Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
για ποιο λογο??οσοι παιχτες και να ερθουν η δομη του ΠΑΟΚ δεν θα επιτρεψει στο σωματειο να παει μπροστα...το καταλαβαν και οι τυφλοι πλεον...
ειτε ερθει ο σκορδοπουτσογλου ειτε ο ζαμπρανο το ιδιο πραγμα ειναι πλεον τι το ψαχνεις...
ειτε ερθει ο σκορδοπουτσογλου ειτε ο ζαμπρανο το ιδιο πραγμα ειναι πλεον τι το ψαχνεις...
-
Ενώ ο γαβρος που σούταρε πέρισυ τον ανεκδιήγητο πρώην της Ντέπορ πήγε χάλια μετά...Παιδιά όλα παίζουν και πόσο μάλλον και οι λάθος επιλογές. Εγώ πιστεύω ότι ο Λούμπος ήθελε τον Λουτσέσκου εξαρχής και λόγο αντιδράσεων και μόνο καταλήξαμε στην επιλογή Μπερέτα...εεεεππ.. sorry .. Στανόγιεβιτς.. Στήριξη θέλει αλλά και λογική ώστε να διακρίνουμε τις προφανείς λάθος επιλογές. Και ο Σέρβος ήταν μια ατυχής επιλογή.
Τελος παντων.
Στηρίζουμε την διοίκηση του ΠΑΟΚ και
τον νέο μας προπονητή.
Στηρίζουμε την διοίκηση του ΠΑΟΚ και
τον νέο μας προπονητή.
στον ΠΑΟΚ ολες οι επιλογες ειναι και θα συνεχισουν να ειναι ατυχες...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...makispaspartou έγραψε:Ενώ ο γαβρος που σούταρε πέρισυ τον ανεκδιήγητο πρώην της Ντέπορ πήγε χάλια μετά...Παιδιά όλα παίζουν και πόσο μάλλον και οι λάθος επιλογές. Εγώ πιστεύω ότι ο Λούμπος ήθελε τον Λουτσέσκου εξαρχής και λόγο αντιδράσεων και μόνο καταλήξαμε στην επιλογή Μπερέτα...εεεεππ.. sorry .. Στανόγιεβιτς.. Στήριξη θέλει αλλά και λογική ώστε να διακρίνουμε τις προφανείς λάθος επιλογές. Και ο Σέρβος ήταν μια ατυχής επιλογή.
υπομονη λιγους μηνες(?) μεχρι τον επομενο...ατυχο λοιπον :ugeek:
Το ΠΑΟΚ στηρίζουμε πάντα.......
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
οπως τα βρωμισαν οι μανατζερ και οι ακρες του ρουμανου στο βοθροκωλις...
απο δω και περα θα πανηγυριζουν γιατι θα εχουν και τις πληροφοριες για μεταγραφες
Μιχελ γλεντα τους ,και μην αφηνεις πολλα πολλα στον Ρουμανο
αναλωσιμος κι αυτος αλλωστε
απο δω και περα θα πανηγυριζουν γιατι θα εχουν και τις πληροφοριες για μεταγραφες
Μιχελ γλεντα τους ,και μην αφηνεις πολλα πολλα στον Ρουμανο
αναλωσιμος κι αυτος αλλωστε
Ο Μιχελ δεν δίνει είδηση με τίποτε και καλά κάνει
- Dimitris_L4
Ειναι μεγαλο προσον να αναγνωριζεις και να παραδεχεσαι τα λαθη σου...
-
Sera και ο Ίβιτς σαν επιλογή ρίσκο ήταν, όμως οδήγησε την ομάδα σε ένα μήνα απόλυτου ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Οπότε ατυχής δεν αποδείχθηκε. Το αν θα πετύχει ο Λουτσέσκου είναι ένα θέμα. Δε γίνεται να μη βλέπουμε τα προφανή όμως.. Και στον Στανό το πράγμα βρωμούσε εξαρχής... Εγώ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά να διορθώσουμε το λάθος.
- potamda
- Bet Guru 2023
Άντε ν' αρχίσουν ν' ανακοινώνονται και οι μεταγραφές τώρα.... να γίνουμε πάλι μια ωραία ατμόσφαιρα!
- BlackBlockAttack
και που ειναι ο ιβιτς τωρα??α ναι οι απειλες του βαζελου...τον εδιωξαν :ugeek:makispaspartou έγραψε:Sera και ο Ίβιτς σαν επιλογή ρίσκο ήταν, όμως οδήγησε την ομάδα σε ένα μήνα απόλυτου ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Οπότε ατυχής δεν αποδείχθηκε. Το αν θα πετύχει ο Λουτσέσκου είναι ένα θέμα. Δε γίνεται να μη βλέπουμε τα προφανή όμως.. Και στον Στανό το πράγμα βρωμούσε εξαρχής... Εγώ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά να διορθώσουμε το λάθος.
αστο σε λεω μακη 10 προπονητες και συνεχιζουμε να γραφουμε ιστορια...λες και με αυτα που βλεπει θα γυρισει να μας κοιταξει κανενας σοβαρος :ugeek:
-
Sera4 έγραψε:και που ειναι ο ιβιτς τωρα??α ναι οι απειλες του βαζελου...τον εδιωξαν :ugeek:makispaspartou έγραψε:Sera και ο Ίβιτς σαν επιλογή ρίσκο ήταν, όμως οδήγησε την ομάδα σε ένα μήνα απόλυτου ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Οπότε ατυχής δεν αποδείχθηκε. Το αν θα πετύχει ο Λουτσέσκου είναι ένα θέμα. Δε γίνεται να μη βλέπουμε τα προφανή όμως.. Και στον Στανό το πράγμα βρωμούσε εξαρχής... Εγώ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά να διορθώσουμε το λάθος.
αστο σε λεω μακη 10 προπονητες και συνεχιζουμε να γραφουμε ιστορια...λες και με αυτα που βλεπει θα γυρισει να μας κοιταξει κανενας σοβαρος :ugeek:
Καλά σοβαρό προπονητή σε αυτό το πρωτάθλημα δύσκολα εκτός κι αν υπάρχει το κίνητρο του Ch L. To ότι δεν τα βρηκαν μεταξύ τους για ανανέωση δεν σημαίνει κάτι. Δεν ακυρώνει το γεγονός ότι η επιλογή βγήκε. Ο Μίχελ τον οποιο εμπιστεύομαι ήθελε Ίβιτς, και οταν δεν τα βρήκαμε , Λουτσέσκου. Οπότε πάω πάσο.
Εγω περιμένω τουλάχιστον αλλους 3 παικτες μεγάλης αξίας. Χωρις αυτους τους τρεις πρωταθλημα δεν θα πάρουμε....
Ένα-Ένα ρε φίλε.Tupac έγραψε:Εγω περιμένω τουλάχιστον αλλους 3 παικτες μεγάλης αξίας. Χωρις αυτους τους τρεις πρωταθλημα δεν θα πάρουμε....
Ήρθε ο El-Kaddouri έπεται συνέχεια με CB/DM|MC και το κερασάκι στην τούρτα "Vieirinha¨.
* Και ότι παίχτες φεύγουν πχ. O "33" αντικατάσταση εννοείται ή ο Leovac(που ακούγεται για Galatasaray)