να συναντηθούμε και να πάμε παρέα... ας μου το πει εδώ και θα βρεθεί τρόπος επικοινωνίας!
![]()
Ασε τα 5 ματς ρε φιλε. Εγω τον κρινω απο τη συνολικη παρουσια του στον ΠΑΟΚ. Προσωπικα περιμενω ΠΟΛΥ περισσοτερα πραγματα απο τον Τσιμιροτ γιατι εχει μεγαλο ταλεντο. Δεν το εχει δειξει μεχρι τωρα σε επαρκη βαθμο. Με το ζορι να κανουμε το ασπρο μαυρο; Θα πρεπει να κρινουμε τους παιχτες με βαση οσα εχουν δειξει οχι με βαση οσα νομιζουμε ή θελουμε ή περιμενουμε να δειξουν! Στην τελικη δεν ισχυριστηκα οτι ο Κατσε ειναι καλυτερος. Και οπως εγραψα και παραπανω μη φτασουμε σε σημειο να τα βαζουμε με τον προπονητη επειδη δεν συμπεριελαβε τους Τσιμιροτ, Σακχοφ(αν και οπως εγραψαν και αλλα παιδια αυτο πιθανοτατα εχει να κανει με τις προπονησεις) στην αποστολη οταν ολοκληρο το καλοκαιρι καναμε σαν τρελοι για την ενισχυση στο 6 και το 8.Tolaros έγραψε:Φίλε σοβαρά τώρα δεν μπορεί να έχεις δει πάνω από δύο αγώνες τους δυο τους και να γράφεις τέτοια πράγματα. Ούτε ο πατέρας του Κάτσε δεν τα λέει για χαβαλέ στο καφενείο.aspromaura ioannina έγραψε:Και εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει καμια χαωδης διαφορα (ποιοτητας και προσφορας) μεταξυ Κατσε και Τσιμιροτ. Γραφω με βαση οσα εχουμε δει μεχρι σημερα και οχι με βαση τις προσδοκιες που εχουμε/ειχαμε για τον καθενα τους.
Αμφοτεροι υστερουν στο δημιουργικο, ειναι εξισου τρεχαντηρια, σουταρουν και πασαρουν πανω κατω στο ιδιο στυλ, φοβουνται να παρουν πρωτοβουλιες και να κουβαλησουν τη μπαλα οταν αυτη καιει.
Και πέντε ματς παίξαμε όλα κ όλα και ο Τσιμι ήταν μβπ στα δύο, ο μόνος που διασώθηκε στον ναυάγιο της Λειβαδιάς που ήταν ένα κέντρο ολομόναχος κ έτρεχε μέχρι το 92 να πάρει κάθετη από το Μπισεσβαρ. Ναι στο ίδιο ματς που οι μαύροι του Κομποτη κάνανε πλάκα με τον Κάτσε.
Μακάρι να είναι αυτό που λέει ο Ντεσπε, τράβηγμα στο αυτάκι του Τσιμι για να στρώσει αν κάνει μουτράκια.
Σου απάντησα στο mail αλλά δεν βλέπω άλλους να επικοινωνούν!val4 έγραψε:Θα παω κι εγω με τον γιο μου να τον βαφτισω...nikolasf έγραψε:Πρόκειται να πάμε Ριζούπολη εγώ και κάποιος πιτσιρίκος φίλος μου αρρωστημένο ΠΑΟΚτσάκι.... Αν θέλει κάποιος να συναντηθούμε και να πάμε παρέα... ας μου το πει εδώ και θα βρεθεί τρόπος επικοινωνίας!
![]()
Πως θα επικοινωνησουμε?
Το χαρισακο ε? Κι οι μπαρμαν ετσι τον ελεγανpaokpantou έγραψε:ποτε θα καταλαβουν εκει στην παε ΠΑΟΚ πως παιχτες σαν τον κατσε πρεπει να μην ειναι καν στην ομαδα και οχι 18αδα η στην ενδεκαδα??τοτε θα κανουμε ομαδα ρε που θα νικαει μεσα εξω..
διωξανε τον χαρισακο για να παιζει ο κατσε..ημαρτον παναγια λυπησου μας...
δεν λεω αλλα γιατι θα πω χειροτερα..θα νικησουμε ομως.
Και από τη συνολική παρουσία τους στον ΠΑΟΚ εσύ θεωρείςaspromaura ioannina έγραψε:Ασε τα 5 ματς ρε φιλε. Εγω τον κρινω απο τη συνολικη παρουσια του στον ΠΑΟΚ.
ΟΚ. Πάσο.aspromaura ioannina έγραψε:Και εδω που τα λεμε, δεν υπαρχει καμια χαωδης διαφορα (ποιοτητας και προσφορας) μεταξυ Κατσε και Τσιμιροτ.