Ποντικεσκου έχεις... Όλα να τα περιμένειςdanirifle έγραψε:μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του??
αν δω και ανανέωση, θα μου πέσουν και τα λιγοστά μαλλιά που έμειναν
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Δυστυχώς ο ρώσος κατι μου λέει ένα δυο γκολ να κανει μέχρι το χειμώνα και θα του δώσει κανα συμβόλαιο 400.000 με 300.000 που ούτε αυτά αξίζει και θα τον έχουμε για πρώτη αλλαγή για πολλά χρόνια να μπαίνει να τα χάνει και να μαλώνουμε εμείς αν και ποτέ θα ξεμπουκώσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
υπολογίζεται κανονικά από τον λουτσέσκου.
τί να πεις, τα λόγια έχουν τελειώσει και τα μαλλιά έχουν πέσει.
για τον προπονητή δεν κάνεις υπομονή ούτε 3 μήνες, για τον κλάους υπομονή μέχρι να εξαφανιστεί ο ήλιος.
πάσχει από μεταστατική οξεία χρόνια αμπαλιάση ο προγραμματισμός του συλλόγου.
υγ. και ο στανόγιεβιτς συμβόλαιο είχε, γιαυτούς που μονίμως λένε ότι τί να κάνουμε έχει συμβόλαιο, δεν μπορούν να τον διώξουν.
τί να πεις, τα λόγια έχουν τελειώσει και τα μαλλιά έχουν πέσει.
για τον προπονητή δεν κάνεις υπομονή ούτε 3 μήνες, για τον κλάους υπομονή μέχρι να εξαφανιστεί ο ήλιος.
πάσχει από μεταστατική οξεία χρόνια αμπαλιάση ο προγραμματισμός του συλλόγου.
υγ. και ο στανόγιεβιτς συμβόλαιο είχε, γιαυτούς που μονίμως λένε ότι τί να κάνουμε έχει συμβόλαιο, δεν μπορούν να τον διώξουν.
Δεν ξέρω πως μπορεί να επανέλθει ο Κλάους.... Οι Τούρκοι λέει κάνανε χαμηλή προσφορά ίσως είναι πίεση σε αυτούς....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Από πότε έχει να βάλει γκολ, γενικά,θυμάται κανείς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οκ 700 οχι 800... Μεγαλο λαθος μου. Συμφωνεις πως επεσα μεσα στην προβλεψη οτι θα μεινει με την "ξαφνικη" αλλαγη προπονητη? Και τσουπ τα αρθρα αποθεωσης στον Λουτσεσκου. Εχει πολυ ψωμι η υποθεση για οσους σκεφτονται ψυχραThe_Stalker έγραψε:Ρε συ dimg4, η άποψή σου είναι γνωστή και δεν θέλω να πω γι' αυτήν. Μπορείς όμως έτσι ειλικρινά να πεις τα 700 που παίρνει (τα οποία με δική του πρωτοβουλία για μια χρονιά έγιναν 640 αν βγάλουμε μισθό ενός μήνα), για ποιό λόγο τα κάνεις 800 - 900; Έτσι για το γαμώτο, για να καταλαβαίνουμε...
ΥΓ Όλα τα παραδείγματα που έχετε αναφέρει από Ελλάδα για μείωση αποδοχών, αφορούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και τα ανανέωσαν.
Στις φετινες προπονησεις δεν γραφανε γκολαρες?MANIAKOS έγραψε:Σαν χτες το θυμάμαι
- The_Stalker
Dimg4,
κι εγώ το θεωρούσα αναμενόμενο και όχι μόνο για Κλάους αλλά και για Κωνσταντινίδη και για Λημνιό. Θα το έλεγα και για Ζάιρο αν δεν έπιανε θέση ξένου. Γενικώς έγιναν κάποιες περίεργες κινήσεις σε δανεισμούς και μεταγραφές, για τις οποίες περιμένω τη λήξη της περιόδου για να έχω (και να γράψω) ολοκληρωμένη άποψη.
Όσο για τους αρδ, έγραφαν για τον ήρεμο Στανόγιεβιτς, για τον άνθρωπο που είναι έξυπνος και όχι κολημμένος αλλά προσαρμοστικός κλπ. Ο λουτσέσκου από προκλητικός και αμυντικογενής μόλις τον έφεραν στον ΠΑΟΚ, έγινε αλεπού, έξυπνος και γνώστης. Άρα οι απόψεις ή η γραμμή που κατά περίοδο προσπαθούν να περάσουν, με αφήνει αδιάφορο.
Όμως αν κατάλαβα, εσύ αφήνεις υπόνοιες ότι ο Στανόγιεβιτς διώχθηκε για να μείνει ο Κλάους. Το σενάριο αυτό είναι τουλάχιστον επιστημονικής φαντασίας, μην γίνεσαι ΤΟΣΟ εμμονικός με τον Κλάους, δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο περιστρέφεται όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Αν δεν κατάλαβα καλά, άστο.
κι εγώ το θεωρούσα αναμενόμενο και όχι μόνο για Κλάους αλλά και για Κωνσταντινίδη και για Λημνιό. Θα το έλεγα και για Ζάιρο αν δεν έπιανε θέση ξένου. Γενικώς έγιναν κάποιες περίεργες κινήσεις σε δανεισμούς και μεταγραφές, για τις οποίες περιμένω τη λήξη της περιόδου για να έχω (και να γράψω) ολοκληρωμένη άποψη.
Όσο για τους αρδ, έγραφαν για τον ήρεμο Στανόγιεβιτς, για τον άνθρωπο που είναι έξυπνος και όχι κολημμένος αλλά προσαρμοστικός κλπ. Ο λουτσέσκου από προκλητικός και αμυντικογενής μόλις τον έφεραν στον ΠΑΟΚ, έγινε αλεπού, έξυπνος και γνώστης. Άρα οι απόψεις ή η γραμμή που κατά περίοδο προσπαθούν να περάσουν, με αφήνει αδιάφορο.
Όμως αν κατάλαβα, εσύ αφήνεις υπόνοιες ότι ο Στανόγιεβιτς διώχθηκε για να μείνει ο Κλάους. Το σενάριο αυτό είναι τουλάχιστον επιστημονικής φαντασίας, μην γίνεσαι ΤΟΣΟ εμμονικός με τον Κλάους, δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο περιστρέφεται όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Αν δεν κατάλαβα καλά, άστο.
Για όσους έχουν καλπάζουσα φαντασία, εννοείς??Dimg4 έγραψε:Οκ 700 οχι 800... Μεγαλο λαθος μου. Συμφωνεις πως επεσα μεσα στην προβλεψη οτι θα μεινει με την "ξαφνικη" αλλαγη προπονητη? Και τσουπ τα αρθρα αποθεωσης στον Λουτσεσκου. Εχει πολυ ψωμι η υποθεση για οσους σκεφτονται ψυχραThe_Stalker έγραψε:Ρε συ dimg4, η άποψή σου είναι γνωστή και δεν θέλω να πω γι' αυτήν. Μπορείς όμως έτσι ειλικρινά να πεις τα 700 που παίρνει (τα οποία με δική του πρωτοβουλία για μια χρονιά έγιναν 640 αν βγάλουμε μισθό ενός μήνα), για ποιό λόγο τα κάνεις 800 - 900; Έτσι για το γαμώτο, για να καταλαβαίνουμε...
ΥΓ Όλα τα παραδείγματα που έχετε αναφέρει από Ελλάδα για μείωση αποδοχών, αφορούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και τα ανανέωσαν.
Μιλαω καλα ελληνικα, οτι εγραψα εννοω. Οποιος θελει να παρερμηνευει αναλογα με τα γουστα, ελευθερα
Μετά απο 8 χρόνια μέλος του ΠΑΟΚμανια , ίσως ήρθε η ώρα να φάω το πρώτο μου μπαν! Αλλα δε βαριέσαι... θα επανέλθω..
αντε να μιλήσω κι εγώ λοιπόν.. προς ορισμένους συνοπαδούς και κυρίως στον dimg4, που είναι και το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Οταν πολλοί τα είχανε βάλει εδώ μέσα με τον ξάδερφο(όχι εγώ παντως) , είχες αναλάβει την υπεράσπισή του, και άκουγες τα μύρια όσα απο πολλούς, κι εγώ και κάποιοι αλλοι σε υπερασπιζόμασταν. Τώρα παρατηρώ με την περίπτωση Κλαους, να κάνεις και να γράφεις πολύ χειρότερα. Αυτό είναι η επιτομή της αθλιότητας να ξέρεις. Είσαι κατά πολύ χειρότερος απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς ημιαγράμματους που ακούτε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Ενα μεγάλο κρίμα..τίποτα αλλο.
υ.γ ο Κλαους είναι απ'τους πρώτους σου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και με ελλάχιστους μπορεί να συγκριθεί στα ενενήντα τόσα χρόνια . Είτε σας αρέσει (σ εσας και στα ραδιόφωνα) είτε όχι. Όπως είναι και ο Σαλπιγγίδης, ο Κούδας , ο Σαράφης.
Έχουμε πει κάτι για την ανωνυμία του forum.Ελπίζω όταν επιστρέψεις να το σέβεσαι.Τα λέμε σε 3 μέρες
αντε να μιλήσω κι εγώ λοιπόν.. προς ορισμένους συνοπαδούς και κυρίως στον dimg4, που είναι και το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Οταν πολλοί τα είχανε βάλει εδώ μέσα με τον ξάδερφο(όχι εγώ παντως) , είχες αναλάβει την υπεράσπισή του, και άκουγες τα μύρια όσα απο πολλούς, κι εγώ και κάποιοι αλλοι σε υπερασπιζόμασταν. Τώρα παρατηρώ με την περίπτωση Κλαους, να κάνεις και να γράφεις πολύ χειρότερα. Αυτό είναι η επιτομή της αθλιότητας να ξέρεις. Είσαι κατά πολύ χειρότερος απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς ημιαγράμματους που ακούτε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Ενα μεγάλο κρίμα..τίποτα αλλο.
υ.γ ο Κλαους είναι απ'τους πρώτους σου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και με ελλάχιστους μπορεί να συγκριθεί στα ενενήντα τόσα χρόνια . Είτε σας αρέσει (σ εσας και στα ραδιόφωνα) είτε όχι. Όπως είναι και ο Σαλπιγγίδης, ο Κούδας , ο Σαράφης.
Έχουμε πει κάτι για την ανωνυμία του forum.Ελπίζω όταν επιστρέψεις να το σέβεσαι.Τα λέμε σε 3 μέρες
Πραγματικά με τον σάλπι κάνανε απαράδεκτα πράγματα κάποιοι dim με την εμμονή σου και εσύ δυστυχώς κάνεις το ίδιο.... Με τον Κλάους κάνεις και εσύ ακριβώς τα ίδια με αυτούς που δίκαια κατηγορουσες ....