Έτσι φίλε. Αδέρφια ψυχραιμία.omerta76 έγραψε:Αντε να πω κ εγώ την άποψη μου μέρα που είναι. Χθες με ένα αποτέλεσμα αρνητικό όλοι βγήκαν να κράξουν τους πάντες, υπομονή από τα lidl! Φταίει ο Ιβάν, φταίει ο Μίχελ, ο Λουτσέσκου, ο Γκαγκάτσης, η Γκοντζάρεβα,οι παίχτες, οι φροντιστές, οι γιατροί, ο κακός μας ο καιρός.
1. Φταίει λοιπόν ο Ιβάν γιατί όπως είπε κάποιος το ''ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'', γιατί δεν δίνει λεφτά για την ομάδα....μάλιστα![]()
. Αν λοιπόν δεν ήθελε να ασχοληθεί με την ομάδα, ούτε να δώσει λεφτά μου γεννιέται η απορία: γιατί ενώ έδωσε και φέτος 5-6 εκ ευρώ στην ΑΜΚ για να καλύψει την φετινή τρύπα, πήγε κ έδωσε 3,3 εκ ευρώ τον Γενάρη για να φέρει τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε;;;Δεν μπορούσε να πάρει κανά μούφα ελεύθερο ώστε στην ΑΜΚ να δώσει μόνο 2-3 εκ.
Τώρα λοιπόν φταίει γιατί δεν κάνει γρήγορα τις μεταγραφές που θέλουμε, οκ συμφωνώ κ εγώ. Αλλά με τι έσοδα θα κάνει μεταγραφές; Με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών; Με μη εγγυημένο όμιλο στο Europa, άρα περίπου 4-5 εκ ευρώ επιπλέον έσοδα; Με τα πρόστιμα από τους οπαδούς κάθε χρόνο να στερούν τουλάχιστον ένα καλό συμβόλαιο. Όλα κ όλα, κουμάντο στην τσέπη του δεν μπορεί να κάνει κανείς, αν εσείς ονειρεύεστε επειδή παίζετε ένα FM καμιά 10αριά παίχτες, είναι δικό σας θέμα.
2. Τώρα φταίει κ ο Μίχελ γιατί δεν είδε τα κενά που είχαμε ή γιατί μας έφερε τον Λεβέκ που είναι μόνιμα τραυματίας. Όλοι όμως κάνουμε εικασίες. Έχει ρωτήσει ποτέ κανείς τον Μίχελ τι πραγματικά έψαχνε-ψάχνει για την ομάδα; Πήγε κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους (τρομάρα τους) να του κάνει καμιά σοβαρή ερώτηση για τα μεταγραφικά; Τον ρώτησε κανείς τι του ζήτησε ο Στανόγιεβιτς και γιατί του άλλαξε όλο τον σχεδιασμό; Γιατί δεν ήρθε ο Ντόϊ για παράδειγμα ενώ φαινόταν να είναι κλεισμένος;
3. Φταίει κ ο Γιώργος ο υιός μάλιστα. Αν ρωτήσεις τους περισσότερους εδώ μέσα, η καζούρα που έχουν κάνει σε φίλους τους είναι χειρότερη από αυτήν που έκανε ο μικρός. Να δεχτώ ότι είναι καλομαθημένος, να δεχτώ ότι τα κάνει με τα λεφτά του μπαμπά οκ και τι να κάνουμε; Να σκίσουμε ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο επειδή έκανε καζούρα στα σκουλήκια;
4. Φταίνε οι παίχτες γιατί δεν έδειξαν πάθος λέει χθες. Ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που έφεραν ένα κύπελλο πριν 3 μήνες. Αυτοί που μέσα σε ένα καλοκαίρι άλλαξαν 2 προπονητές, που από ότι φαίνεται-σε μία ασόβαρη προετοιμασία- είναι ανέτοιμοι. Ωραία, ας τους σκίσουμε από το πρώτο παιχνίδι, ας πούμε τον Σάκωφ ένα αργοκίνητο καράβι, τον Κάτσε παιδάκι μπροστά στα βουνά της Λιβαδειάς, τον Βαρέλα άχρηστο, τον Μπίσεσβαρ χοντροκώλη κτλ κτλ
5. Κάποιοι αναπολούν τους Κίτσιου, Χαρίση και Ζάιρο. Ποιοι είναι αυτοί; Οι ίδιοι που έκραζαν τον Κίτσιου όταν έκανε λάθος πάσα, τον Ζάιρο που λέγαν ότι είναι αρτσούμπαλος στην τελική προσπάθεια, τον Χαρίση που μόνο τρέχει. Οι ίδιοι που λέγαν ότι όσο έχουμε αυτούς στον πάγκο δεν μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση. Ναι, μου λείπει πολύ ο Κίτσιου, πολύ ο Χαρίσης που στα ξενύχτια ήταν πρώτος και πάρα πολύ ο Ζάιρο που τον θυμάμαι μόνο για ένα γκολ που είχε βάλει σε ένα φιλικό πριν 2 χρόνια. Σε τελική ανάλυση αν κάναμε τόσο λάθος για αυτούς τους παιχταράδες, έχουμε και ρήτρα. Λεφτά θα πάρει η ομάδα όχι στραγάλια.
6. Τον Λουτσέσκου αρχίσαμε από χθες γιατί έκανε λέει rotation. Και τον κράζουν οι ίδιοι που έλεγαν για την κακή διαχείριση του Ίβιτς που έφτασε στα 50 παιχνίδια πέρυσι κάποιους παίχτες.
Τέλος πάντων να μην το συνεχίσω, αρχή της σεζόν είναι. Εννοείται φυσικά ότι το Πρωτάθλημα τελείωσε από χθες, συγχαρητήρια στον γαύρο και στην Κούλα.![]()
![]()
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk