Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από iasoiako »

ΚΑΚΕ ΛΟΥΜΠΟΣ :cry:
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Ωραίος ρε κατ

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Χοντρό κράξιμο σε άρθρο και από Τσορμπα σήμερα, ναι σήμερα, κάτι τους έχει κάνει!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστουμε κυριε Λουμπος για οτι εκανες αλλα ηρθε η ωρα να την κανεις.Το λενε ολοι πια οτι δε κανεις για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.3 μηνες τωρα μας εκανες χαλιγκαλι την καρδια,3 μηνες το F5 ελιωσε , εσυ τιποτα.
Δυο τερματαδες ολους κι ολους ,ισα ισα να μας μπριζωσεις κι αλλο .Κι υστερα ,εκει που κλαιγαμε με μαυρο δακρυ γιατι τελειωσαν ολα, πας και φερνεις 3 παικταραδες μεσα σε 24 ωρες.Επιτηδες,για να μας στειλεις αδιαβαστους,για να μη προλαβουμε να χαρουμε για τον καθε ενα ξεχωριστα..Γιατι τετοιος κακοψυχος εισαι.
Για ολα αυτα ,αλλα και πολλα ακομα που ξερει ο φιλος μας ο σταυρος (αλλα δε τα λεει το χοντ...πονοψυχο παιδι) που ξερουμε ολοι ποσο αγαπει την ομαδα ,καλυτερα να την κανεις και να μας αφησεις ησυχους.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡ. ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ.

ΥΓ ΖΗΣΗ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡ ΝΙΚΟ
+1926
potamda έγραψε:Χοντρό κράξιμο σε άρθρο και από Τσορμπα σήμερα, ναι σήμερα, κάτι τους έχει κάνει!
Ε τι τους έκανε ρε συ... Τους πήρε την δουλειά... Άνθρωπος που δεν μπορεί να αρθρώσει (πόλκας) έχει το θράσος να κάνει ραδιόφωνο και να κάνει τον σπίκερ. Τον ακούω και μου γυρνάν τα άντερα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τι σας επιασε με το παληκαρι; Το αγνο ΠΑΟΚτσακι; Τον τοσα χρονια στα τσιμεντα της Τουμπας;
Αυτον που θέλει να σας ανοιξει τα μάτια; Γιατι τόσο μίσος σε αυτον τον ανθρωπο που τα κάνει
όλα αφιλοκερδως; Τον μιστερ ανιδιοτελεια για συναπτα έτη;
Τι σας εκανε; Το ψωμι σας τρώει; Ντροπη κι αίσχος ντεμεκηδες...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Rizla το νέο σου άβαταρ γαμεί. Μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

potamda έγραψε:Χοντρό κράξιμο σε άρθρο και από Τσορμπα σήμερα, ναι σήμερα, κάτι τους έχει κάνει!
Κρατιόντουσαν τόσες μέρες μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές για να μην βγουν κάρτα και τους κατηγορήσουν για διχασμό. Τώρα που ο Ιβαν πρέπει να πάρει την τελική απόφαση (μένει-φεύγει) προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα στα σαιτ ότι ο κόσμος δεν τον θέλει.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απέδειξες πως είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
Εγώ θα τα κατάφερνα καλύτερα.
Αλλά δεν μου δίνουν την ευκαιρία να το δείξω.

Σταύρος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

astnord έγραψε:Για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απέδειξες πως είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.

Σταύρος
Αυτός που μας έβγαλε κάποτε τσου λου.... Α Ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν κάποιοι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Βγήκε ο Μπούζας, ο αυτοεπικαλούμενος 'γιγαντας' της δημοσιογραφίας και λέει: ''Χθές αποδείκτηκε ότι ο Σαββίδης είπε μέσα του ακούγοντας τις φωνές του κόσμου, ΙΒάν μην ακούς το Σλοβάκο, πάρε Βιερίνια και Ζαμπράνο''.

Αυτοί είναι απερίγραπτοι.

Ο Λούμπος είπε 3 φορές θέλω το Βιερίνια και έχω κάνει την πρότασή μου να τον πάρει η διοίκηση, αλλά είναι στο χέρι του Σαββίδη (Παραπληροφόρηση φουλ).

Επίσης λέει ότι δήθεν ότι ο Βιερίνια του είπε ότι ο Χαρίσης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ. Για να ρίξει και καλά μπηχτή πάλι. Βγάλαν τώρα πάλι θέμα αυτά λένε στο Μετρόκωλις
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

astnord έγραψε:Για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απέδειξες πως είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.

Σταύρος
:evil:
kataramenos5 έγραψε: :lol: :lol: :lol:
:D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

iasoiako έγραψε:Βγήκε ο Μπούζας, ο αυτοεπικαλούμενος 'γιγαντας' της δημοσιογραφίας και λέει: ''Χθές αποδείκτηκε ότι ο Σαββίδης είπε μέσα του ακούγοντας τις φωνές του κόσμου, ΙΒάν μην ακούς το Σλοβάκο, πάρε Βιερίνια και Ζαμπράνο''.

Αυτοί είναι απερίγραπτοι.

Ο Λούμπος είπε 3 φορές θέλω το Βιερίνια και έχω κάνει την πρότασή μου να τον πάρει η διοίκηση, αλλά είναι στο χέρι του Σαββίδη (Παραπληροφόρηση φουλ).

Επίσης λέει ότι δήθεν ότι ο Βιερίνια του είπε ότι ο Χαρίσης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ. Για να ρίξει και καλά μπηχτή πάλι. Βγάλαν τώρα πάλι θέμα αυτά λένε στο Μετρόκωλις
Λες να πήραν γραμμή ότι δεν φεύγει και προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Guitarman έγραψε:Rizla το νέο σου άβαταρ γαμεί. Μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.
Ωραιος.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Οταν εχουν πεσει οι πωλησεις των σκατοφυλλαδων 30% λογω του συγκεκριμενου κυριου,λογικο ειναι να μην τον γουσταρουν.

3 μεταγραφες σε ολοκληρο καλοκαιρι και την τελευταια μερα σε ανυποπτο χρονο,οταν μαλιστα εχει παει και για διακοπες ο Πολκας,τολμανε να ανακοινωσουν 3 βομβες χωρις να παρουν πρεφα. Ε ως εδω κυριε Μιχελ.

Οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο. Ο Σαββιδης ηθελε δηλαδη να δωσει χρηματα για μεταγραφες και ο Μιχελ του ελεγε,οχι μην δωσεις,δεν θελω αλλες. Ενω σε ολες τις ομαδες του κοσμου παιζει να γινεται το αντιστροφο.

Δοξα τον Θεο βεβαια,εχουμε πολλους σανοφαγους στην Ελλαδα,οποτε η δουλεια τους δεν προκειται να εκλειψει ποτε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”