Δυστυχώς..συμφωνώ.georgedoulk2008 έγραψε:Εισε σκληρος Dim αλλα δεν εχεις αδικο.
Στεναχωριεμαι πολύ αλλα εχει δικιο ο dim. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και πολλές λαθος επιλογές για να φτασουμε εδώ.
Δυστυχώς..συμφωνώ.georgedoulk2008 έγραψε:Εισε σκληρος Dim αλλα δεν εχεις αδικο.
Αποστόλη τουλάχιστο 100000 χιλιάρικα να τον δίναμε ρε ετσι για το γαμώτο. Κλάους παίρνουν τον τοξοβόλο!ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι τον απαλασσόμαστε από 1.275.000,00 ευρώ είναι πολύ θετικό.
Vet_eranos έγραψε:Προσωπικα τον Κλαους τον θελω στην ομαδα για πολλους κ διαφορους λογους.
1.χειροτερη χρονια απο περσι δεν γινεται να κανει
2.τα 700 δεν ειναι κανενα τραγικο ποσο για επιθετικο στο σημερινο ΠΑΟΚ
3.ειναι φυση κ θεση ηγετικη φυσιογνωμια στα αποδυτηρια αυτο που λεμε ξερει ποιος τι κ γιατι, ποιος εινια ο γαυρος, τι εινια ο μ@ρινακης, γιατι ειναι λ@μογιο ο Κομποτης κτλ..
4.αυτα που διαβαζω περι αντικατασταση του Πριγιο με Μακ ειναι αμπαλοσυνες
5.γηγενης Ελληνας, ναι χρειαζομαστε κ τετοιους αν κ ειμαι υπερ της αξιοκρατιας στην 11αδα
6.εχει ακομα μια 3τια δημιουργικη μπροστα του.
Κλαους, αν ημουν εσυ, θα οτυς ελεγα, κοιταχτε εχω μια 20ετια εδω κ δε θελω να φυγω, ανανεωση τωρα δια βιου με τα μισα λεφτα..ετσι θα εξηλεωθεις κ θα βγεις απο πανω κ θα σαι μια ζωη ΠΑΟΚαρα..
Εσυ αν ο ΠΑΟΚ εδινε 1 μυριο για φορ με 0 γκολ περυσι,τι θα ελεγες;;Mattias_g4 έγραψε:Ρε παιδιά πουλάμε τον Κλαους με 0 ευρώ? Δεν πάμε καλά. Μπορει για τον ΠΑΟΚ να μην κάνει αλλά για Ισραϊλ το επίπεδο είναι ποιο χαμηλό και οι κωλοεβραίοι όνομα και πράγμα πάνε να την βγάλουν τζάμπα? Και ο Ντιέγκο κόστα στην Τσέλσι είναι χώμα πλέον για Πρέμιερ Λίνγκ αν είναι να μας τον Δώσει Τζάμπα!!! Έχω άδικο???
Δε μου ανοίγει το ποστ στο tapatalk αλλά δε πειράζει κατάλαβαsimba έγραψε:Λεπτομερειες λενε απομενουν..εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα ολοκληρωθει..
Πετρο,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6#p1322956
Παντως αυτο που μου εκανε τρελη εντυπωση διαβαζοντας τους κανονισμους της ουεφα για το συγκεκριμενο, ειναι οτι δεν ειναι δευσμευτικο, απλα δηλωνεις συνολικα λιγοτερους παικτες (ουτε καν ποινη ενος ακομη παικτη μειον).
Κοίτα τι λεςMattias_g4 έγραψε:Για όσους Λένε θα μείνουμε μόνο με κουλούρη θέλω να πω ότι ο Μακ ο Πέλκας ο Ενρίκε είναι 2α φόρ. Ειδικά ο Πέλκας είναι foxinthebox σαν τον περέυρα. Βάλε τον Πέλκα δίπλα στον Πρίγιοβιτς να δείς πάρτυ που θα γίνει...