Παραρτημα μια ομαδα που διαλυθηκε;;;Guitarman έγραψε:Για μένα ο Ιβάν έκανε διπλό επικοινωνιακό φάουλ σήμερα το οποίο θα χρησιμοποιηθεί το επόμενο διάστημα από όλα τα χαβουζο-μέσα.
1) Ηρακλής. Είναι δυνατόν να δίνεις αφορμές να μας κατηγορούν πως έχουμε ομάδες-παραρτήματα? Εδώ στα λένε χωρίς να έχουν στοιχεία, τους δίνεις και πάτημα? Δηλαδή τι στο διάολο νόημα έχει να βγεις και να πεις αυτό που είπες? Αν ήθελες να βοηθήσεις, θα τους έπιανες και θα τους ρωτούσες κατ'ιδίαν. Τι περιμένεις να κάνει ο ερασιτέχνης? Να σου πει "Ελάτε κύριε ιδιοκτήτη του εχθρού μου και πάρτε με"? Και περιμένεις να το κάνει και δημόσια? Και αν πω ότι δεν το έκανες γιατί ειλικρινά ήθελες να τους αγοράσεις, τότε ποιο είναι αυτό το κίνητρο που σε έσπρωξε να βγάλεις την ομάδα κάρτα ότι ψάχνει παραρτήματα? Σε μία τελική, αν το έκανες από αγνή αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πάρε την Derby County που είναι και στα χρώματά μας και κάνε τον χοντρό να σε βλέπει στους εφιάλτες του ανά την υφήλιο. Στο έγραψα και νωρίτερα σήμερα. Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα θα σε τρώνε οι κότες.
2) Σαϊραδάρης. Διαβάζω στο σδνα: "Το καλοκαίρι του 2016, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης ορίστηκε εκπρόσωπος της Super League στους τρεις αρχιδιαιτητές της ΚΕΔ, με βάση το ισπανικό μοντέλο που προωθήθηκε. Είχε προκριθεί στην άτυπη συνάντηση που είχαν οι «12» μικροί πλην των μεγάλων (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ). Ήταν αυτός που τον περσινό Οκτώβριο, διαφώνησε δημόσια για τον ορισμό του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Δημήτρης Σαραϊδάρης δεν τοποθετήθηκε τελικά στην ΚΕΔ της διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, μετά από απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κύπριος επιτετραμμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, αποφάσισε να μη συμπεριλάβει το όνομα του Σαραϊδάρη στην ΚΕΔ, μετά και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο δεύτερος για τους Γκρούτση και Βασσάρα."
Το βλέπω το άρθρο στον gay-ρο: "Ο Σαραϊδάρης το τελευταίο διάστημα υποστήριζε τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ στην ΚΕΔ και τώρα ο Ιβάν τον έβαλε στο payroll." Καλομελέτα και έρχεται! Και το ερώτημα μου είναι, τι στο δαίμονα τον θέλουμε τον κύριο αυτόν? Δεν είχαμε ήδη έναν άλλον διαιτητή (δεν θυμάμαι δυστυχώς το όνομά του) στα γραφεία? Χτίζουμε το μοντέλο Λουτσέσκου-Καζναφέρης και στον ΠΑΟΚ? Ή (ελπίζω όχι) ο κ. Σαραϊδάρης είναι ο αντικαταστάτης Μίχελ (όπως κάποιοι συμφορουμίτες αναρωτήθηκαν)? Ο Σαραϊδάρης μπορεί να είναι εξαίρετος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά η κίνηση του Ιβάν μου φαίνεται φάουλ.
Μακάρι να είμαι τελείως φάουλ, αλλά ρε συ Ιβάν οι σημερινές σου κινήσεις εμένα μου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.
ΥΓ. Μη μου πείτε ότι μηδενίζω. Όποιος δεν έτυχε να διαβάσει τη γνώμη μου παλαιότερα, είμαι φουλ Ιβανικός
Χεστηκαμε το τι θα γραφει ο γαυρος.αν καθησει ο ιβαν και ασχολειται με ολα αυτα δεν επρεπε καν να παρει τον ΠΑΟΚ.