Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimpatra

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Dimpatra »

omerta76 έγραψε:Αντε να πω κ εγώ την άποψη μου μέρα που είναι. Χθες με ένα αποτέλεσμα αρνητικό όλοι βγήκαν να κράξουν τους πάντες, υπομονή από τα lidl! Φταίει ο Ιβάν, φταίει ο Μίχελ, ο Λουτσέσκου, ο Γκαγκάτσης, η Γκοντζάρεβα,οι παίχτες, οι φροντιστές, οι γιατροί, ο κακός μας ο καιρός.
1. Φταίει λοιπόν ο Ιβάν γιατί όπως είπε κάποιος το ''ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'', γιατί δεν δίνει λεφτά για την ομάδα....μάλιστα :o :o . Αν λοιπόν δεν ήθελε να ασχοληθεί με την ομάδα, ούτε να δώσει λεφτά μου γεννιέται η απορία: γιατί ενώ έδωσε και φέτος 5-6 εκ ευρώ στην ΑΜΚ για να καλύψει την φετινή τρύπα, πήγε κ έδωσε 3,3 εκ ευρώ τον Γενάρη για να φέρει τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε;;;Δεν μπορούσε να πάρει κανά μούφα ελεύθερο ώστε στην ΑΜΚ να δώσει μόνο 2-3 εκ.
Τώρα λοιπόν φταίει γιατί δεν κάνει γρήγορα τις μεταγραφές που θέλουμε, οκ συμφωνώ κ εγώ. Αλλά με τι έσοδα θα κάνει μεταγραφές; Με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών; Με μη εγγυημένο όμιλο στο Europa, άρα περίπου 4-5 εκ ευρώ επιπλέον έσοδα; Με τα πρόστιμα από τους οπαδούς κάθε χρόνο να στερούν τουλάχιστον ένα καλό συμβόλαιο. Όλα κ όλα, κουμάντο στην τσέπη του δεν μπορεί να κάνει κανείς, αν εσείς ονειρεύεστε επειδή παίζετε ένα FM καμιά 10αριά παίχτες, είναι δικό σας θέμα.
2. Τώρα φταίει κ ο Μίχελ γιατί δεν είδε τα κενά που είχαμε ή γιατί μας έφερε τον Λεβέκ που είναι μόνιμα τραυματίας. Όλοι όμως κάνουμε εικασίες. Έχει ρωτήσει ποτέ κανείς τον Μίχελ τι πραγματικά έψαχνε-ψάχνει για την ομάδα; Πήγε κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους (τρομάρα τους) να του κάνει καμιά σοβαρή ερώτηση για τα μεταγραφικά; Τον ρώτησε κανείς τι του ζήτησε ο Στανόγιεβιτς και γιατί του άλλαξε όλο τον σχεδιασμό; Γιατί δεν ήρθε ο Ντόϊ για παράδειγμα ενώ φαινόταν να είναι κλεισμένος;
3. Φταίει κ ο Γιώργος ο υιός μάλιστα. Αν ρωτήσεις τους περισσότερους εδώ μέσα, η καζούρα που έχουν κάνει σε φίλους τους είναι χειρότερη από αυτήν που έκανε ο μικρός. Να δεχτώ ότι είναι καλομαθημένος, να δεχτώ ότι τα κάνει με τα λεφτά του μπαμπά οκ και τι να κάνουμε; Να σκίσουμε ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο επειδή έκανε καζούρα στα σκουλήκια;
4. Φταίνε οι παίχτες γιατί δεν έδειξαν πάθος λέει χθες. Ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που έφεραν ένα κύπελλο πριν 3 μήνες. Αυτοί που μέσα σε ένα καλοκαίρι άλλαξαν 2 προπονητές, που από ότι φαίνεται-σε μία ασόβαρη προετοιμασία- είναι ανέτοιμοι. Ωραία, ας τους σκίσουμε από το πρώτο παιχνίδι, ας πούμε τον Σάκωφ ένα αργοκίνητο καράβι, τον Κάτσε παιδάκι μπροστά στα βουνά της Λιβαδειάς, τον Βαρέλα άχρηστο, τον Μπίσεσβαρ χοντροκώλη κτλ κτλ
5. Κάποιοι αναπολούν τους Κίτσιου, Χαρίση και Ζάιρο. Ποιοι είναι αυτοί; Οι ίδιοι που έκραζαν τον Κίτσιου όταν έκανε λάθος πάσα, τον Ζάιρο που λέγαν ότι είναι αρτσούμπαλος στην τελική προσπάθεια, τον Χαρίση που μόνο τρέχει. Οι ίδιοι που λέγαν ότι όσο έχουμε αυτούς στον πάγκο δεν μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση. Ναι, μου λείπει πολύ ο Κίτσιου :lol: , πολύ ο Χαρίσης που στα ξενύχτια ήταν πρώτος και πάρα πολύ ο Ζάιρο που τον θυμάμαι μόνο για ένα γκολ που είχε βάλει σε ένα φιλικό πριν 2 χρόνια. Σε τελική ανάλυση αν κάναμε τόσο λάθος για αυτούς τους παιχταράδες, έχουμε και ρήτρα. Λεφτά θα πάρει η ομάδα όχι στραγάλια.
6. Τον Λουτσέσκου αρχίσαμε από χθες γιατί έκανε λέει rotation. Και τον κράζουν οι ίδιοι που έλεγαν για την κακή διαχείριση του Ίβιτς που έφτασε στα 50 παιχνίδια πέρυσι κάποιους παίχτες.
Τέλος πάντων να μην το συνεχίσω, αρχή της σεζόν είναι. Εννοείται φυσικά ότι το Πρωτάθλημα τελείωσε από χθες, συγχαρητήρια στον γαύρο και στην Κούλα. :twisted: :twisted: :twisted:
Έτσι φίλε. Αδέρφια ψυχραιμία.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Sera4 έγραψε:omerta ο καθενας εχει τους στοχους του σαν ομαδα...ο ΠΑΟΚ νομιζω εθεσε ξεκαθαρα το στοχο του πρωταθληματος...

οποτε ναι θα ηθελα απο τον ιουνιο να υπαρχει μια ξεκαθαρη στρατηγικη για το πρωταθλημα...θα ηθελα να μην παλευω 2 βδομαδες για μια τελειωμενη υποθεση οπως του ιβιτς...θα ηθελα να μην εχω αλλαξει προπονητη σε 50 μερες...θα ηθελα στο βασικο σταδιο της προετοιμασιας μου να εχω συμπληρωμενο το ροστερ κατα ενα 70-80%...

μαλλον ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις ομως για τον ΠΑΟΚ εχεις δικιο...στον ΠΑΟΚ οπου παρεπιπτοντως ποτε και κανενας δε φταιει, φταιει απλα η μοιρα μας :ugeek:
Άλλο να κάνουμε κριτική ότι έχουν γίνει λάθη κ άλλο να μηδενίζουμε τα πάντα. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν δουλεύει
kos

Δημοσίευση από kos »

Sera4 έγραψε:αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι και παιχτες να ερθουν δεν ειναι ρομποτακια να μπουν και να θυμιζουμε ομαδα...ποσο μαλλον οταν μιλαμε για 3-4 παιχτες 11αδας...
το πιθανοτερο ειναι εαν ερθουν σοβαροι παικτες, απο σοβαρα πρωταθληματα να ξεχωριζουν απο την πρωτη μερα σαν την μυγα μεσα στο γαλα.
επισης το πιθανοτερο ειναι εαν ειναι πραγματικα σοβαροι παικτες, απο σοβαρα πρωταθληματα, να εχουν κανει σοβαροτερη προετοιμασια και να ειναι πιο ετοιμοι απο τους δικους μας.
τωρα εαν ερθει κανενας που ηταν τραυματιας απο τον μαρτιο ή κανενας με τις περσυνες συμμετοχες του λεβεκ τον ηπιαμε κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

omerta76 έγραψε:
Sera4 έγραψε:omerta ο καθενας εχει τους στοχους του σαν ομαδα...ο ΠΑΟΚ νομιζω εθεσε ξεκαθαρα το στοχο του πρωταθληματος...

οποτε ναι θα ηθελα απο τον ιουνιο να υπαρχει μια ξεκαθαρη στρατηγικη για το πρωταθλημα...θα ηθελα να μην παλευω 2 βδομαδες για μια τελειωμενη υποθεση οπως του ιβιτς...θα ηθελα να μην εχω αλλαξει προπονητη σε 50 μερες...θα ηθελα στο βασικο σταδιο της προετοιμασιας μου να εχω συμπληρωμενο το ροστερ κατα ενα 70-80%...

μαλλον ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις ομως για τον ΠΑΟΚ εχεις δικιο...στον ΠΑΟΚ οπου παρεπιπτοντως ποτε και κανενας δε φταιει, φταιει απλα η μοιρα μας :ugeek:
Άλλο να κάνουμε κριτική ότι έχουν γίνει λάθη κ άλλο να μηδενίζουμε τα πάντα. Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν δουλεύει
ωραια ειναι αυτα τα λογια omerta αλλα για να συμμεριστω την οποια αισιοδοξια σου, σε παρακαλω πολυ υπεδειξε μου τα σωστα πραγματα που ειδες στον προγραμματισμο του πρωταθλητισμου φετος το καλοκαιρι...

γιατι συγνωμη αλλα εγω οσο και να πιεζω το κεφαλι μου δυσκολευομαι να τα διακρινω...
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τα όποια λάθη γίνονται εδώ και 5 χρόνια τα ίδια...Αλλαγές προπονητών παιχτών τεχνικών διευθυντών....Πίστωση χρόνου πλέον δεν υπάρχει για κανέναν και όπως φαίνεται όλοι και όλα θα κριθούν από το ξεκίνημα....Πολύ πιθανόν δηλαδή φέτος να έχουμε παλι κοσμογονικές αλλαγές...Σε περίπτωση που αποτύχει ο Λουτσεσκου βλεπω να παίρνει μαζί του και τον Μιχελ δυστυχώς....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

omerta76 έγραψε:Αντε να πω κ εγώ την άποψη μου μέρα που είναι. Χθες με ένα αποτέλεσμα αρνητικό όλοι βγήκαν να κράξουν τους πάντες, υπομονή από τα lidl! Φταίει ο Ιβάν, φταίει ο Μίχελ, ο Λουτσέσκου, ο Γκαγκάτσης, η Γκοντζάρεβα,οι παίχτες, οι φροντιστές, οι γιατροί, ο κακός μας ο καιρός.
1. Φταίει λοιπόν ο Ιβάν γιατί όπως είπε κάποιος το ''ψάρι βρωμάει από το κεφάλι'', γιατί δεν δίνει λεφτά για την ομάδα....μάλιστα :o :o . Αν λοιπόν δεν ήθελε να ασχοληθεί με την ομάδα, ούτε να δώσει λεφτά μου γεννιέται η απορία: γιατί ενώ έδωσε και φέτος 5-6 εκ ευρώ στην ΑΜΚ για να καλύψει την φετινή τρύπα, πήγε κ έδωσε 3,3 εκ ευρώ τον Γενάρη για να φέρει τους Πρίγιοβιτς και Ενρίκε;;;Δεν μπορούσε να πάρει κανά μούφα ελεύθερο ώστε στην ΑΜΚ να δώσει μόνο 2-3 εκ.
Τώρα λοιπόν φταίει γιατί δεν κάνει γρήγορα τις μεταγραφές που θέλουμε, οκ συμφωνώ κ εγώ. Αλλά με τι έσοδα θα κάνει μεταγραφές; Με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών; Με μη εγγυημένο όμιλο στο Europa, άρα περίπου 4-5 εκ ευρώ επιπλέον έσοδα; Με τα πρόστιμα από τους οπαδούς κάθε χρόνο να στερούν τουλάχιστον ένα καλό συμβόλαιο. Όλα κ όλα, κουμάντο στην τσέπη του δεν μπορεί να κάνει κανείς, αν εσείς ονειρεύεστε επειδή παίζετε ένα FM καμιά 10αριά παίχτες, είναι δικό σας θέμα.
2. Τώρα φταίει κ ο Μίχελ γιατί δεν είδε τα κενά που είχαμε ή γιατί μας έφερε τον Λεβέκ που είναι μόνιμα τραυματίας. Όλοι όμως κάνουμε εικασίες. Έχει ρωτήσει ποτέ κανείς τον Μίχελ τι πραγματικά έψαχνε-ψάχνει για την ομάδα; Πήγε κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους (τρομάρα τους) να του κάνει καμιά σοβαρή ερώτηση για τα μεταγραφικά; Τον ρώτησε κανείς τι του ζήτησε ο Στανόγιεβιτς και γιατί του άλλαξε όλο τον σχεδιασμό; Γιατί δεν ήρθε ο Ντόϊ για παράδειγμα ενώ φαινόταν να είναι κλεισμένος;
3. Φταίει κ ο Γιώργος ο υιός μάλιστα. Αν ρωτήσεις τους περισσότερους εδώ μέσα, η καζούρα που έχουν κάνει σε φίλους τους είναι χειρότερη από αυτήν που έκανε ο μικρός. Να δεχτώ ότι είναι καλομαθημένος, να δεχτώ ότι τα κάνει με τα λεφτά του μπαμπά οκ και τι να κάνουμε; Να σκίσουμε ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο επειδή έκανε καζούρα στα σκουλήκια;
4. Φταίνε οι παίχτες γιατί δεν έδειξαν πάθος λέει χθες. Ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που έφεραν ένα κύπελλο πριν 3 μήνες. Αυτοί που μέσα σε ένα καλοκαίρι άλλαξαν 2 προπονητές, που από ότι φαίνεται-σε μία ασόβαρη προετοιμασία- είναι ανέτοιμοι. Ωραία, ας τους σκίσουμε από το πρώτο παιχνίδι, ας πούμε τον Σάκωφ ένα αργοκίνητο καράβι, τον Κάτσε παιδάκι μπροστά στα βουνά της Λιβαδειάς, τον Βαρέλα άχρηστο, τον Μπίσεσβαρ χοντροκώλη κτλ κτλ
5. Κάποιοι αναπολούν τους Κίτσιου, Χαρίση και Ζάιρο. Ποιοι είναι αυτοί; Οι ίδιοι που έκραζαν τον Κίτσιου όταν έκανε λάθος πάσα, τον Ζάιρο που λέγαν ότι είναι αρτσούμπαλος στην τελική προσπάθεια, τον Χαρίση που μόνο τρέχει. Οι ίδιοι που λέγαν ότι όσο έχουμε αυτούς στον πάγκο δεν μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση. Ναι, μου λείπει πολύ ο Κίτσιου :lol: , πολύ ο Χαρίσης που στα ξενύχτια ήταν πρώτος και πάρα πολύ ο Ζάιρο που τον θυμάμαι μόνο για ένα γκολ που είχε βάλει σε ένα φιλικό πριν 2 χρόνια. Σε τελική ανάλυση αν κάναμε τόσο λάθος για αυτούς τους παιχταράδες, έχουμε και ρήτρα. Λεφτά θα πάρει η ομάδα όχι στραγάλια.
6. Τον Λουτσέσκου αρχίσαμε από χθες γιατί έκανε λέει rotation. Και τον κράζουν οι ίδιοι που έλεγαν για την κακή διαχείριση του Ίβιτς που έφτασε στα 50 παιχνίδια πέρυσι κάποιους παίχτες.
Τέλος πάντων να μην το συνεχίσω, αρχή της σεζόν είναι. Εννοείται φυσικά ότι το Πρωτάθλημα τελείωσε από χθες, συγχαρητήρια στον γαύρο και στην Κούλα. :twisted: :twisted: :twisted:
Πάντα είμαστε των άκρων τι να πεις..... Το πρωτάθλημα φυσικά δεν τελείωσε χθες..... Κάποιοι θεωρούν τα 7 κεκλεισμένων και τα 282000 ευρώ πρόστιμα πταίσματα..... Η ζημιά είναι τεράστια...... Η ουσία είναι αυτοί που θα έρθουν να είναι έτοιμοι ποιοτικοι και να μπουν στο πνεύμα ΤΗΣ ομάδας όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Sera4 έγραψε:αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι και παιχτες να ερθουν δεν ειναι ρομποτακια να μπουν και να θυμιζουμε ομαδα...ποσο μαλλον οταν μιλαμε για 3-4 παιχτες 11αδας...

ο πρωταθλητισμος ξεκιναει τον ιουνιο οχι τον σεπτεμβρη και ο φετινος σχεδιασμος του ΠΑΟΚ ηταν σχεδιασμος φουτμπολ λιγκ και οχι πρωταθλητριας ομαδας...
Μα πρέπει να γίνει η αξιολόγηση του ρόστερ Ιούνιο-Ιούλιο
Μα τέλη Αυγούστου θα έχει πέσει η τιμή του Βιειρίνια
Μα τέλη Αυγούστου θα πέσουν οι τιμές γενικά στην ευρωπαική αγορά
Μα πρέπει να δούμε αν θα μπούμε ομίλους για να μπει ρευστό στο ταμείο
Μα καραδοκεί και το ffp.

Του χρόνου καλοκαίρι 2018, πάλι τα ίδια θα βλέπουμε και θα γράφουμε.

ανοργανωσιά
η έλλειψη οργάνωσης
η κακή οργάνωση
η κατάσταση του ανοργάνωτου
giapas

Δημοσίευση από giapas »

όταν ψάχναμε αμυντικό για να κάνει τη διαφορά , κάναμε σιριαλ το Βαρέλα . Στα χτεσινά στιγμιότυπα , στο 6ο λεπτό φάνηκε για άλλη μια φορά πόσο μέτριος παίκτης είναι ο συγκεκριμένος.

Επίσης ο Κρέσπο ήρθε με αμφισβήτηση. Με το που έκανε 4-5 καλές εμφανίσεις βγήκαν όλοι και φώναζαν Κρεσπούρα και Κρεσπούρα. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος χρησιμοποιήθηκε ως παράδειγμα κάθε φορά που ψωνίζαμε αντιεμπορικό όνομα , λέγαμε "τα ίδια λέγατε με Κρέσπο και είδατε πόσο υπερπαίκτης βγήκε". Το αποτέλεσμα είναι πως ένας μέτριος - συμπαθητικός παίκτης , είναι κολώνα στον υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Ξανά μανά , θέλαμε χαφ να αντικαταστήσουμε το Τζιολη και πήραμε τον Κάνιας. Ψαχναμε κανά δίμηνο αν θυμάμαι καλά για αυτή τη τόσο ψαγμένη και μελετημένη μεταγραφή. Το αποτέλεσμα είναι πάλι μέτριο.

Τέλος , για αντικατάσταση Μακ και Ροντριγκεζ που όταν έφυγαν πραγματικά πέταγαν φωτιές στην ομάδα , πήραμε Τζάλμα και Ενρίκε. Πάλι μετά από ψάξιμο , δυνατό σκαουτινγκ.

Εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα ο Πρίγιοβιτς.

Τα γράφω όλα τα παραπάνω γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι μπορεί να πάρει παίκτες που να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως οι περισσότερες μεταγραφές μας είναι μέτριοι - καλούτσικοι παίκτες που όμως για κανένα λόγο δεν αποτελούν βαρύ χαρτί για να είσαι φαβορί πρωταθλήματος. Εφόσον πέρυσι και πρόπερσι δε μπορέσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί , γιατί να είμαστε φέτος ιδίως όταν ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ;

11 μέρες ακόμα μέχρι να οριστικοποιηθεί το ρόστερ. Αλλά ρε μάγκες ακόμα και το Μέσι να πάρεις τώρα, η ομάδα φαίνεται ότι είναι για το τσοπου οργανωτικά. Δε λέω, ίσως υπήρξε μεταγραφικός σχεδιασμός αλλά κολλάμε στην υλοποίηση και την έγκριση όσων έχουν σχεδιαστεί. Ή μπορεί να ήταν της πλάκας σχεδιασμός. Δεν είμαι μέσα για να ξέρω, ξέρω όμως το αποτέλεσμα. Κι αν ένα χινάρι και η γκρίνια του κόσμου, κάνει τη κάνουλα να ανοίξει τελευταία στιγμή , δε μου λέει τίποτα. Δε λειτουργούν έτσι οι ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα , ούτε τα τοπ κλαμπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 21 Αύγ 2017, 10:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ συμμερίζομαι ότι είναι δύσκολα και τα οικονομικά δεδομένα και το να έρθουν παίκτες στην μπανανία.
Αλλά ρε παιδιά, να έχουμε κάνει εκκαθάριση του ρόστερ, να αλλάζουμε μετά προπονητή, να συνεχίζετε η εκκαθάριση χωρίς να ξέρει ο νέος τι γίνεται και φυσικά να παρουσιαζόμαστε ΠΑΛΙ ως ομάδα που χρησιμοποιεί παίκτες σε άλλη θέση από την κανονική τους, ε δεν είναι φυσικό όλο αυτό.
Πάνω απ' όλα θέλει ξεκάθαρη αντιμετώπιση, όχι φανφάρες και λόγια.
Μπορεί να γίνω ρόμπα ως την 31/08, αλλά δεν είναι λογικά όλα αυτά για μία ομάδα που ήθελε μικρές πινελιές στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Δυστυχώς οι πράξεις δε συμβαδίζουν με τα μεγάλα λόγια...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

@τεοδ

Αδερφέ αν είναι δύσκολα τα οικονομικά δεδομένα και οι παίκτες δεν έρχονται να μην βγαίνει ο Γιωργάκης και πετάει τις μακακίες του για βόμβες και θα σας μαμησουμε και πρωτάθλημα.
Να μην βγαίνει ο Μίχελ και να λεει έχουμε συμφωνήσει με Βιειρίνια αλλά μετά από 65 μέρες ακόμα τον περιμένουμε.
Να μην βγαίνει ο Μίχελ με Λουτσέσκου και να λεει οτι πάμε για πρωτάθλημα.
Να έχουν τα @@ και να πουν, παιδιά είναι δύσκολα τα πράγματα ότι μπορουμε θα κανουμε.

Ο Στανό μηπως ηταν τελικα ο μόνος ντόμπρος;
Η αισιοδοξια του ΠΑΟΚτση χτυπησε ταβάνι, αλλα μ αυτα που βλεπουμε γυρναει μπουμερανγκ.

Και όσο εμεις χαλαμε τις υγειες μας για βλακειες, έχουμε και τα δυσαρεστα για το παλικαρι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Omerta76, δε μου λες ρε φιλε, το ειχα απορία ολο το καλοκαιρι..
Γραφει και άλλος απ'τον λογαριασμο σου ή απλα κλασική περιπτωση Jekyll & Hyde? :mrgreen:
omerta76 έγραψε:
ο πρωταθλητισμος ξεκιναει τον ιουνιο οχι τον σεπτεμβρη και ο φετινος σχεδιασμος του ΠΑΟΚ ηταν σχεδιασμος φουτμπολ λιγκ και οχι πρωταθλητριας ομαδας...
Μάλλον ήθελες κ εσύ από τον Ιούνιο, τους Τρίστασον, Κολοβέτσιο και Τσόσιτς...
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 7#p1326307

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1330746

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1324905
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1326195
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1326277
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1333232
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1335080
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1336750
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 7#p1339057

Τουλαχιστον, επανηλθες (δε θελω να πιστεύω οτι εφταιξε το κραξιμο που έφαγες για τα παραπάνω) :mrgreen:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1346356
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1346706

Όπως μας εχεις συνηθησει αλλωστε..
Όπως οταν εγραψα για την ιδιαζουσα περίπτωση Λεβεκ, με τους τραυματισμούς του
ειχες αντιδρασει με το πολύ σχετικο
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1320013

Παροτι εγραψες
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 7#p1326282
Μαλλον θυμήθηκες αυτο που σου ζητουσα οταν αντιδρουσες εντονα, και μαλιστα σε σχολια πολυ πιο τεκμηριωμενενα (απ'την εικασία που προκαλεσε την αντιδραση του σουρμε) ή ήπια..

Καλο θα ηταν πάντως να το ακολουθείς συνεχεια ;)
Όπως και ολοι μας φυσικα..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

john4serres έγραψε:@τεοδ

Αδερφέ αν είναι δύσκολα τα οικονομικά δεδομένα και οι παίκτες δεν έρχονται να μην βγαίνει ο Γιωργάκης και πετάει τις μακακίες του για βόμβες και θα σας μαμησουμε και πρωτάθλημα.
Να μην βγαίνει ο Μίχελ και να λεει έχουμε συμφωνήσει με Βιειρίνια αλλά μετά από 65 μέρες ακόμα τον περιμένουμε.
Να μην βγαίνει ο Μίχελ με Λουτσέσκου και να λεει οτι πάμε για πρωτάθλημα.
Να έχουν τα @@ και να πουν, παιδιά είναι δύσκολα τα πράγματα ότι μπορουμε θα κανουμε.

Ο Στανό μηπως ηταν τελικα ο μόνος ντόμπρος;
Η αισιοδοξια του ΠΑΟΚτση χτυπησε ταβάνι, αλλα μ αυτα που βλεπουμε γυρναει μπουμερανγκ.

Και όσο εμεις χαλαμε τις υγειες μας για βλακειες, έχουμε και τα δυσαρεστα για το παλικαρι.

john αυτό είπα. Νομιζω το ίδιο λέμε
Δε θελουμε φανφάρες και μεγάλα λόγια. Ξεκάθαρα πράγματα. Και αν δε θελαν να ξοδεψουν, ας εκμεταλλέυονταν κάποιους που διώξαν. Αν μου λεγαν δε παιζει φράγκο, θα μεινουμε με μπακ απ αυτούς, ε δε θα περιμενα και τιποτα. Ξαναλέω, αδειάσαμε από μετριότητες αλλά γεμίσαμε κενά. Πωτς γκενεν αυτό;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

teod1980 έγραψε:Ξαναλέω, αδειάσαμε από μετριότητες αλλά γεμίσαμε κενά. Πωτς γκενεν αυτό;
ολα μπορει γκενεν στον ΠΑΟΚ :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Και δεν ακούγεται τίποτα πέρα από έναν Ελ Καντουρί που έρχεται περπατώντας. Τώρα πρέπει να ναι κάπου κατά το Μέτσοβο.. Θα τρελαθώ! Δεν ακούγεται τίποτα 9 μέρες πριν λήξουν οι μεταγραφές και η ομάδα φωνάζει για 4 παίκτες τουλάχιστον!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”