33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από giapas »

georgedoulk2008 έγραψε:Εισε σκληρος Dim αλλα δεν εχεις αδικο.
Δυστυχώς..συμφωνώ.
Στεναχωριεμαι πολύ αλλα εχει δικιο ο dim. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και πολλές λαθος επιλογές για να φτασουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Ρε παιδιά πουλάμε τον Κλαους με 0 ευρώ? Δεν πάμε καλά. Μπορει για τον ΠΑΟΚ να μην κάνει αλλά για Ισραϊλ το επίπεδο είναι ποιο χαμηλό και οι κωλοεβραίοι όνομα και πράγμα πάνε να την βγάλουν τζάμπα? Και ο Ντιέγκο κόστα στην Τσέλσι είναι χώμα πλέον για Πρέμιερ Λίνγκ αν είναι να μας τον Δώσει Τζάμπα!!! Έχω άδικο???
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι τον απαλασσόμαστε από 1.275.000,00 ευρώ είναι πολύ θετικό.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Για όσους Λένε θα μείνουμε μόνο με κουλούρη θέλω να πω ότι ο Μακ ο Πέλκας ο Ενρίκε είναι 2α φόρ. Ειδικά ο Πέλκας είναι foxinthebox σαν τον περέυρα. Βάλε τον Πέλκα δίπλα στον Πρίγιοβιτς να δείς πάρτυ που θα γίνει... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι τον απαλασσόμαστε από 1.275.000,00 ευρώ είναι πολύ θετικό.
Αποστόλη τουλάχιστο 100000 χιλιάρικα να τον δίναμε ρε ετσι για το γαμώτο. Κλάους παίρνουν τον τοξοβόλο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάλαι ποτέ υπήρξατο τοξοβόλος.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Προσωπικα τον Κλαους τον θελω στην ομαδα για πολλους κ διαφορους λογους.

1.χειροτερη χρονια απο περσι δεν γινεται να κανει
2.τα 700 δεν ειναι κανενα τραγικο ποσο για επιθετικο στο σημερινο ΠΑΟΚ
3.ειναι φυση κ θεση ηγετικη φυσιογνωμια στα αποδυτηρια αυτο που λεμε ξερει ποιος τι κ γιατι, ποιος εινια ο γαυρος, τι εινια ο μ@ρινακης, γιατι ειναι λ@μογιο ο Κομποτης κτλ..
4.αυτα που διαβαζω περι αντικατασταση του Πριγιο με Μακ ειναι αμπαλοσυνες
5.γηγενης Ελληνας, ναι χρειαζομαστε κ τετοιους αν κ ειμαι υπερ της αξιοκρατιας στην 11αδα
6.εχει ακομα μια 3τια δημιουργικη μπροστα του.

Κλαους, αν ημουν εσυ, θα οτυς ελεγα, κοιταχτε εχω μια 20ετια εδω κ δε θελω να φυγω, ανανεωση τωρα δια βιου με τα μισα λεφτα..ετσι θα εξηλεωθεις κ θα βγεις απο πανω κ θα σαι μια ζωη ΠΑΟΚαρα..
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Vet_eranos έγραψε:Προσωπικα τον Κλαους τον θελω στην ομαδα για πολλους κ διαφορους λογους.

1.χειροτερη χρονια απο περσι δεν γινεται να κανει
2.τα 700 δεν ειναι κανενα τραγικο ποσο για επιθετικο στο σημερινο ΠΑΟΚ
3.ειναι φυση κ θεση ηγετικη φυσιογνωμια στα αποδυτηρια αυτο που λεμε ξερει ποιος τι κ γιατι, ποιος εινια ο γαυρος, τι εινια ο μ@ρινακης, γιατι ειναι λ@μογιο ο Κομποτης κτλ..
4.αυτα που διαβαζω περι αντικατασταση του Πριγιο με Μακ ειναι αμπαλοσυνες
5.γηγενης Ελληνας, ναι χρειαζομαστε κ τετοιους αν κ ειμαι υπερ της αξιοκρατιας στην 11αδα
6.εχει ακομα μια 3τια δημιουργικη μπροστα του.

Κλαους, αν ημουν εσυ, θα οτυς ελεγα, κοιταχτε εχω μια 20ετια εδω κ δε θελω να φυγω, ανανεωση τωρα δια βιου με τα μισα λεφτα..ετσι θα εξηλεωθεις κ θα βγεις απο πανω κ θα σαι μια ζωη ΠΑΟΚαρα..
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για τον ίδιο καλύτερα να φύγει.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ελπιζω ολοι εσεις που του χετε σουρει τα μυρια οσα τον τελευταιο χρονο, να του πειτε ενα ευχαριστω για τις 100 και πλεον φορες που σας εκανε να πανηγυρισετε.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο Τότι δεν έγινε Τότι γιατί ήξερε ποια είναι η Γιουβεντους, τι έτσι Μοτζι κ τι κουμάσια είναι στο Λάτσιο κ το Ουντινε.

Το deal δεν είναι κακό δεδομένης της απόδοσης του τους τελευταίους 18 μήνες κ ότι μπαίνει στο τελευταίο έτος συμβολαίου. Αν εμείς θελουμε Βιεϊρίνια με γύρω στο 1 η Χάιφα θα περίμενα να ήθελε δανεισμό με μισό μισθό πληρωμένο μίνιμουμ, option να μας τον γυρίσει Γενάρη αν δεν της αρέσει, άντε να βάζαμε κανένα clawback αν έπιανε στόχους/συμμετοχές/γκολ.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Οταν προσπαθεις να πεισεις καποιον οτι αυτο που βλεπει ειναι διαφορετικο, επινοεις τα στατιστικα.
Πριν 10 χρονια κανεις δεν ασχολουταν με στατιστικα. Κανεις δεν ηξερε την λεξη ασιστ στο ποδοσφαιρο. Ηταν μονο στο μπασκετ. Απο την στιγμη που βγηκε το τρανσφερμαρκτ ο καθε πικραμενος εχει και αποψη χωρις να εχει δει καν τον παικτη.
Αυτα σαν εισαγωγη για τα "100 γκολ". Δηλαδη αν φορ του παοκ ηταν ο ναζλιδης , ποσα λιγοτερα θα ειχε? Απο αυτα τα 100 γκολ ποσα ειναι με δευτερη επαφη? Ποσες φορες βγηκε πρωτος σκορερ στο πρωταθλημα? Ποσες φορες ηταν εστω στην πρωτη 5αδα?
Η αληθεια ειναι οτι παντα ενας κακος παικτης ηταν με κακο κοντρολ καμια τριπλα μετριο αλμα μετρα ταχυτητα και κακη πασα. Το γιατι παιρνει 700 ειναι μαγκια του ατζεντη του. Τοσα χρονια ουτε μιση ομαδα δεν ενδιαφερθηκε γι αυτον.
Οσον αφορα τον χλευασμο που λετε, εγω δεν βλεπω κανενα. Στο γηπεδο μια χαρα χειροκροτειται. Τα φβ δεν με ενδιαφερουν
Οποτε στο καλο. Με 700 βρισκεις παικταρα μπροστα να παρεις κανα τιτλο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mattias_g4 έγραψε:Ρε παιδιά πουλάμε τον Κλαους με 0 ευρώ? Δεν πάμε καλά. Μπορει για τον ΠΑΟΚ να μην κάνει αλλά για Ισραϊλ το επίπεδο είναι ποιο χαμηλό και οι κωλοεβραίοι όνομα και πράγμα πάνε να την βγάλουν τζάμπα? Και ο Ντιέγκο κόστα στην Τσέλσι είναι χώμα πλέον για Πρέμιερ Λίνγκ αν είναι να μας τον Δώσει Τζάμπα!!! Έχω άδικο???
Εσυ αν ο ΠΑΟΚ εδινε 1 μυριο για φορ με 0 γκολ περυσι,τι θα ελεγες;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

5 γκολ ειχε , δε σκοραρε στο πρωταθλημα.Κι αυτο (η μια χρονια) δεν ειναι ασφαλες κριτηριο για ενα παικτη που εχει δειξει αλλα μεχρι τωρα.Απ τα 12 -14 στα 0 δεν ειναι το φυσιολογικο.Φυσικα και εχει καμψη αλλα δε το ξεχασε τελειως. Κατι θα επρεπε να παρουμε.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

simba έγραψε:Λεπτομερειες λενε απομενουν..εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα ολοκληρωθει..

Πετρο,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6#p1322956

Παντως αυτο που μου εκανε τρελη εντυπωση διαβαζοντας τους κανονισμους της ουεφα για το συγκεκριμενο, ειναι οτι δεν ειναι δευσμευτικο, απλα δηλωνεις συνολικα λιγοτερους παικτες (ουτε καν ποινη ενος ακομη παικτη μειον).
Δε μου ανοίγει το ποστ στο tapatalk αλλά δε πειράζει κατάλαβα
Mattias_g4 έγραψε:Για όσους Λένε θα μείνουμε μόνο με κουλούρη θέλω να πω ότι ο Μακ ο Πέλκας ο Ενρίκε είναι 2α φόρ. Ειδικά ο Πέλκας είναι foxinthebox σαν τον περέυρα. Βάλε τον Πέλκα δίπλα στον Πρίγιοβιτς να δείς πάρτυ που θα γίνει... :opaokara:
Κοίτα τι λες

ΔΕΎΤΕΡΟ φορ
ΔΊΠΛΑ στον Πριγιο

Το πρόβλημα μας όμως είναι το ΑΝΤΊ τον Πριγιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”