Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

Guitarman έγραψε:Για μένα ο Ιβάν έκανε διπλό επικοινωνιακό φάουλ σήμερα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα από όλα τα χαβουζο-μέσα.

1) Ηρακλής. Είναι δυνατόν να δίνεις αφορμές να μας κατηγορούν πως έχουμε ομάδες-παραρτήματα? Εδώ στα λένε χωρίς να έχουν στοιχεία, τους δίνεις και πάτημα? Δηλαδή τι στο διάολο νόημα έχει να βγεις και να πεις αυτό που είπες? Αν ήθελες να βοηθήσεις, θα τους έπιανες και θα τους ρωτούσες κατ'ιδίαν. Τι περιμένεις να κάνει ο ερασιτέχνης? Να σου πει "Ελάτε κύριε ιδιοκτήτη του εχθρού μου και πάρτε με"? Και περιμένεις να το κάνει και δημόσια? Και αν πω ότι δεν το έκανες γιατί ειλικρινά ήθελες να τους αγοράσεις, τότε ποιο είναι αυτό το κίνητρο που σε έσπρωξε να βγάλεις την ομάδα κάρτα ότι ψάχνει παραρτήματα? Σε μία τελική, αν το έκανες από αγνή αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πάρε την Derby County που είναι και στα χρώματά μας και κάνε τον χοντρό να σε βλέπει στους εφιάλτες του ανά την υφήλιο. Στο έγραψα και νωρίτερα σήμερα. Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα θα σε τρώνε οι κότες.

2) Σαϊραδάρης. Διαβάζω στο σδνα: "Το καλοκαίρι του 2016, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ορίστηκε εκπρόσωπος της Super League στους τρεις αρχιδιαιτητές της ΚΕΔ, με βάση το ισπανικό μοντέλο που προωθήθηκε. Είχε προκριθεί στην άτυπη συνάντηση που είχαν οι «12» μικροί πλην των μεγάλων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ). Ήταν αυτός που τον περσινό Οκτώβριο, διαφώνησε δημόσια για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης δεν τοποθετήθηκε τελικά στην ΚΕΔ της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κύπριος επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα του Σαραϊδάρη στην ΚΕΔ, μετά και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο δεύτερος για τους Γκρούτση και Βασσάρα."

Το βλέπω το άρθρο στον gay-ρο: "Ο Σαραϊδάρης το τελευταίο διάστημα υποστήριζε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και τώρα ο Ιβάν τον έβαλε στο payroll." Καλομελέτα και έρχεται! Και το ερώτημα μου είναι, τι στο δαίμονα τον θέλουμε τον κύριο αυτόν? Δεν είχαμε ήδη έναν άλλον διαιτητή (δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομά του) στα γραφεία? Χτίζουμε το μοντέλο Λουτσέσκου-Καζναφέρης και στον ΠΑΟΚ? Ή (ελπίζω όχι) ο κ. Σαραϊδάρης είναι ο αντικαταστάτης Μίχελ (όπως κάποιοι συμφορουμίτες αναρωτήθηκαν)? Ο Σαραϊδάρης μπορεί να είναι εξαίρετος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά η κίνηση του Ιβάν μου φαίνεται φάουλ.

Μακάρι να είμαι τελείως φάουλ, αλλά ρε συ Ιβάν οι σημερινές σου κινήσεις εμένα μου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

ΥΓ. Μη μου πείτε ότι μηδενίζω. Όποιος δεν έτυχε να διαβάσει τη γνώμη μου παλαιότερα, είμαι φουλ Ιβανικός
Παραρτημα μια ομαδα που διαλυθηκε;;;
Χεστηκαμε το τι θα γραφει ο γαυρος.αν καθησει ο ιβαν και ασχολειται με ολα αυτα δεν επρεπε καν να παρει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ο ανθρωπος, με σκοπο να υπερθεματισει την επιλογη Ιβαν να στηριξει ομαδες της πολης, μιλαει για τον γαυρο και τα φιλαρακια του, μιλαει για στατ της ντροπης, μιλαει για γαβρο που ανοιξε τα ποδια για να σωσει τον Κομποτη, κι εσυ ολο αυτο το ερμηνευσες "γραφεις με κεφαλαια τον ολυμπιακο στο τοπικ του Ιβαν".
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kalampakas έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλες οι ομάδες της πόλης είναι εχθρικές προς τον ΠΑΟΚ.
ας ειναι εχθρικες δεν ειναι κακο , το θεμα ειναι τι κανουν με τον γαυρο , πχ η καλαμαρια είχε ξεβρακώσει τον γαύρο όταν τον νίκησε με 1-0 και μετά πήραν το πρωτάθλημα στα χαρτιά απο την αεκ, τότε με τον βάλνερ λέω...τετοιες ομαδες θελει το πρωταθλημα οχι κομποτιακους ...
Αδερφέ kalampakas, επειδή είδα ότι παρεξήγησες το προηγούμενο post μου και μάλιστα έδειξες να νευριάζεις και να θίγεσαι με όλα όσα έγραψα, θαρρώ ότι χρειάζεται να εξηγηθώ και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω άμεσα παρακάτω:

Το point μου είναι βασικά και σε βαθμό απορίας ότι παρέθεσες αποτελέσματα του πουστόγαυρου για να μας πείσεις για τι ακριβώς ρε αδερφέ? Ότι χρειάζονται ομάδες σαν τον Ηρακλή κι όχι σαν τον κομποτιακό, γιατί ίσως (και στην τύχη) ο Ηρακλής να κόψει βαθμούς απ τον πουστόγαυρο, ώστε να πάρουμε εμείς το Πρωτάθλημα, έτσι δεν είναι?
Πρώτα πρώτα δεν είναι έτσι, όπως το εξήγησε παραπάνω ο Guitarman, με πολύ καθαρά νούμερα, αν δεν το είδες...
Guitarman έγραψε:Μιας και αναφέρθηκε η Λιβαδειά...

Προϊστορία με Λιβαδειά εκτός: 7Ν - 6Ι - 6Η

Προϊστορία με Ηρακλή εκτός: 12Ν - 30Ι - 14Η

Με τη Λιβαδειά έχεις 37% πιθανότητα να φύγεις με νίκη ενώ με Ηρακλή 21% (σχεδόν διπλάσια!)

Αν δεν δέχεσαι αυτήν την ερμηνεία των αριθμών, όπου προτιμότερος είναι ο κομποτιακός για μας, υπάρχει κι άλλη:

Ισχυρίζεσαι ότι το Πρωτάθλημα παίζεται στους υπόλοιπους αγώνες πλην των ντέρμπι, αλλά εστιάζεις μόνο στον πουστόγαυρο και μάλιστα το βρίσκεις τόσο σωστό ώστε να επιμένεις, παραθέτοντας μας και τα αποτελέσματα του δηλαδή? Τα αντίστοιχα δικά μας αποτελέσματα με τις ίδιες ομάδες στις ίδιες χρονιές δεν παίζουν φίλε μου κανέναν ρόλο και δεν θα ταν σωστό να τα παραθέσεις κι αυτά, όπως και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος?

Δηλαδή αν κι εμείς κάνουμε τις ίδιες νίκες-ισοπαλίες-ήττες με τον πουστόγαυρο, είτε ο αντίπαλος μας λέγεται Ηρακλής, είτε κομποτιακός, είτε οτιδήποτε, πού θα κριθεί το Πρωτάθλημα, αν όχι στα παιχνίδια μας μ αυτόν?

Ελπίζω να καταλαβαίνεις πλέον ότι η συγκεκριμένη σύγκριση που έκανες ήταν, τόσο πλημμελής όσο και αχρείαστη, μιας και παίζει εξ ίσου σημαντικό ρόλο και το τι κάνουμε εμείς μ αυτούς κι όχι μόνο αυτοί με τον πουστόγαυρο!!!!
Πόσο μάλλον που επιμένεις να κάνεις αυτήν την συζήτηση μέσα σε τελείως λάθος topic, αυτό του Ιβάν Σαββίδη...

Γι αυτό ακριβώς λοιπόν, προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε εμείς, όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε μάλιστα απέναντι μας, μιας και μου είναι οπαδικά εντελώς αδιάφορο ό,τι κι αν κάνει ο πουστόγαυρος με τους ίδιους...

Εύχομαι επίσης να συνεχίσεις να ποστάρεις στο PAOKmania κι όχι να τα παρατήσεις έτσι, με την πρώτη παρεξήγηση!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:Ο ανθρωπος, με σκοπο να υπερθεματισει την επιλογη Ιβαν να στηριξει ομαδες της πολης, μιλαει για τον γαυρο και τα φιλαρακια του, μιλαει για στατ της ντροπης, μιλαει για γαβρο που ανοιξε τα ποδια για να σωσει τον Κομποτη, κι εσυ ολο αυτο το ερμηνευσες "γραφεις με κεφαλαια τον ολυμπιακο στο τοπικ του Ιβαν".
Όχι ρε συ sic-4...ΕΣΥ το ερμήνευσες έτσι, εγώ έγραψα κι άλλα, πιο ουσιώδη... 8-)
Να τα ξαναβάλω, μιας και είναι λιγοστά και απλά και δεν θα κουράσουν...

goran 64 έγραψε:Εμένα πάλι, ότι θα ασχολούνταν άτομο με κάποια αποτελέσματα του πουστόγαυρου στο topic του Ιβάν, ανεβάζοντας τα μάλιστα αυτούσια & με την βρομολιμανίστικη του ονομασία και με κεφαλαία γράμματα, απλά με ξεπερνάει!!!! :evil:
Sic-4, θαρρώ έχεις κάποιο θέμα με την ερμηνεία αρκετών posts (και δικών μου), μα θα στα εξηγώ όταν χρειάζεται...
Αν δεν γίνομαι ουσιωδώς κατανοητός και τώρα, προηγείται σεντόνι με μπόλικη επεξήγηση, ελπίζω να καταλάβεις...
Ούτε διάθεση να βλέπω αλλόθρησκους εδώ μέσα έχω, ούτε να σταματάνε να ποστάρουν από παρεξήγηση κάποιοι...
Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, που ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό, τουλάχιστον στους περισσότερους εδώ μέσα!!!!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

sourmenetes έγραψε:
Guitarman έγραψε:Για μένα ο Ιβάν έκανε διπλό επικοινωνιακό φάουλ σήμερα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα από όλα τα χαβουζο-μέσα.

1) Ηρακλής. Είναι δυνατόν να δίνεις αφορμές να μας κατηγορούν πως έχουμε ομάδες-παραρτήματα? Εδώ στα λένε χωρίς να έχουν στοιχεία, τους δίνεις και πάτημα? Δηλαδή τι στο διάολο νόημα έχει να βγεις και να πεις αυτό που είπες? Αν ήθελες να βοηθήσεις, θα τους έπιανες και θα τους ρωτούσες κατ'ιδίαν. Τι περιμένεις να κάνει ο ερασιτέχνης? Να σου πει "Ελάτε κύριε ιδιοκτήτη του εχθρού μου και πάρτε με"? Και περιμένεις να το κάνει και δημόσια? Και αν πω ότι δεν το έκανες γιατί ειλικρινά ήθελες να τους αγοράσεις, τότε ποιο είναι αυτό το κίνητρο που σε έσπρωξε να βγάλεις την ομάδα κάρτα ότι ψάχνει παραρτήματα? Σε μία τελική, αν το έκανες από αγνή αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πάρε την Derby County που είναι και στα χρώματά μας και κάνε τον χοντρό να σε βλέπει στους εφιάλτες του ανά την υφήλιο. Στο έγραψα και νωρίτερα σήμερα. Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα θα σε τρώνε οι κότες.

2) Σαϊραδάρης. Διαβάζω στο σδνα: "Το καλοκαίρι του 2016, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ορίστηκε εκπρόσωπος της Super League στους τρεις αρχιδιαιτητές της ΚΕΔ, με βάση το ισπανικό μοντέλο που προωθήθηκε. Είχε προκριθεί στην άτυπη συνάντηση που είχαν οι «12» μικροί πλην των μεγάλων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ). Ήταν αυτός που τον περσινό Οκτώβριο, διαφώνησε δημόσια για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης δεν τοποθετήθηκε τελικά στην ΚΕΔ της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κύπριος επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα του Σαραϊδάρη στην ΚΕΔ, μετά και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο δεύτερος για τους Γκρούτση και Βασσάρα."

Το βλέπω το άρθρο στον gay-ρο: "Ο Σαραϊδάρης το τελευταίο διάστημα υποστήριζε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και τώρα ο Ιβάν τον έβαλε στο payroll." Καλομελέτα και έρχεται! Και το ερώτημα μου είναι, τι στο δαίμονα τον θέλουμε τον κύριο αυτόν? Δεν είχαμε ήδη έναν άλλον διαιτητή (δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομά του) στα γραφεία? Χτίζουμε το μοντέλο Λουτσέσκου-Καζναφέρης και στον ΠΑΟΚ? Ή (ελπίζω όχι) ο κ. Σαραϊδάρης είναι ο αντικαταστάτης Μίχελ (όπως κάποιοι συμφορουμίτες αναρωτήθηκαν)? Ο Σαραϊδάρης μπορεί να είναι εξαίρετος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά η κίνηση του Ιβάν μου φαίνεται φάουλ.

Μακάρι να είμαι τελείως φάουλ, αλλά ρε συ Ιβάν οι σημερινές σου κινήσεις εμένα μου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

ΥΓ. Μη μου πείτε ότι μηδενίζω. Όποιος δεν έτυχε να διαβάσει τη γνώμη μου παλαιότερα, είμαι φουλ Ιβανικός
Παραρτημα μια ομαδα που διαλυθηκε;;;
Χεστηκαμε το τι θα γραφει ο γαυρος.αν καθησει ο ιβαν και ασχολειται με ολα αυτα δεν επρεπε καν να παρει τον ΠΑΟΚ.
Εσύ από όλο το ποστ αυτό κατάλαβες?
Δηλαδή αν όντως έχωνε χρήμα ο Ιβάν θα διαλυόταν η γριά?
Επίσης, εσύ κατάλαβες από το ποστ μου ότι με νοιάζει τι θα γράψει ο γαύρος?

Εγινέεε
Άβαταρ μέλους
Guitarman

kalampakas έγραψε:
Guitarman έγραψε:Μιας και αναφέρθηκε η Λιβαδειά...

Προϊστορία με Λιβαδειά εκτός: 7Ν - 6Ι - 6Η

Προϊστορία με Ηρακλή εκτός: 12Ν - 30Ι - 14Η

Με τη Λιβαδειά έχεις 37% πιθανότητα να φύγεις με νίκη ενώ με Ηρακλή 21% (σχεδόν διπλάσια!)

Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Είτε ο άλλος είναι λικι είτε γριά... Με τη μόνη ομάδα που έχουμε παραδοσιακά εύκολη νίκη είναι η Καλαμαριά. Αυτοί ας ανέβουν. Και ως (λιγάκι) Πόντιος και εγώ θα χαρώ να τους έχω στην Α.
το θεμα δεν ειναι τι κανουν με εμας , μαγκια τους αμα μπορουν να νικησουν , το θεμα ειναι τι κανει ο γαυρος με τα φιλαρακια του...

ας δουμε τα στατ της ντροπης

...
Φίλε τα είπατε ήδη με Γκόραν. Συμφωνώ με το πνεύμα του Γκόραν (αν και γίνεται λιγάκι οξύς :mrgreen: )

Να το κάνω και λίγο γλαφυρό: Αν εγώ πάρω ΟΛΑ τα ματς θα πάρω πρωτάθλημα. Ας πάρει ο γάβρος όλα τα χωριά πιο εύκολα από μένα. Δε με νοιάζει. Μπορώ να πάρω ΟΛΑ τα ματς? Αν ναι θα είμαι 6 βαθμούς τουλάχιστον παραπάνω από αυτούς.

Και φέτος δεν θα περνάει ο γαυρος αέρα πατέρα σε κάθε κουτσοχώρι. Το παιχνίδι θα παιχτεί πιο δίκαια πιστεύω. Αν δεν το πίστευε και ο Ιβάν δεν θα έκανε τις μεταγραφάρες που έκανε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

goran 64 έγραψε:
sic-4 έγραψε:Ο ανθρωπος, με σκοπο να υπερθεματισει την επιλογη Ιβαν να στηριξει ομαδες της πολης, μιλαει για τον γαυρο και τα φιλαρακια του, μιλαει για στατ της ντροπης, μιλαει για γαβρο που ανοιξε τα ποδια για να σωσει τον Κομποτη, κι εσυ ολο αυτο το ερμηνευσες "γραφεις με κεφαλαια τον ολυμπιακο στο τοπικ του Ιβαν".
Όχι ρε συ sic-4...ΕΣΥ το ερμήνευσες έτσι, εγώ έγραψα κι άλλα, πιο ουσιώδη... 8-)
Να τα ξαναβάλω, μιας και είναι λιγοστά και απλά και δεν θα κουράσουν...

goran 64 έγραψε:Εμένα πάλι, ότι θα ασχολούνταν άτομο με κάποια αποτελέσματα του πουστόγαυρου στο topic του Ιβάν, ανεβάζοντας τα μάλιστα αυτούσια & με την βρομολιμανίστικη του ονομασία και με κεφαλαία γράμματα, απλά με ξεπερνάει!!!! :evil:
Sic-4, θαρρώ έχεις κάποιο θέμα με την ερμηνεία αρκετών posts (και δικών μου), μα θα στα εξηγώ όταν χρειάζεται...
Αν δεν γίνομαι ουσιωδώς κατανοητός και τώρα, προηγείται σεντόνι με μπόλικη επεξήγηση, ελπίζω να καταλάβεις...
Ούτε διάθεση να βλέπω αλλόθρησκους εδώ μέσα έχω, ούτε να σταματάνε να ποστάρουν από παρεξήγηση κάποιοι...
Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, που ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό, τουλάχιστον στους περισσότερους εδώ μέσα!!!!

Εγινε Goran.
Ολοι καταλαβαν κι εγω ειμαι που παρερμηνευσα παλι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Κιθαριστα,
το να παρεις ΟΛΑ τα ματς, δεν ειναι υγιες, δεν ειναι νορμαλ, δεν συμβαινει πουθενα.
Μονο ο σκατογαυρος θα μπορουσε ισως να το κανει με τους γνωστους τροπους.

Αρα, με πιο ρεαλιστικα δεδομενα (απο το να παρεις ΟΛΑ τα ματς), με συμφερει αν ο gay εχει αντιπαλο μια ομαδα που θα του παρει και 3-4 νικες σε δεκα ματς, αντι μιας ομαδας που θα ανοιγει τα ποδια απεναντι του παντα.

ΥΓ: Εμενα ουτως η αλλως θα με δυσκολεψουν και οι δυο. Ο ενας γιατι ειναι κομπλεξικος και ο αλλος γιατι ειναι παραρτημα. Αρα τι μενει; Τι θα κανουν με τον ανταγωνιστη μου. Ο ενας θα του κατσει στανταρ ενω ο αλλος, εστω και τυχαια αν θελεις, μπορει να του κοψει βαθμους.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Ιβάν ας φροντίσει να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον ΠΑΟΚ, γιατί ακόμα έχουμε πάρα πολύ δρόμο.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχολούμαστε με τους συμπολίτες.
Άλλωστε όταν εγώ κινδυνευα, δεν είδα κανέναν τους να ασχολείται, ίσα ίσα.

Υ.Γ. Το "η πόλη του θεού " και "φιλοξενουμενοι " κτλ κτλ δεν ξεκίνησαν από μας. Για να μην μιλήσω για κάτι σντεθνικα που ακούμε από παιδιά
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Το Καυτατζογλειο ανήκει στις γριές ή είναι του κράτους; Πάνε Ιβάν ισοπέδωσε το και κάνε μια ανάπτυξη εκεί στις Σαράντα Εκκλησιές να ομορφύνει ο τόπος :-)
Άβαταρ μέλους
Guitarman

sic-4 έγραψε:Κιθαριστα,
το να παρεις ΟΛΑ τα ματς, δεν ειναι υγιες, δεν ειναι νορμαλ, δεν συμβαινει πουθενα.
Μονο ο σκατογαυρος θα μπορουσε ισως να το κανει με τους γνωστους τροπους.

Αρα, με πιο ρεαλιστικα δεδομενα (απο το να παρεις ΟΛΑ τα ματς), με συμφερει αν ο gay εχει αντιπαλο μια ομαδα που θα του παρει και 3-4 νικες σε δεκα ματς, αντι μιας ομαδας που θα ανοιγει τα ποδια απεναντι του παντα.

ΥΓ: Εμενα ουτως η αλλως θα με δυσκολεψουν και οι δυο. Ο ενας γιατι ειναι κομπλεξικος και ο αλλος γιατι ειναι παραρτημα. Αρα τι μενει; Τι θα κανουν με τον ανταγωνιστη μου. Ο ενας θα του κατσει στανταρ ενω ο αλλος, εστω και τυχαια αν θελεις, μπορει να του κοψει βαθμους.
Σικ, προφανώς δεν κυριολεκτώ. Προκειμένου να κάνω σαφές αυτό που θέλω να πω, περιγράφω μία ακραία κατάσταση. Για αυτό και έγραψα:
Guitarman έγραψε:Να το κάνω και λίγο γλαφυρό: Αν εγώ πάρω ΟΛΑ τα ματς θα πάρω πρωτάθλημα. Ας πάρει ο γάβρος όλα τα χωριά πιο εύκολα από μένα. Δε με νοιάζει. Μπορώ να πάρω ΟΛΑ τα ματς? Αν ναι θα είμαι 6 βαθμούς τουλάχιστον παραπάνω από αυτούς.
Καταλαβαινόμαστε ελπίζω.

Τώρα στο ζήτημα αυτό καθεαυτό. Εμένα με νοιάζει τι κάνω εγώ. Δεν θέλω να ασχολούμαι με το τι κάνει ο διπλανός μου. Αν φέτος το παιχνίδι παιχτεί πιο καθαρά από το παρελθόν, τότε δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο γαύρος, αλλά με νοιάζει εγώ να παίζω καλά. Κατ 'επέκταση με νοιάζει να παίζω εκεί που έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω εγώ βαθμούς και όχι εκεί που έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει βαθμούς ο γαύρος.

Επίσης, το είπα και στο προηγούμενο ποστ μου. Το ντέρμπι θα είναι πάντα ντέρμπι. Θα σου θυμίσω το μίσος του σκουληκιού στο χαριλάου για να μου κόψει τις όποιες ελπίδες είχα για το πρωτάθλημα. Αν είχα τότε να παίξω με τη Λιβαδειά, πάλι θα μου βάζανε τον Σπάθα, αλλά δεν θα είχα να αντιμετωπίσω τόσο μίσος από κερκίδα/ομάδα. Άλλο να κάνεις κάτι για τα λεφτά και άλλο για το πάθος σου.

Ξαναείπα, λυπάμαι τις γριές (γιατί βάζω τον εαυτό μου στη θέση τους) αλλά αν το δω καθαρά αντικειμενικά για το καλό του ΠΑΟΚ, καλύτερα να παίζω με κομπότηδες παρά με σκουλικογριες.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κράτησες και τον Μίχελ, και καλά του περιόρισες τις αρμοδιότητες .... Είσαι και πολύ γάτα τελικά!
:o :o :o :o
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αυτό απο που το συμπέρανες Νικολα; και γιατί αποκαλείς γατί τον πρόεδρό μας;
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Έτσι κυκλοφορεί και τον αποκάλεσα γάτα - όχι γατί- ... γιατί και "χρέωσε" την αποτυχία και κράτησε Μίχελ - περιορίζοντάς τον- σαν να του λέει "φεύγεις πακέτο μα τον Ρομάνο στην επόμενη στραβή" ... Έ όπως και να το κάνουμε ... όλα δικά του! ;) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

@Guitarman
ναι ρε συ, καταλαβα οτι το εννοουσες υποθετικα-τραβηγμενα και στην ουσια συνεχισα σε αυτο λεγοντας σου οτι μονο στην περιπτωση τοσο τραβηγμενου σεναριου θα μπορουσαμε να πουμε οτι δεν μας ενδιαφερουν τα παραρτηματα.

Τελος παντων, το βλεπουμε απο αλλη οπτικη γωνια, σεβαστη η αποψη σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”