Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από Sick Bastard »

nikolasf έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Εγώ για τι ακριβώς είμαι συνυπεύθυνος αν ο Ιβάν θέλει να διώξει τον Στανόγιεβιτς
Αύγουστο μήνα, δεν μπορώ να καταλάβω.
Από που προκύπτει ότι θέλει ο ΙΒΑΝ να τον αλλάξει..... επειδή το λένε κάποιοι ΑΡΔ ή επειδή το υποστηρίζουν κάποιοι οπαδοί με δυνατότητες δημόσιας γραφής;;;
ε δε θα παίζουμε με τις λέξεις.
Ο Ιβάν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Δε σου αρέσει το ρήμα θέλω;
Οκ.
Εγώ για τι ακριβώς είμαι συνυπεύθυνος αν ο Ιβάν πάρει την απόφαση να διώξει τον Στανόγιεβιτς Αύγουστο μήνα, δεν μπορώ να καταλάβω
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Eγω όταν βλεπω Πελκα με τα δευτερα και Κλαους για Τουρκια είμαι σιγουρος για το πεσιμο στον Στανογεβιτς,αλλα δεν νομιζω ότι τρεχει κατι σοβαρο.Εχει μπει και ο Βουκιτς αναμεσα στο αγωνιστικο και στους παρατρεχάμενους σαν βαλβιδα ασφαλειας και εχουνε βαρεσει αλαρμ.Θα δειξει αν κ εγω το βλεπω να εχει θετικη καταληξη.
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Αυτος ο χαμος γινεται για το αρθρο του Σουντουλιδη στο χαζετα περι ελευσης Λουτσεσκου? Δεν βλεπω πουθενα αλλου να αναπαραγεται. Λιγη υπομονη!
black death

Δημοσίευση από black death »

Μην τρέφετε αυταπάτες. Ο Στανό έχει πιθανότατα τελειώσει. Τους δίνω κάνα μισάωρο ακόμα να δώσουν κάνα non-paper, κάτι, αλλά αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι έχει τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Aν τον διωξουν και δεν μας πουν ΓΙΑΤΙ, θα χασουν οποιο τελευταιο σεβασμο ειχα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο Κυρ Κυρ ειναι διακοπες; Μιχελ δεν ξερει ελληνικα και δεν τους διαβαζει, ο Ιβαν δεν τους διαβαζει γιατι ειναι σοβαρος ανθρωπος, ο μοναδικος ανθρωπος που πρεπει να πιανει αυτα τα πρωτοσελιδα και να τα ξεσκιζει γιατι στην τελικη ειναι η δουλεια του, εξαφανισμενος! Δεν ειπαμε να εχουμε γκεμπελισκο τυπου καραπαπειπερ, αλλα καποιον που να μην αφηνει να περασει τιποτα που βλαπτει την ομαδα ασχολιαστο. Ξυπνα γιατι η σιωπη επιβεβαιωνει τα οσα γραφουν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

rainmaker έγραψε:Goran έχει μήνες πλέον π γράφω ότι όλη η διαδικασία αλλαγής του προπονητή ήταν ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

Και δέχθηκα κριτική επειδη "δεν ξέρουμε τι κριτήρια επιλογής του Στανογεβιτς " και λοιπά και λοιπά .

Οπότε μη μου λες αν και τι βρίσκω σωστο.

Από την ώρα όμως π κατέστη ξεκάθαρο ότι δεν το πάει καλά το καράβι ο Στανογεβιτς ( ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ) τότε μακάρι να αλλαχθεί άμεσα.

Πολύ θα ήθελα να δω σοβαρό Ευρωπαίο κοουτς με σύγχρονες αντιλήψεις και διάθεση για δουλειά.
Αδερφέ, διαφωνώ ξεκάθαρα κι εγώ στον τρόπο της αρχικής επιλογής του...Δίχως όμως να γνωρίζω επακριβώς το παρασκήνιο πίσω απ αυτήν, είναι ο τελευταίος που θα κρίνω (σε 45 μέρες :shock: ) αν "δεν πάει καλά το καράβι"... :evil:
Αν εσύ ή όποιοι άλλοι πιστεύετε ότι είναι ασφαλής η κριτική (είτε θετική είτε αρνητική είναι αυτή), μόλις μετά από 2 επίσημα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα πέτυχε μια πρόκριση, απλά με βρίσκετε αντίθετο με βάση την κοινή λογική...

Έστω όμως ότι για κάποιους άλλους λόγους "βλέπουν" μέσα στην ομάδα ότι χρειάζεται άμεση αντικατάσταση, τότε με καλύπτει απόλυτα το γραπτό του αδερφού που παραθέτω άμεσα, περιμένοντας και το δικό σου, αν φυσικά θέλεις...
potamda έγραψε:rain, αν η ΠΑΕ (δεν ξέρω ποιος συγκεκριμένα) κρίνει ότι δεν κάνει ο Στανόγιεβιτς, θα ήταν σωστό και τίμιο να βγει να παραδεχθεί το λάθος και να έχει ΗΔΗ βρει τον αντικαταστάτη.
Αυτό με τις διαρροές στα ΜΜΕ και τα κατευθυνόμενα άρθρα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους και το ατέλιωτο κουτσομπολιό μόνο σοβαρή ΠΑΕ δε δείχνει.
Το αβαντάρισμα σε υιό Λουτσέσκου δεν το συζητώ...
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που πάει να επικοινωνηθεί η (α)τυχούσα αλλαγή προπονητή με τον Ρουμάνο, Π.Α.Ο.Κ. δεν τον βλέπω!!!!
Λυπάμαι μεν που το λέω, αλλά έτσι ακριβώς νιώθω από χθες αργά που είδα το πρωτοσέλιδο και δεν κοιμήθηκα! :shock:

Αν λοιπόν νιώθω έτσι εγώ, ο τελευταίος τροχός της άμαξας, φαντάσου πώς νιώθουν κάποιοι σημαντικοί στην ομάδα!

Κάποιοι λοιπόν έχουν ευθύνες για την εικόνα Κατίνας που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα και πρέπει να πληρώσουν!!!!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

CCCP έγραψε:Aν τον διωξουν και δεν μας πουν ΓΙΑΤΙ, θα χασουν οποιο τελευταιο σεβασμο ειχα.
Γιατί, πότε είπε κανείς τίποτα για οτιδήποτε.
Είπαν ας πούμε γιατί έφυγε ο Ίβιτς;
Καλά καλά, ούτε ένα τυπικό ''διαφορά φιλοσοφίας'' δεν βγήκε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βγαίνεις να διευθετήσεις κάποιες δουλειές, γυρίζεις και μπαίνεις να ρίξεις μια ματιά. Και διαβάζεις αυτά που διαβάζεις. Τέλος πάντων, ας μην τοποθετηθώ ακόμα. Η υπομονή είναι αρετή, λένε.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ακομα να βγει η Παε να διαψεύσει. Μαλλον κατι τρέχει.....
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Τι εγινε ρε παιδια; 3 ωρες ημουν offline και αλλαζουμε προπονητη;;
Τα σαιτ το δινουν σιγουρο??!!!
WTF???
Ειναι δυνατον;
:o :o :o :redcard: :redcard: :( :(
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αν τελικα αποδειχθουν αληθεια οι φημες κι εμεις το μαθαμε με τετοιον τροπο, δεν παω γηπεδο φετος. Ας το γεμισουν οι 245 αναγνωστες της μετροσπορτ.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Πως ήθελες να το μάθεις δλδ? Έτσι δεν γίνεται σε ΟΛΕΣ τις ομάδες του κόσμου; Διαρρέει η ΠΑΕ την είδηση και τέλος.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Οι διαρροες και οι διαρροιες (και μαλιστα προς ανικανους) δεν δειχνουν κανεναν σεβασμο. Σε ΟΛΕΣ τις ομαδες του κοσμου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ η ομαδα την ειδηση και τελος.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλαδή αν το μαθαίναμε, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ντόμπρα κατευθείαν από τον επίσημο ΠΑΟΚ τι θα γινόταν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”