Lubos Michel
Re: Lubos Michel
+1926kataramenos5 έγραψε:Ευχαριστουμε κυριε Λουμπος για οτι εκανες αλλα ηρθε η ωρα να την κανεις.Το λενε ολοι πια οτι δε κανεις για τον ΠΑΟΚ των ονειρων μας.3 μηνες τωρα μας εκανες χαλιγκαλι την καρδια,3 μηνες το F5 ελιωσε , εσυ τιποτα.
Δυο τερματαδες ολους κι ολους ,ισα ισα να μας μπριζωσεις κι αλλο .Κι υστερα ,εκει που κλαιγαμε με μαυρο δακρυ γιατι τελειωσαν ολα, πας και φερνεις 3 παικταραδες μεσα σε 24 ωρες.Επιτηδες,για να μας στειλεις αδιαβαστους,για να μη προλαβουμε να χαρουμε για τον καθε ενα ξεχωριστα..Γιατι τετοιος κακοψυχος εισαι.
Για ολα αυτα ,αλλα και πολλα ακομα που ξερει ο φιλος μας ο σταυρος (αλλα δε τα λεει το χοντ...πονοψυχο παιδι) που ξερουμε ολοι ποσο αγαπει την ομαδα ,καλυτερα να την κανεις και να μας αφησεις ησυχους.
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡ. ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ.
ΥΓ ΖΗΣΗ ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡ ΝΙΚΟ
Ε τι τους έκανε ρε συ... Τους πήρε την δουλειά... Άνθρωπος που δεν μπορεί να αρθρώσει (πόλκας) έχει το θράσος να κάνει ραδιόφωνο και να κάνει τον σπίκερ. Τον ακούω και μου γυρνάν τα άντεραpotamda έγραψε:Χοντρό κράξιμο σε άρθρο και από Τσορμπα σήμερα, ναι σήμερα, κάτι τους έχει κάνει!
Τι σας επιασε με το παληκαρι; Το αγνο ΠΑΟΚτσακι; Τον τοσα χρονια στα τσιμεντα της Τουμπας;
Αυτον που θέλει να σας ανοιξει τα μάτια; Γιατι τόσο μίσος σε αυτον τον ανθρωπο που τα κάνει
όλα αφιλοκερδως; Τον μιστερ ανιδιοτελεια για συναπτα έτη;
Τι σας εκανε; Το ψωμι σας τρώει; Ντροπη κι αίσχος ντεμεκηδες...
Αυτον που θέλει να σας ανοιξει τα μάτια; Γιατι τόσο μίσος σε αυτον τον ανθρωπο που τα κάνει
όλα αφιλοκερδως; Τον μιστερ ανιδιοτελεια για συναπτα έτη;
Τι σας εκανε; Το ψωμι σας τρώει; Ντροπη κι αίσχος ντεμεκηδες...
Rizla το νέο σου άβαταρ γαμεί. Μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.
-
Κρατιόντουσαν τόσες μέρες μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές για να μην βγουν κάρτα και τους κατηγορήσουν για διχασμό. Τώρα που ο Ιβαν πρέπει να πάρει την τελική απόφαση (μένει-φεύγει) προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα στα σαιτ ότι ο κόσμος δεν τον θέλει.potamda έγραψε:Χοντρό κράξιμο σε άρθρο και από Τσορμπα σήμερα, ναι σήμερα, κάτι τους έχει κάνει!
Για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απέδειξες πως είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
Εγώ θα τα κατάφερνα καλύτερα.
Αλλά δεν μου δίνουν την ευκαιρία να το δείξω.
Σταύρος
Σταύρος
Αυτός που μας έβγαλε κάποτε τσου λου.... Α Ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν κάποιοιastnord έγραψε:Για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απέδειξες πως είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
Σταύρος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγήκε ο Μπούζας, ο αυτοεπικαλούμενος 'γιγαντας' της δημοσιογραφίας και λέει: ''Χθές αποδείκτηκε ότι ο Σαββίδης είπε μέσα του ακούγοντας τις φωνές του κόσμου, ΙΒάν μην ακούς το Σλοβάκο, πάρε Βιερίνια και Ζαμπράνο''.
Αυτοί είναι απερίγραπτοι.
Ο Λούμπος είπε 3 φορές θέλω το Βιερίνια και έχω κάνει την πρότασή μου να τον πάρει η διοίκηση, αλλά είναι στο χέρι του Σαββίδη (Παραπληροφόρηση φουλ).
Επίσης λέει ότι δήθεν ότι ο Βιερίνια του είπε ότι ο Χαρίσης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ. Για να ρίξει και καλά μπηχτή πάλι. Βγάλαν τώρα πάλι θέμα αυτά λένε στο Μετρόκωλις
Ο Λούμπος είπε 3 φορές θέλω το Βιερίνια και έχω κάνει την πρότασή μου να τον πάρει η διοίκηση, αλλά είναι στο χέρι του Σαββίδη (Παραπληροφόρηση φουλ).
Επίσης λέει ότι δήθεν ότι ο Βιερίνια του είπε ότι ο Χαρίσης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ΠΑΟΚ. Για να ρίξει και καλά μπηχτή πάλι. Βγάλαν τώρα πάλι θέμα αυτά λένε στο Μετρόκωλις
astnord έγραψε:Για 3η συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο απέδειξες πως είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
Σταύρος

kataramenos5 έγραψε:![]()
![]()

Λες να πήραν γραμμή ότι δεν φεύγει και προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις;iasoiako έγραψε:Βγήκε ο Μπούζας, ο αυτοεπικαλούμενος 'γιγαντας' της δημοσιογραφίας και λέει: ''Χθές αποδείκτηκε ότι ο Σαββίδης είπε μέσα του ακούγοντας τις φωνές του κόσμου, ΙΒάν μην ακούς το Σλοβάκο, πάρε Βιερίνια και Ζαμπράνο''.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Ωραιος.Guitarman έγραψε:Rizla το νέο σου άβαταρ γαμεί. Μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας.
Οταν εχουν πεσει οι πωλησεις των σκατοφυλλαδων 30% λογω του συγκεκριμενου κυριου,λογικο ειναι να μην τον γουσταρουν.
3 μεταγραφες σε ολοκληρο καλοκαιρι και την τελευταια μερα σε ανυποπτο χρονο,οταν μαλιστα εχει παει και για διακοπες ο Πολκας,τολμανε να ανακοινωσουν 3 βομβες χωρις να παρουν πρεφα. Ε ως εδω κυριε Μιχελ.
Οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο. Ο Σαββιδης ηθελε δηλαδη να δωσει χρηματα για μεταγραφες και ο Μιχελ του ελεγε,οχι μην δωσεις,δεν θελω αλλες. Ενω σε ολες τις ομαδες του κοσμου παιζει να γινεται το αντιστροφο.
Δοξα τον Θεο βεβαια,εχουμε πολλους σανοφαγους στην Ελλαδα,οποτε η δουλεια τους δεν προκειται να εκλειψει ποτε
3 μεταγραφες σε ολοκληρο καλοκαιρι και την τελευταια μερα σε ανυποπτο χρονο,οταν μαλιστα εχει παει και για διακοπες ο Πολκας,τολμανε να ανακοινωσουν 3 βομβες χωρις να παρουν πρεφα. Ε ως εδω κυριε Μιχελ.
Οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει καθε οριο. Ο Σαββιδης ηθελε δηλαδη να δωσει χρηματα για μεταγραφες και ο Μιχελ του ελεγε,οχι μην δωσεις,δεν θελω αλλες. Ενω σε ολες τις ομαδες του κοσμου παιζει να γινεται το αντιστροφο.
Δοξα τον Θεο βεβαια,εχουμε πολλους σανοφαγους στην Ελλαδα,οποτε η δουλεια τους δεν προκειται να εκλειψει ποτε