33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από nikolasf »

danirifle έγραψε:μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του??

αν δω και ανανέωση, θα μου πέσουν και τα λιγοστά μαλλιά που έμειναν
Ποντικεσκου έχεις... Όλα να τα περιμένεις
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Δυστυχώς ο ρώσος κατι μου λέει ένα δυο γκολ να κανει μέχρι το χειμώνα και θα του δώσει κανα συμβόλαιο 400.000 με 300.000 που ούτε αυτά αξίζει και θα τον έχουμε για πρώτη αλλαγή για πολλά χρόνια να μπαίνει να τα χάνει και να μαλώνουμε εμείς αν και ποτέ θα ξεμπουκώσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πόντιος καθαρός είναι Ελληναρα.....
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

υπολογίζεται κανονικά από τον λουτσέσκου.
τί να πεις, τα λόγια έχουν τελειώσει και τα μαλλιά έχουν πέσει.
για τον προπονητή δεν κάνεις υπομονή ούτε 3 μήνες, για τον κλάους υπομονή μέχρι να εξαφανιστεί ο ήλιος.
πάσχει από μεταστατική οξεία χρόνια αμπαλιάση ο προγραμματισμός του συλλόγου.

υγ. και ο στανόγιεβιτς συμβόλαιο είχε, γιαυτούς που μονίμως λένε ότι τί να κάνουμε έχει συμβόλαιο, δεν μπορούν να τον διώξουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δεν ξέρω πως μπορεί να επανέλθει ο Κλάους.... Οι Τούρκοι λέει κάνανε χαμηλή προσφορά ίσως είναι πίεση σε αυτούς....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Από πότε έχει να βάλει γκολ, γενικά,θυμάται κανείς;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαν χτες το θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ε πεστο για

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

The_Stalker έγραψε:Ρε συ dimg4, η άποψή σου είναι γνωστή και δεν θέλω να πω γι' αυτήν. Μπορείς όμως έτσι ειλικρινά να πεις τα 700 που παίρνει (τα οποία με δική του πρωτοβουλία για μια χρονιά έγιναν 640 αν βγάλουμε μισθό ενός μήνα), για ποιό λόγο τα κάνεις 800 - 900; Έτσι για το γαμώτο, για να καταλαβαίνουμε...

ΥΓ Όλα τα παραδείγματα που έχετε αναφέρει από Ελλάδα για μείωση αποδοχών, αφορούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και τα ανανέωσαν.
Οκ 700 οχι 800... Μεγαλο λαθος μου. Συμφωνεις πως επεσα μεσα στην προβλεψη οτι θα μεινει με την "ξαφνικη" αλλαγη προπονητη? Και τσουπ τα αρθρα αποθεωσης στον Λουτσεσκου. Εχει πολυ ψωμι η υποθεση για οσους σκεφτονται ψυχρα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:Σαν χτες το θυμάμαι
Στις φετινες προπονησεις δεν γραφανε γκολαρες?
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Dimg4,

κι εγώ το θεωρούσα αναμενόμενο και όχι μόνο για Κλάους αλλά και για Κωνσταντινίδη και για Λημνιό. Θα το έλεγα και για Ζάιρο αν δεν έπιανε θέση ξένου. Γενικώς έγιναν κάποιες περίεργες κινήσεις σε δανεισμούς και μεταγραφές, για τις οποίες περιμένω τη λήξη της περιόδου για να έχω (και να γράψω) ολοκληρωμένη άποψη.

Όσο για τους αρδ, έγραφαν για τον ήρεμο Στανόγιεβιτς, για τον άνθρωπο που είναι έξυπνος και όχι κολημμένος αλλά προσαρμοστικός κλπ. Ο λουτσέσκου από προκλητικός και αμυντικογενής μόλις τον έφεραν στον ΠΑΟΚ, έγινε αλεπού, έξυπνος και γνώστης. Άρα οι απόψεις ή η γραμμή που κατά περίοδο προσπαθούν να περάσουν, με αφήνει αδιάφορο.

Όμως αν κατάλαβα, εσύ αφήνεις υπόνοιες ότι ο Στανόγιεβιτς διώχθηκε για να μείνει ο Κλάους. Το σενάριο αυτό είναι τουλάχιστον επιστημονικής φαντασίας, μην γίνεσαι ΤΟΣΟ εμμονικός με τον Κλάους, δεν είναι και δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος γύρω από τον οποίο περιστρέφεται όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ. Αν δεν κατάλαβα καλά, άστο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Dimg4 έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Ρε συ dimg4, η άποψή σου είναι γνωστή και δεν θέλω να πω γι' αυτήν. Μπορείς όμως έτσι ειλικρινά να πεις τα 700 που παίρνει (τα οποία με δική του πρωτοβουλία για μια χρονιά έγιναν 640 αν βγάλουμε μισθό ενός μήνα), για ποιό λόγο τα κάνεις 800 - 900; Έτσι για το γαμώτο, για να καταλαβαίνουμε...

ΥΓ Όλα τα παραδείγματα που έχετε αναφέρει από Ελλάδα για μείωση αποδοχών, αφορούν παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και τα ανανέωσαν.
Οκ 700 οχι 800... Μεγαλο λαθος μου. Συμφωνεις πως επεσα μεσα στην προβλεψη οτι θα μεινει με την "ξαφνικη" αλλαγη προπονητη? Και τσουπ τα αρθρα αποθεωσης στον Λουτσεσκου. Εχει πολυ ψωμι η υποθεση για οσους σκεφτονται ψυχρα
Για όσους έχουν καλπάζουσα φαντασία, εννοείς??
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μιλαω καλα ελληνικα, οτι εγραψα εννοω. Οποιος θελει να παρερμηνευει αναλογα με τα γουστα, ελευθερα
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μετά απο 8 χρόνια μέλος του ΠΑΟΚμανια , ίσως ήρθε η ώρα να φάω το πρώτο μου μπαν! Αλλα δε βαριέσαι... θα επανέλθω..
αντε να μιλήσω κι εγώ λοιπόν.. προς ορισμένους συνοπαδούς και κυρίως στον dimg4, που είναι και το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Οταν πολλοί τα είχανε βάλει εδώ μέσα με τον ξάδερφο(όχι εγώ παντως) , είχες αναλάβει την υπεράσπισή του, και άκουγες τα μύρια όσα απο πολλούς, κι εγώ και κάποιοι αλλοι σε υπερασπιζόμασταν. Τώρα παρατηρώ με την περίπτωση Κλαους, να κάνεις και να γράφεις πολύ χειρότερα. Αυτό είναι η επιτομή της αθλιότητας να ξέρεις. Είσαι κατά πολύ χειρότερος απο ραδιοφωνικούς παραγωγούς ημιαγράμματους που ακούτε εκεί στην Θεσσαλονίκη. Ενα μεγάλο κρίμα..τίποτα αλλο.
υ.γ ο Κλαους είναι απ'τους πρώτους σου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και με ελλάχιστους μπορεί να συγκριθεί στα ενενήντα τόσα χρόνια . Είτε σας αρέσει (σ εσας και στα ραδιόφωνα) είτε όχι. Όπως είναι και ο Σαλπιγγίδης, ο Κούδας , ο Σαράφης.

Έχουμε πει κάτι για την ανωνυμία του forum.Ελπίζω όταν επιστρέψεις να το σέβεσαι.Τα λέμε σε 3 μέρες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Πραγματικά με τον σάλπι κάνανε απαράδεκτα πράγματα κάποιοι dim με την εμμονή σου και εσύ δυστυχώς κάνεις το ίδιο.... Με τον Κλάους κάνεις και εσύ ακριβώς τα ίδια με αυτούς που δίκαια κατηγορουσες ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”