Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Sera4 »

για ποιο λογο??οσοι παιχτες και να ερθουν η δομη του ΠΑΟΚ δεν θα επιτρεψει στο σωματειο να παει μπροστα...το καταλαβαν και οι τυφλοι πλεον...

ειτε ερθει ο σκορδοπουτσογλου ειτε ο ζαμπρανο το ιδιο πραγμα ειναι πλεον τι το ψαχνεις...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ενώ ο γαβρος που σούταρε πέρισυ τον ανεκδιήγητο πρώην της Ντέπορ πήγε χάλια μετά...Παιδιά όλα παίζουν και πόσο μάλλον και οι λάθος επιλογές. Εγώ πιστεύω ότι ο Λούμπος ήθελε τον Λουτσέσκου εξαρχής και λόγο αντιδράσεων και μόνο καταλήξαμε στην επιλογή Μπερέτα...εεεεππ.. sorry .. Στανόγιεβιτς.. Στήριξη θέλει αλλά και λογική ώστε να διακρίνουμε τις προφανείς λάθος επιλογές. Και ο Σέρβος ήταν μια ατυχής επιλογή.
Jojo-4

Δημοσίευση από Jojo-4 »

Τελος παντων.
Στηρίζουμε την διοίκηση του ΠΑΟΚ και
τον νέο μας προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

makispaspartou έγραψε:Ενώ ο γαβρος που σούταρε πέρισυ τον ανεκδιήγητο πρώην της Ντέπορ πήγε χάλια μετά...Παιδιά όλα παίζουν και πόσο μάλλον και οι λάθος επιλογές. Εγώ πιστεύω ότι ο Λούμπος ήθελε τον Λουτσέσκου εξαρχής και λόγο αντιδράσεων και μόνο καταλήξαμε στην επιλογή Μπερέτα...εεεεππ.. sorry .. Στανόγιεβιτς.. Στήριξη θέλει αλλά και λογική ώστε να διακρίνουμε τις προφανείς λάθος επιλογές. Και ο Σέρβος ήταν μια ατυχής επιλογή.
στον ΠΑΟΚ ολες οι επιλογες ειναι και θα συνεχισουν να ειναι ατυχες...αυτο ειναι το μονο σιγουρο...

υπομονη λιγους μηνες(?) μεχρι τον επομενο...ατυχο λοιπον :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το ΠΑΟΚ στηρίζουμε πάντα.......

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οπως τα βρωμισαν οι μανατζερ και οι ακρες του ρουμανου στο βοθροκωλις...
απο δω και περα θα πανηγυριζουν γιατι θα εχουν και τις πληροφοριες για μεταγραφες
Μιχελ γλεντα τους ,και μην αφηνεις πολλα πολλα στον Ρουμανο
αναλωσιμος κι αυτος αλλωστε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο Μιχελ δεν δίνει είδηση με τίποτε και καλά κάνει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ειναι μεγαλο προσον να αναγνωριζεις και να παραδεχεσαι τα λαθη σου...
makispaspartou

Sera και ο Ίβιτς σαν επιλογή ρίσκο ήταν, όμως οδήγησε την ομάδα σε ένα μήνα απόλυτου ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Οπότε ατυχής δεν αποδείχθηκε. Το αν θα πετύχει ο Λουτσέσκου είναι ένα θέμα. Δε γίνεται να μη βλέπουμε τα προφανή όμως.. Και στον Στανό το πράγμα βρωμούσε εξαρχής... Εγώ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά να διορθώσουμε το λάθος.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Άντε ν' αρχίσουν ν' ανακοινώνονται και οι μεταγραφές τώρα.... να γίνουμε πάλι μια ωραία ατμόσφαιρα!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ποσο δινει στο στοιχημα οτι θα ανακοινωσουμε σημερα μεταγραφη?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

makispaspartou έγραψε:Sera και ο Ίβιτς σαν επιλογή ρίσκο ήταν, όμως οδήγησε την ομάδα σε ένα μήνα απόλυτου ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Οπότε ατυχής δεν αποδείχθηκε. Το αν θα πετύχει ο Λουτσέσκου είναι ένα θέμα. Δε γίνεται να μη βλέπουμε τα προφανή όμως.. Και στον Στανό το πράγμα βρωμούσε εξαρχής... Εγώ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά να διορθώσουμε το λάθος.
και που ειναι ο ιβιτς τωρα??α ναι οι απειλες του βαζελου...τον εδιωξαν :ugeek:

αστο σε λεω μακη 10 προπονητες και συνεχιζουμε να γραφουμε ιστορια...λες και με αυτα που βλεπει θα γυρισει να μας κοιταξει κανενας σοβαρος :ugeek:
makispaspartou

Sera4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Sera και ο Ίβιτς σαν επιλογή ρίσκο ήταν, όμως οδήγησε την ομάδα σε ένα μήνα απόλυτου ποδοσφαίρου και στην κατάκτηση του κυπέλλου. Οπότε ατυχής δεν αποδείχθηκε. Το αν θα πετύχει ο Λουτσέσκου είναι ένα θέμα. Δε γίνεται να μη βλέπουμε τα προφανή όμως.. Και στον Στανό το πράγμα βρωμούσε εξαρχής... Εγώ θα ανησυχούσα αν δεν είχαμε τα γρήγορα αντανακλαστικά να διορθώσουμε το λάθος.
και που ειναι ο ιβιτς τωρα??α ναι οι απειλες του βαζελου...τον εδιωξαν :ugeek:

αστο σε λεω μακη 10 προπονητες και συνεχιζουμε να γραφουμε ιστορια...λες και με αυτα που βλεπει θα γυρισει να μας κοιταξει κανενας σοβαρος :ugeek:

Καλά σοβαρό προπονητή σε αυτό το πρωτάθλημα δύσκολα εκτός κι αν υπάρχει το κίνητρο του Ch L. To ότι δεν τα βρηκαν μεταξύ τους για ανανέωση δεν σημαίνει κάτι. Δεν ακυρώνει το γεγονός ότι η επιλογή βγήκε. Ο Μίχελ τον οποιο εμπιστεύομαι ήθελε Ίβιτς, και οταν δεν τα βρήκαμε , Λουτσέσκου. Οπότε πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Εγω περιμένω τουλάχιστον αλλους 3 παικτες μεγάλης αξίας. Χωρις αυτους τους τρεις πρωταθλημα δεν θα πάρουμε....
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Tupac έγραψε:Εγω περιμένω τουλάχιστον αλλους 3 παικτες μεγάλης αξίας. Χωρις αυτους τους τρεις πρωταθλημα δεν θα πάρουμε....
Ένα-Ένα ρε φίλε.
Ήρθε ο El-Kaddouri έπεται συνέχεια με CB/DM|MC και το κερασάκι στην τούρτα "Vieirinha¨.

* Και ότι παίχτες φεύγουν πχ. O "33" αντικατάσταση εννοείται ή ο Leovac(που ακούγεται για Galatasaray)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”